hirdetés

Hírek

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről
AliexpresskütyükXiaomi
írta: hajas2020.05.12.

Számítógép kiegészítők az Aliexpress-ről

Apróságok olcsón

Összeszedtem néhány olcsó, hasznos kiegészítőt az Aliexpress-ről. A cikkben találtok vezeték nélküli egeret, asztali porszívót, WiFi jelismétlőt, és a végén egy meglepetés vár rátok. Mindegyik kütyü ára bőven az áfahatár alatt van, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Akciós a Roborock S5 Max a Geekbuyingnál
GeekbuyingRoborock S5 Maxrobotporszívó
írta: hajas2020.05.11.

Akciós a Roborock S5 Max a Geekbuyingnál

Bomba áron a nagyágyú

Akciós a robotporszívók egyik legnagyobb királya, a Roborock S5 Max a Geekbuyingnál. Ha ti is szeretnétek egy brutális porszívót, akkor itt a remek alkalom. Német raktárból érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt, ráadásul pár nap alatt házhoz jön.

Szerezz Windows 10-et teljesen ingyen!
#maradjotthonKeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.05.11.

Szerezz Windows 10-et teljesen ingyen!

Nyárnyitó akció

Egyre több ember dolgozik otthonról, hiszen az új koronavírus okozta korlátozások nagy része továbbra is tart. A home office sokaknak lett természetes, de kezdetben több nehézséggel és problémával is járhat. Az egyik legegyszerűbb része viszont a megfelelő szoftverek kiválasztása, amelyekkel továbbra is megfelelően végezheted a munkádat.

Itt vannak a Geekbuying pénteki ajánlatai
Fiido M1GeekbuyingKugoo M2 ProViomi V2 Pro
írta: hajas2020.05.08.

Itt vannak a Geekbuying pénteki ajánlatai

Roller, bicikli, robotporszívó

A hétvégére is hoztam nektek pár cuccot a Geekbuyingtól. Találtok elektromos rollert és biciklit, valamint robotporszívót is. Mindegyik termék európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt, ráadásul pár nap alatt kézbesítik.

Best of Aliexpress #9
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.05.07.

Best of Aliexpress #9

Általában, ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legalacsonyabb áron hozzájutni. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Ebben a sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ezúttal autós cuccokat hoztam nektek.

Itt vannak a Geekbuying mai ajánlatai
GeekbuyingTronsmart T6 PlusXiaomi Air 2SXiaomi Jimmy JW31
írta: hajas2020.05.06.

Itt vannak a Geekbuying mai ajánlatai

Xiaomi és Tronsmart cuccok a porondon

Ma is elhoztam nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A felsorolásban találtok TWS hangszórót és fülhallgatót, valamint egy akkumulátoros magasnyomású mosót is. Mindegyik termék áfa- és vámmentes szállítási móddal érkezik hozzátok, és az áruk már tartalmazzák a szállítási költségeket is.

Aliexpress válogatás
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.05.06.

Aliexpress válogatás

Kuponnal még olcsóbb

Mindenki szeret vásárolni az Aliexpress-ről, hiszen rengeteg olcsóságot és jó ajánlatot lehet találni. Összegyűjtöttem nektek néhány hasznos, kedvező árú kütyüt, ráadásul kuponokat is hoztam!

Szerezz ingyen Windows 10-et!
#maradjotthongearsoonMicrosoftszoftverWindows
írta: Atika2020.05.06.

Szerezz ingyen Windows 10-et!

Anyák napi akció

A Gearsoon anyák napjára is kedveskedett nektek. A rengeteg home office-ra való tekintettel jelenleg minden Office programcsomag mellé ajándékként jár egy Windows 10, hogy ne kelljen a beszerzéssel külön vacakolnotok.

Őrült jó árak a Gearbesten!
ECOVACS DEEBOTGearbestrobotporszívó
írta: hajas2020.05.05.

Őrült jó árak a Gearbesten!

Két darab termék, sokkal olcsóbban

Ha mindig is szerettetek volna egy robotporszívót a lakásba, akkor most eljött a ti időtök! A Gearbesten most ha egyszerre két robotot rendeltek, akkor sokkal kedvezőbben juthattok hozzá az Ecovacs Deebot gépeihez. Beszéljetek össze barátokkal, rokonokkal, rendeljetek együtt két darabot, hiszen így mindketten jól jártok!

Ezektől az eladóktól vásárolj a DHGate-en
DHGatetudnivalók
írta: molcsa2020.05.05.

Ezektől az eladóktól vásárolj a DHGate-en

Hogy biztosan elkerüld az átveréseket

Korábbi cikkemben már bemutattam a DHGate wholesale áruházat, és ecseteltem azt is, hogy miért érdemes őket is számba venni, ha Kínából rendeltek. Piactér lévén azonban kifejezetten figyelnünk kell, hogy kitől is rendeljük meg az árut, mert a becsületes eladók mellett sajnos prédára leselkedő lehúzókat is találunk az online piacon. Ebben a cikkben megmutatom, hogy mi alapján buktathatjuk le a csalókat, és hogy kitől érdemes vásárolni, hogy ne kelljen izzadva várnunk, hogy megérkezik-e valaha a postás a rendelt csomaggal.

hirdetés