hirdetés

A nyár a pancsolásról szóljon, ne a medence takarításáról

Két medencetisztító robot is kuponozható a Geekbuyingról

hír
A nyár a pancsolásról szóljon, ne a medence takarításáról 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-06-28

Ha van otthon akár csak egy gyerekmedencétek is, akkor tudjátok, hogy a takarítása elég sok időt és energiát eléget. Ha idén elfeledkeznétek a munkáról és inkább úszkálással töltenétek a napot, akkor érdemes egy automatizált megoldáson elgondolkodnotok. Már szinte minden tevékenységet lehet robotizálni, mért lenne ez másként a medence takarításával? A medencetisztítók felporszívózzák a szennyeződéseket és meg is szűrik a vizet. A Geekbuying most két kiváló típusra is küldött kupont.

A Geekbuyingon a Genkinno P1 medencetisztító robotot a GENKNP1  kuponnal 110 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ami talán rekord alacsony ár. Európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással nagyjából egy hét alatt megkapjátok.

Seauto Crab medencetisztító

Ez az automata medenceporszívó egyetlen gombnyomással megtisztítja a medence padlóját és a falát is. Hang- és fényjelzést ad, ha lemerült az akkumulátora, az érzékelője segítségével pedig tudja, mikor kell felmászni a falra, és hol kerülje el az akadályokat, függetlenül attól, hogy épített vagy összeszerelhető kerti medencében dolgozik. 45 000 Pa-os szívóteljesítményével ez az egyik legerősebb modell a piacon, ráadásul a szűrője könnyedén felfog mindenféle törmeléket, homokot, apró leveleket és egyéb szemetet. Vezeték nélküli kialakítású, egy 7800 mAh-s akkumulátorral látták el, ami 1,5-2 órás üzemidőt biztosít, feltölteni 1,5 óra alatt tudjátok.

A Geekbuying NNNSEACRBPV  kuponjával most 142 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, lengyel raktárból, költségmentesen érkezik.

hirdetés