hirdetés

Hamarosan indul a Black Friday a Geekbuyingnál

Elkezdődött a felkészülés

hír
Hamarosan indul a Black Friday a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-11-18

Egyre jobban közeledik november 27-e, azaz az idei Black Friday őrület, amikor rengeteg bolt készül hatalmas leárazásokkal. Ma reggel számoltunk be arról, hogy az AliExpressen 9 órakor elstartolt a warm up, de már a Geekbuying is készül a nagy napra. 11.11-hez hasonlóan ismét kedvezményekkel és nyereményjátékkal vár benneteket a kínai webshop, összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat.

Persze az exkluzív kuponok sem maradhattak ki, a Black Friday alkalmából összesen négy darabot zsákolhattok be:

  • BFGKB2001 2$ kedvezmény 20$ fölötti vásárlás esetén
  • BFGKB2002 5$ kedvezmény 50$ fölötti vásárlás esetén
  • BFGKB2003 10$ kedvezmény 100$ fölötti vásárlás esetén
  • BFGKB2004 15$ kedvezmény 200$ fölötti vásárlás esetén

A szuper ajánlatok sem maradhattak ki, lássuk, mivel készült nektek a Geekbuying.

Proscenic A8

Egyre népszerűbbek hazánkban is a légtisztítók, nem is csoda, hiszen a kínai gyártók eléggé lenyomták az árakat. A Proscenic A8 óránként akár 220 m³ levegőt is képes átforgatni, kiszűrve ezzel a port, allergéneket, szagokat és vírusokat, ezeket pedig a HEPA filter segítségével ejti foglyul. A készülék alján LED fény jelzi a levegő állapotát, optimális esetben zölden világít, ha sárgán akkor enyhén, ha pirosan, akkor pedig erősen szennyezett a levegő. A tetején találjátok a vezérlőpanelt, de mobilos app segítségével is irányíthatjátok, ahol többek közt bekapcsolhatjátok az éjjeli üzemmódot, ilyenkor mindössze 24 dB-es zajjal dolgozik, és opcionálisan az éjszakai fényt is beállíthattok. A PROSCA8 kóddal 36 500 forintért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes, áfa- és vámmentes szállítással.

Proscenic M7 Pro

A Proscenic robotporszívókat is gyárt, egyik zászlóshajója az M7 Pro nevet viseli. LDS szenzorral készít térképet, és képes felismerni a szobákat, így az applikáción keresztül akár azt is megadhatjátok a gépnek, hogy mikor melyik szobát takarítsa ki, milyen üzemmódban. 5200 mAh-s akkut kapott, ami a gyártó szerint 200 perces üzemidőt jelent, ami akár 300 négyzetméter kitakarításához is elegendő. 2600 Pa-os szívóerejével minden koszt felszippant, ha pedig érzékeli, hogy szőnyegre érkezett, akkor automatikusan megemeli a teljesítményt. Feltörölni is tud, így nemcsak a finom port tünteti el a padlóról, hanem a kisebb foltokkal is megbirkózik. A PROSM7PRO kóddal 115 400 forintért rendelhetitek meg EU raktárból. Elérhető hozzá egy automatikus portartály ürítő is, ami a takarítás után átemeli a dzsuvát a robotból a tartályba, így kevesebbszer kell foglalkoznotok ennek ürítésével. Ez a változat a PROSCM7A2 kóddal 148 800 forintért érhető el.

hirdetés