hirdetés

Újabb akciós ajánlatokkal hódít a Cafago

Sportóra és a Wanbo T6 Max projektor a mai kínálatban

hír
Újabb akciós ajánlatokkal hódít a Cafago 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-07-04

A Cafago mai akciós ajánlatát a szabadidő tartalmas eltöltése inspirálta. Két termék került a fókuszba, egy vízálló sportóra és a Wanbo T6 Max projektora. Akár aktívan, akár csak filmnézéssel ütnétek el az időt, most leértékelve juthattok hasznos kütyükhöz. Ingyenes szállítással érkeznek, az óra kínai, míg a projektor német raktárból jön.

Wanbo T6 Max projektor

A ráncfelvarrott Wanbo T6 Max hordozható projektor könnyen elfér bárhol, hiszen csak 137x195x201 mm és 1,9 kilogramm. Az alján találhattok egy menetet is, amivel felszerelhető állványra, a hordfüle segítségével pedig könnyen szállítható. A felbontása natív 1080p, a fényereje 650 ANSI lumen, ami az elődhöz képest javulást jelent. A képméret 50 és 200 inch között állítható, a vetítési távolság 1,3 – 7 méter, a vetítési arány 1,35:1. A vezérléshez egy távirányítót kaptok, amivel sokkal kényelmesebb a mozizás, hiszen innen állíthatjátok a fókuszt is.

Két hangszóróval is felszerelték, az összteljesítményük 2×5 watt. A vetítőt 2 GB memória és 16 GB tárhely mellett Android 9 operációs rendszerrel látták el. A sokoldalú használathoz egy HDMI, két USB-A és egy jack csatlakozó is helyet kapott a hátoldalán, a vezeték nélküli kapcsolatról kétsávos WiFi és Bluetooth 5.0 gondoskodik. A működése nem túl hangos, vagyis nem ordít, de azért mégsem nevezném egyértelműen halknak. Ha többet szeretnétek megtudni a termékről, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Cafago most 71 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja a Wanbo T6 Max projektort, amit német raktrából, ingyen szállítanak.

hirdetés