hirdetés

Amit tud ez a projektor, az többet ér, mint 110 dollár

Nagyon olcsón, igazán impozáns vetítő

hír
Amit tud ez a projektor, az többet ér, mint 110 dollár 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-03

Van egy olyan fura hobbim, hogy minden egyes nap átböngészem a kínai webshopok új termékeit. Bár abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ez a munkám része, így ha találok valami izgalmasat, akkor azt rögtön meg is írhatom. Egyenesen eufórikus érzés, ha ráakadok egy gyöngyszemre, ami aztán másoknak is tetszik. Szerintem a TZ-1 nevű projektorral sikerült megint beletenyerelnem ilyenbe, mert egy baromi előremutató, jó fícsörökkel szerelt vetítő, iszonyú olcsón.

Ugyan vannak beépített hangszórói, valószínűleg a jack csatlakozója hasznosabb lesz, egy külső hangrendszerrel megtámogatva.

Szerintem ez egy jól átgondolt, olcsó projektor, amiért akár több pénzt is kérhetnének. A felbontása rendben van, az egyéb specifikációi sem rosszak, a kialakítása pedig előremutató. Ennek ellenére Banggoodon nagyon nem drága, a BGASMZOL  kuponkóddal csak 40 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

hirdetés