hirdetés

HIBREW kávéfőzők a Ranvee-től

A H2B és a H13A masina is kuponozható lengyel raktárból

hír
HIBREW kávéfőzők a Ranvee-től 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-06-28

Jó hír a kávézás szerelmeseinek, hogy a Ranvee két HIBREW kávéfőzőre is küldött kupont. A H2B az egyik legnépszerűbb modelljük, amivel akár őrölt kávéból vagy kapszulából is főzhettek fekete frissítőt. A H13A egy félautomata típus, ami őrölt kávét használ. Nemcsak presszókávét, hanem például cappuccinót is készíthettek vele, hiszen van rajta tejhabosító. Mindkét terméket lengyel raktárból küldik.

HIBREW H13A kávéfőző

A HIBREW H14 egy rozsdamentes acél kávéfőző, amely 26×23 cm helyet foglal el a konyhapulton és 32 cm magas. Ellátja a családot őrölt kávéból készült nedűvel. A tejhabosító segítségével finom, krémes cappuccinót is készíthettek. Egyszerűen használható, csak be kell kapcsolni és egy gombnyomással választhattok hatféle ital közül, majd 20 Bar nyomással elkészíti a finom feketét. Előfőzésre is használhatjátok, ekkor csak megnedvesíti a kávéport, hogy főzéskor még jobb aromájú legyen az ital. Az 1,3 literes víztartály mellett egy eltávolítható tejtartállyal is ellátták, ami könnyen tisztítható. A kétbojleres rendszer gondoskodik arról, hogy a főzéshez és a gőzöléshez használt víz mindig tökéletes hőmérsékletű legyen, lehetővé téve a kávé és a tejgőzölés egyidejű elkészítését. A három állítható hőmérsékleti fokozattal az igényeitekhez alakíthatjátok a kávé hőmérsékletét.

Vásárlásnál használjátok a HAZPKJMD8JVK  kuponkódot, amivel 65 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni a HIBREW H13A-t. A Ranvee lengyel raktárából érkezik.

hirdetés