hirdetés

A Jigoo új atkaporszívója még illatosít is

Halál a poratkákra

hír
A Jigoo új atkaporszívója még illatosít is 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-07-04

A legtöbb álló porszívó mellé csomagolnak egy második, kisebb motoros fejet, amivel a bútorokból tudjátok kiszívni a szemmel nem látható élősködőket. A poratkák sok problémát tudnak okozni allergiásoknak és asztmásoknak, nekik érdemes lehet valamilyen céleszközt vásárolni az eltávolításukhoz. A Jigoo legújabb atkaporszívója mindennel fel van szerelve, ami segíthet megszabadulni a matracban megbújó élőlényektől. A T600 modellbe még aroma diffúzor is került, a JIGOOTTT  kuponnal pedig 42 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

A legfeltűnőbb újdonság viszont az aroma diffúzor, ami egy kapszulát használva hagy a gép után különböző illatokat. Kettő opció közül választhattok, ugyanis ezeket tartalmazza a csomag is. Az egyik a Sweetheart, a másik pedig a Floral Delight fantázianevet viseli és a leírás alapján mindkettő főleg különböző virágok illatának keverékét hagyja maga után.

A Jigoo T600-at a Geekbuying kínálatában találjátok és fekete, illetve fehér színben is megvásárolhatjátok. A JIGOOTTT  kuponkóddal 42 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és szerencsére lengyel raktárból küldik 2-7 munkanapos szállítási idővel, extra költségek nélkül.

hirdetés