hirdetés

Biztos nem kísért majd álmatlanság a poros felületek miatt

Párna alatti hangszóró és légfúvó a Cafago ajánlatában

hír
Biztos nem kísért majd álmatlanság a poros felületek miatt 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-07-01

A Cafago ismét otthoni időtöltéshez ajánl két terméket, amiket leértékelve rendelhettek meg. A párna alatti hangszóróval könnyebben szenderültök álomba egy fárasztó nap végén, ráadásul a fehér zaj oldja a stresszt is. A hordozható légfúvó olyan sokoldalúan használható, hogy szinte fel sem tudom sorolni, a fő alkalmazási területe azonban a poros zegzugok megtisztítása. Emellett használhatjátok tábortűznél fújtatásra, morzsaporszívózásra, autó takarításra vagy akár hajszárítónak. Mindkét terméket kínai raktárból, költségmentesen küldik.

Hordozható légfúvó

A Cafago hordozható légfúvója egy nagy teljesítményű eszköz a por eltávolításához és egyéb tisztítási feladatokhoz, tökéletes alternatívája a sűrített levegős tisztítóknak. Bár a legfőbb alkalmazási területe a takarítás, de számtalan egyéb módon is felhasználható. Alkalmas télen a szélvédő hómentesítésére és kisebb dolgok felfújására. Az erős légáramlásnak köszönhetően a ventilátorral gyorsan megszárad a különböző felületekre felvitt festék vagy ragasztó. A segítségével gyorsan lehűthetők különböző eszközök, tökéletes alkatrészek, elektronikai eszközök gyors hűtésére, de a nyári kánikulában titeket is felfrissít. Nincs jobb kütyü a számítógép vagy a billentyűzet apró réseinek tisztításához.

A légfúvó képes 52 m/s sebességet generálni, a fordulatszáma 130 000 rpm. Három sebességfokozat között választhattok. A kefe nélküli motort két darab 3000 mAh-s akkumulátor működteti, az üzemideje négy óra, feltölteni 2,5 óra alatt tudjátok. A kütyü kompakt és hordozható, mindössze 307 grammot nyom.

A Cafagóról most kupon nélkül 15 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, kínai raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés