hirdetés

Európai raktárból kell állítható magasságú kínai asztalt venni

hír
Európai raktárból kell állítható magasságú kínai asztalt venni 1
írta: SonkaMod
2020-11-18

Ki gondolt már arra, hogy Magyarországra rendeljen bútort Kínából? Lehet, hogy furcsán hangzik, de mi már többször is szemeztünk ilyen termékekkel. A forgószékek már nem ismeretlenek előttünk, de asztalt még mi sem rendeltünk. Pedig nagyon kívánatos cuccokat árulnak, és nagyon jó áron. Pár éve ez még elképzelhetetlen volt a horribilis szállítási költség miatt, de a Banggood annyira felfejlesztette a csehországi raktárát, hogy már bútorok is vannak benne, és onnan nem is vészes a szállítási költség. A másik alternatíva pedig a Geekbuying, akiknek szintén híresen jó az európai lerakatuk.

Ha nem elég a kézzel állítás

Az előző asztal nyilvánvalóan egy budget megoldás, de ha minden nap tízszer állítanánk a bútor magasságát, akkor arra menne rá a derekunk, tehát ez esetben érdemes egy motoros eszközt vásárolni. Az itthon kaphatók nagyon drágák, de Kínából (Illetve európai lerakatból) erre is találunk alternatívát. Az Acgam terméke nem egy komplett asztal, hanem csak a váz. Tehát ha megvesszük, akkor szükségünk lesz egy asztallapra is, ami bármilyen lehet ízlésünk szerint vagy akár a régi asztalunk lapja is felhasználható. Ez a termék már motoros, de nem áll meg a tudománya ott, hogy lehet változtatni a magasságát. Háromféle alap beállítása van, amit a felhasználó definiálhat magának. Tehát a különböző magasságokat rá lehet tenni ’gyorsgombra’, így nem kell folyamatosan lenyomva tartanunk a nyilakat, amikkel egyébként mozgatni lehet a szerkezetet. Ha működés közben beakadna valamibe, mondjuk az ujjunkat odatesszük, vagy egy bútor állja az útját, akkor automatikusan megáll, nem erőlteti tovább a mozgást. A magasságot 70 és 115 centiméter között tudjuk belőni, és egy kis kijelző azt is mutatja, hogy éppen mire van állítva. A szerkezet teljesen alumíniumból készült, a teherbírása pedig 80 kilogramm.

Minden összeszereléshez szükséges alkatrészt tartalmaz a csomag, már csak egy asztallapot kell hozzá szerezni, és kész is az állítható magasságú motoros asztal. Elég költséghatékony megoldás, a Geekbuyingról rendelhető szerkezethez felhasználhatjuk az ACGAMDESK kuponkódot, amivel 82 000 forintért meg is rendelhető. Európai raktárból érkezik, teljesen áfa- és vámmentesen, ráadásul egy héten belül.

hirdetés