hirdetés

Proscenic forró levegős sütők kuponozhatók a Ranvee-n

Választhattok a népszerű T21 és az óriási T31 modell közül

hír
Proscenic forró levegős sütők kuponozhatók a Ranvee-n 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-06-28

A forrólevegős sütők praktikusak, hiszen nem kell olajat adagolnotok a sütéshez, így kellemetlen szagok sem fognak terjengeni a lakásban, ráadásul gyorsan és egészségesebben készíthetitek el az ételeket. Nyáron pedig igazán szerencsés, hogy nem melegítik fölöslegesen tovább az amúgy is felforrósodott lakást, mint a hagyományos társaik. A Ranvee két közkedvelt Proscenic modellhez küldött kupont, amivel most olcsóbban vásárolhatjátok meg a T21 és a T31 elnevezésű típust.

Proscenic T31 air fryer

Már a Proscenic is kínál az átlagnál nagyobb méretű air fryert, ami a T31 nevet kapta. A sütő 408x388x341 milliméter, vagyis körülbelül akkora, mint egy méretesebb mikrohullámú sütő, a hasznos térfogata 15 liter, ami hatalmas. Külsőre már inkább egy kisebb méretű sütőre hasonlít, de a működési elven nem változtattak, ugyanúgy keringeti a forró levegőt az ételek körül, amik így kívül ropogósak, belül pedig szaftosak lesznek és még olajat vagy zsiradékot sem szükséges használnotok. Az 1700 wattos kütyü akár 205 fokon is tud sütni, ráadásul rövid idő alatt felmelegszik.

Nemcsak sütésre jó, hanem az ételek melegen tartására vagy kiolvasztására is, összesen 12 üzemmód közül válogathattok. A legjobb, hogy akár grillcsirkét is süthettek benne, hiszen egy automata nyársat is kapottIdőzíthető, okostelefonról is vezérelhető, az app pedig még értesítéseket is küld, például ha elkészült a vacsora.

A Ranvee most kiváló áron kínálja a Proscenic T31 sütőjét a 2G2CY32AYTWT  kuponkóddal, amivel 45 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg lengyel raktárból.

hirdetés