hirdetés

A Geekmaxi is készül a Black Friday-re

Közeledik a nagy nap

hír
A Geekmaxi is készül a Black Friday-re 1
írta: hajas
2020-11-19

Az Aliexpress és a Geekbuying után a Geekmaxi is rástartolt a Black Friday előkészületekre, így elindult a Pre-Black Friday vásár, ami november 26-ig tart. Rengeteg kütyüt értékeltek le, melyek jelentős része már meg is tekinthető a Fekete Péntek nyitó oldalán. Kiválogattam nektek a legjobbakat, és ezekhez extra kuponokat is szereztem, így még olcsóbban vásárolhattok. Fontos tudnivaló, hogy a Geekmaxi csak EU raktáras termékeket forgalmaz, tehát nagyon gyorsan kiszállítják a kiszemelt kütyüket, ráadásul áfa- és vámköltségekkel sem kell számolnotok.

Xiaomi SmartMi kerámia hősugárzó

A SmartMi hősugárzó kerámiabetéttel rendelkezik, ami napjaink egyik legmodernebb megoldása. A hagyományos változatokkal szemben ebben nem egy fűtőszál dolgozik, hanem egy kerámiaborda adja le a hőt. Ez nem izzik, így használata biztosnágosabb, ráadásul nincs miatta égett szag. Ez a készülék 2000 wattos teljesítményel rendelkezik, ráadásul okos, így telefonotokkal is vezérelhetitek, nemcsak a mellékelt távirányítóal és a készülék tetején lévő panellel.

Ventillátor tereli a hőt, sőt, az egész torony 90 fokos szögben képes forogni, így nemcsak egy irányba árasztja a meleget. Az YDmdC4Mq kuponnal 36 000 forintos áron szerezhetitek be. Sajnos kínai dugóval rendelkezik, de pár száz forintért szerezhettek hozzá átalakítót.

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó

A Mijia 1S az egyik legjobb ár/érték arányú Xiaomi robotporszívó. A mérnökök ennél a modellnél ötvözték a lézeres navigációt a vizuális szenzorral, ami jelenleg a legpontosabb térképkészítési technológia. Szívóereje 2000 Pa-os, vagyis minden piszkot eltüntet a padlóról, szőnyegekről. 2,5 órás üzemidővel rendelkezik, ami akár 250 négyzetméter kitakarításához is elegendő, de ha menet közben mégis lemerülne, akkor visszatér a dokkolóra, feltölti magát, majd ott folytatja a takarítást ahol abbahagyta. A Mi Home alkalmazáson belül beállíthattok virtuális falakat, ráadásul felismeri a szobákat is, így azt is megadhatjátok a robotnak, hogy melyik helyiséget milyen üzemmódban és melyik nap takarítsa ki. Az SW78HusF kóddal 93 700 forintért rendelhetitek meg, de sajnos hozzá is be kell szereznetek egy filléres átalakítót.

360 S7 Pro robotporszívó

A Xiaomi mellett a 360 nevű cég gyártja a zászlóshajó robotporszívókat, mi is teszteltünk már néhány modelljüket. Az S7 Pro jelenleg az egyik legjobb készülékük. 2000 Pa-os szívóerővel tünteti el a koszt, de a finom porral és a kisebb foltokkal is leszámol, hiszen feltörölni is tud. A koszt az 570 ml-es portartályába gyűjti, míg a folyadékot a 150 milliliteres tartályából adagolja. LDS szenzorral méri fel a terepet, ráadásul több térképet képes elmenteni és felismeri a szobákat, így megadhatjátok, hogy mikor melyik helyiséget járja körbe. Érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor automatikusan magasabb fokozatra kapcsol, hogy a mélyebb rétegeket is megszabadítsa a piszoktól. Mobilos appal vezérelhetitek, valamint itt értek el róla minden hasznos információt, rendszerfrissítést, ha pedig elakadna, akkor értesítést küld. A pSQEKJan kuponnal 98 800 forintért vásárolhatjátok meg.

További akciós termékeket ezen az oldalon találtok, ráadásul egy extra kuponnal vár benneteket a Geekmaxi. A NEWGEEKMAXI kuponkód 3% kedvezményt biztosít az oldalon található termékekre.

hirdetés