hirdetés

Hírek

Xiaomi cuccok pár ezer forintért
AliexpresskütyükXiaomiXiaomishop
írta: hajas2020.05.19.

Xiaomi cuccok pár ezer forintért

Pénztárcabarát ajánlatok

Szinte kivétel nélkül mindenki odavan a Xiaomi cuccaiért, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk nagyon vonzó. Rengeteg mindent gyártanak, gyakorlatilag lehetetlen olyan kategóriát mondani, amire ne kínálnának saját alternatívát. Ebben a válogatásban olyan cuccokat hoztam el nektek, melyeknek az ára nem haladja meg a 6000 forintot.

Ingyen tölthettek le egy LEGO játékot
#maradjotthonLEGOvideójáték
írta: hajas2020.05.19.

Ingyen tölthettek le egy LEGO játékot

Egy nagy sikerű LEGO játék vált ingyenessé PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A 2017-es LEGO Ninjago Movie egész estés animációs film alapján készítették el a videójátékot, és nem csak a gyerekek számára lehet élvezetes.

Tronsmart T6 Plus árzuhanás!
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmart T6 Plus
írta: hajas2020.05.18.

Tronsmart T6 Plus árzuhanás!

Az egyik legjobb Bluetooth hangszóró

Akciós a Tronsmart talán legjobb ár-érték arányú Bluetooth hangszórója, a T6 Plus, és még kupont is szereztünk hozzá! A termék európai raktárból érkezik, így néhány nap alatt kiszállítják hozzátok, ráadásul nem kell aggódnotok az extra költségek miatt!

Windows 10 teljesen ingyen
#maradjotthonKeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.05.18.

Windows 10 teljesen ingyen

Nyári szoftvervásár

A Keysworlds legújabb promóciójának keretében olyan ajánlatokkal várnak titeket, amelyhez foghatót még nem láttatok. A már eleve leakciózott szoftverekre még nagyobb kedvezményt kaphattok, de akár Windows 10-hez is juthattok teljesen ingyen. Ilyen lehetőség biztosan nem adódik minden nap.

Fiido árzuhanás a Geekbuyingnál
elektromos bicikliFiidoGeekbuying
írta: hajas2020.05.15.

Fiido árzuhanás a Geekbuyingnál

Nyárváró akciók

Elkezdődött a Geekbuying nyárváró akciósorozata, első körben a Fiido elektromos biciklik árát csökkentették jelentősen. Összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat az elektromos biciklikről, illetve hoztam néhány kupont is. Szerencsére mindegyik járgány EU raktárból érkezik, így néhány nap alatt, áfamentesen házhoz szállítják.

Realme 5 Pro vs. Huawei P20 Pro
ApavlogOppo
írta: Don Kartács2020.05.15.

Realme 5 Pro vs. Huawei P20 Pro

Lenyom-e egy régebbi csúcsmobilt egy újabb közepes?

Vajon lenyom-e egy 2 éves Huawei csúcskészülék egy nem túl régi közepes Oppo telefont, annak is a low budget, a Realme szériájának egyik darabját? A Xiaomi minőségét megütő, de néhány apró hiányosságot is felvonultató készülék száll harcba a Huawei P20 Pro ellen, Mesterházi Dávid, az Apavlog csatorna házigazdájának segítségével.

Baseus kütyüválogatás
AliexpressBaseusfejhallgatókütyük
írta: hajas2020.05.15.

Baseus kütyüválogatás

Powered by Aliexpress

Összegyűjtöttem nektek néhány hasznos Baseus kütyüt az Aliexpress-ről. A felsorolásban találtok cipőszárítót, éjjeli lámpát, vezeték nélküli fejhallgatót és telefonos infraportot is. Úgy válogattam össze a termékeket, hogy azok ára ne lépje túl az áfahatárt.

Akciós cuccok a Cafago-tól
CafagofeiyutechwebkameraXiaomi felmosóYeelight
írta: hajas2020.05.14.

Akciós cuccok a Cafago-tól

Vegyesválogatás

Elhoztam nektek néhány akciós terméket a Cafago kínálatából. A felsorolásban találtok gimbal kamerát, felmosót, webkamerát, TWS fülhallgatót és mennyezeti lámpát is. Mindegyik termék áfamentes szállítással érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

DHGate top ajánlatok a hétre
DHGateEnchenMi RobotRedmi Note 9SXiaomi okosmérleg
írta: hajas2020.05.13.

DHGate top ajánlatok a hétre

Kütyük, bomba áron

Elhoztam nektek a DHGate legjobb ajánlatait a hétre. A felsorolásban találtok okosmérleget, hajnyíró gépet, okostelefont és robotporszívót is. A termékek áfamentesek vagy az áruk miatt, vagy pedig a szállítási mód miatt, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt. Ha valaki nem ismeri a DHGate-et, itt olvashat róla részletesen, jó tanácsokat a biztonságos vásárláshoz pedig ebben a cikkben találtok.

Top 5 olcsó mobil
Banggoodolcsótelefon
írta: Don Kartács2020.05.13.

Top 5 olcsó mobil

40 000 alatt is van értelmes vétel

Bár a dollár az egekben, ennek ellenére még mindig vannak méltatlanul elfeledett, cserébe rendkívül olcsó, viszont használható telefonok. Nem feltétlenül a legtrendibb nevek között kell keresni, de még így is találtunk 30 000 Ft-ért 4/64-es NFC képes mobilt. A változatosság jegyében most kihagytuk az Oppo és a Xiaomi mobiljait, hátha találunk néhány olcsó ellenfelet nekik.

hirdetés