hirdetés

Fantasztikus power station ajánlatok a Bluettitől

Hamarosan indul a 2024-es Prime Day

hír
Fantasztikus power station ajánlatok a Bluettitől 1

Forrás: Bluetti

Bagi
írta: Bagi
2024-07-04

A Bluetti, a tiszta energia technológia úttörője izgalmas hordozható power station és napelem ajánlatokkal jelentkezik az idei Prime Day alkalmából, amely július 16 és 17 között tart. Verhetetlen kedvezményekkel és rengeteg kuponnal készültek, így kevésbé lesz megterhelő a felkészülés a nyári kempingezésre.

A 2400 W-os töltési képességnek köszönhetően akár 45 perc alatt eléri a 80 százalékos töltöttséget a hálózatról. Optimális időjárási körülmények között körülbelül 2 óra alatt tölhetitek fel napelem segítségével, így ideális az áramellátáshoz utazások során. Az AC200L 10 aljzattal büszkélkedhet, találtok rajta 48 V-os egyenáramú portot a lakókocsi-akkumulátorok töltéséhez. UPS funkcióval is rendelkezik, áramkimaradás esetén átkapcsol 20 ms alatt az akkumulátorra, így biztosítja a zavartalan áramellátást kimaradások esetén. A beállításokat a Bluetti alkalmazáson keresztül tehetitek meg, de itt monitorozhatjárok az eszköz működését is.

A Bluetti weboldaláról kedvezményes áron, 668 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az AC200L power stationt, de a július 16 és 17 között megrendezésre kerülő Prime Day vásáron mindössze 570 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása iránt. Környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínálnak beltéri és kültéri használatra egyaránt, miközben hozzájárulnak bolygónk fenntartható jövőjéhez.

A Bluetti indította útjára az LAAF (Lighting An African Family) programot, melynek célja, hogy jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket biztosítson az afrikai lakosok számára a vidéki területeken is. Bevezetése óta a program több mint 12 000 afrikai családot segített Kenyában, Nigériában és Kamerunban.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfóliójával a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés