hirdetés

Filléres karórák lelőhelye az Ali

A legjobb kínai óra brandek

hír
Filléres karórák lelőhelye az Ali 1
írta: SonkaMod
2020-11-20

A karóra a mai világban nem több, mint ékszer, és mint ilyen, egy személynek több is lehet. Nemcsak ebben hasonlít az ékszerekre, hanem az árazásuk is hasonló. A márkás órák több millió forintba is kerülhetnek, de lehet kapni filléreseket is, amik ugyan nem aranyból készültek, de jól néznek ki. Ahogy rengeteg bizsut hordunk, úgy órából sem sokan engedhetjük meg maguknak a sokmilliós tételeket. Az Alin rengeteg olcsóság található, melyek nem mindig a legminőségibb darabok, de ruházati kiegészítőnek kifejezetten jók, és vannak nagyon stílusos darabok is.

Bobo Bird

A Bobo Bird egy rendkívül érdekes kínai cég, mely hivatalos Aliexpress store-ral rendelkezik, de a saját webshopjukban is lehet tőlük vásárolni. A kínálat hatalmas, alapvetően órákban és napszemüvegekben utaznak, és az a termékek különlegessége, hogy nagy részük fából készült. Rendkívül igényes karórákat csinálnak, és nagyon alacsony áron, jellemzően 6-10 ezer forintért tudunk egyet megvásárolni. Rengeteg értékeléssel rendelkezik a bolt, és van 680 000 követőjük. Ha egyedi, de mégis olcsó órát szeretnénk, és nem áll távol tőlünk fa alapanyag, akkor érdemes egy pillantást vetni a termékeikre. Személyes kedvencem tőlük az egyik fémszíjas modell, aminek a számlapja körben faberakásos, de a legegyszerűbb, 4000 forintos modelljük is csábító. Black Friday alkalmából szinte az összes órájuk akciós lesz, így lehet pár dollárt faragni az árukból. Egyelőre még csak a kosárba kell tenni a kinézett termékeket, majd hétfőn reggel 9-től kell őket kifizetni, amikor már élni fognak az akciós árak.

Mini Focus

Egy tipikus kínai óra brand, még pár éve mi is rendeltünk tőlük egy darabot, amiről kiderült, hogy teljesen vállalható minőségű. Általában a nagyon olcsó kategóriába kerülnek a termékeik, de a dizájn rendszerint a helyén van. Nem kifejezetten csilli-villik, nincs túl tolva az aranyozás, viszont visszafogottan elegáns darabokra lehet szert tenni. A mi kedvencünk egy bőrszíjas, elegáns, 3ATM vízálló férfi óra, de nőiből is van kedvünkre való, az MF0318L kódnevű. Ezek jellemzően 3-4 ezer forintos kütyük, tehát nem egy nagy befektetés, de jól néznek ki. Black Friday alkalmával még egy kicsit tovább olcsósíthatjuk őket.

Eutour

Egy rendkívül ötletes megoldásra épít az Eutour kínai óra gyártó, ugyanis az összes termékük úgy működik, hogy a számlapon egy (vagy két) apró acélgolyót mozgat mágnesesen és ezek szolgálnak mutatóként. Nagyon jól néznek ki az órák, de ezek már egy kicsivel drágábbak, mint az eddig bemutatottak, jellemzően 9-10 ezer forint környékén lehet őket rendelni. Van belőlük sportosan elegáns és abszolút sportóra. Nem tudunk dűlőre jutni, hogy számunkra melyik a legbejövősebb, de talán az egyik alaptermékük, amin az egyik golyó mozog csak a számlapon, a másik körben az oldalán kering. Nagy akciókra ne számítsunk BF-kor, de azért pár dollártól itt is meg lehet szabadulni.

Sinobi

Az egyik legnagyobb bizsu órákat gyártó vállalat, nyilvánvalóan önálló formatervük kevés van, de ez nem is feltétlenül baj. Az árazás extrém baráti, a minőség pedig az internet népe szerint teljesen rendben van. Sokféle termékük van, érdemes átnyálazni a kínálatot, a mi kedvencünk egy brutál jó dizájnú férfi karóra, amiből a fémszíjasról nem tudjuk levenni a szemünket (a kosarunkban már benn van, kérdés, hogy ellen tudunk-e állni neki). Fekete Péntek alkalmából 4000 forint alatt meg is lehet rendelni. De van még olcsóbb, klasszikusabb formájú modell is, ami szintén elég tetszetős. A Sinobit sem lehet kifelejteni az átnézendő boltok listájáról.

hirdetés