hirdetés

Hírek

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak
projektorSoundbarTVtv box
írta: SonkaMod2019.10.30.

Olcsó házimozi! – Rápörögtek az akciókra a Kínaiak

Nincs is jobb, mint a ködös, ronda időben otthon lenni, és megnézni egy jó filmet. Ehhez kellenek mindenféle eszközök, mert egy sima laptoppal nem valami nagy élmény a képkockák befogadása. Illetve nagyon jó filmenk kell lennie az adott műnek ahhoz, hogy ne zavarjanak a körülmények. A kínai partenereink szerencsére már felültek a karácsonyi akcióvonatra, így elég jó áron juthatunk hozzá házimozi cuccokhoz.

A nap legjobb kuponjai
Banggoodkupon
írta: Rolla2019.10.29.

A nap legjobb kuponjai

Nélkülük nem érdemes vásárolni

Két eshetőség van általában: vagy egy régóta áhított termékre keresnek az emberek kupont vagy pedig belefutnak egy olyan termékbe, aminek olyan a kuponnal olcsósított ára, hogy mindenképp megéri megvenni akár tartalékba, akár ajándékba. Előbbihez ajánlom nektek a kupongyűjteményünket, utóbbi szitura pedig a cikkeinket és ezt a válogatást.

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával
CC9 ProMi Mix AlphaXiaomi
írta: Rolla2019.10.29.

Érkezik a Xiaomi Mi CC9 Pro 108 Megapixeles kamerával

Újabb dobás a Mi Mix Alpha után

Múlt hónapban mutatta be a Xiaomi a legújabb készülékét, a Mi Mix Alphát, amit még az avatatlan szemek is azonnal felismerhetnek a körbeérő képernyőről. Nem sokáig ült a babérjain a cég, hiszen egy hónapon belül itt van a legújabb készülékük, a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefon, ami ugyanazzal a 108 Megapixeles kamerával érkezik, mint az Alpha.

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló
Banggoodérzékelőszappanadagoló
írta: Rolla2019.10.29.

12 dolláros Xiaowei érzékelős szappanadagoló

Ennyiért nem luxus

Most, hogy jön a nátha- és megfázásszezon, itt az ideje az eddiginél is többször kezet mosni, hiszen a tévhittel ellentétben a legtöbb megbetegedést nem a hideg, hanem a vírusok okozzák. Bár a közelségérzékelős szappanadagoló nem új találmány, itthon elég drága, de a Banggoodon egy villámakció keretén belül 3600 forintért juthattok hozzá.

Szomorú hír
Gearvitakiárusítás
írta: Rolla2019.10.29.

Szomorú hír

Végleg lehúzza a redőnyt a Gearvita

A Gearvita nyári kiárusítása átcsapott végleg bezárós, raktárürítős buliba, mivel a cég mostantól kizárólag e-cigaretták árusításával fog foglalkozni. Bár a tény maga szomorú, de öröm az ürömben, hogy így lehetőség van arra, hogy lecsapjatok a kedvezményes cuccokra.

Okosságok Geekbuyingon
EU raktárGeekbuyingkuponTronsmartXiaomi
írta: Rolla2019.10.28.

Okosságok Geekbuyingon

Villámakció, kupon és kedvezmény

Igazából nem is érdemes olyan terméket megvenni, amihez nincs legalább egy kupon, promó vagy kedvezmény, és ha szemfülesek vagytok, akkor a villámakciók alkalmával is lecsaphattok jó cuccokra. Hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, mutatok néhány kütyüt, amit jóárasítva szerezhettek be. Ha pedig szeretnétek kimaxolni a gyorsaságot és az olcsóságot, akkor lehetőségetek van EU raktárból is megrendelni néhány dolgot.

Indul az év legjobb időszaka
11.11AliexpressBlack Fridaykupon
írta: Rolla2019.10.28.

Indul az év legjobb időszaka

Megkezdődtek a 11.11 előtti akciók

Gyakorlott Kínából rendelők már tudják, hogy a november a külföldről vásárlók karácsonya, hiszen közeledik a Singles' Day (11.11) és a Black Friday (11.29) dátuma. Ilyenkor minden webshop hatalmas akciókkal igyekszik kedvet csinálni a karácsonyi bevásárláshoz, de már október végén megindulnak a bemelegítő kedvezmények. A Geekbuyingon már tart egy ideje, az Aliexpress pedig ma kezdi el a warm-upot.

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért
Banggoodcipőszárító
írta: Rolla2019.10.28.

Cipőszárító és sterilizáló 12 dollárért

Télen-nyáron száraz cipő

A cipőszárító hallatán sokszor az esős-havas évszakokra asszociálunk, pedig ez pont az az eszköz, aminek télen és nyáron is nagy hasznát veheti mindenki. Melegebb hónapokban és sportoláskor a lábizzadás miatt szükséges használni, hidegebb hónapokban pedig a jegesre fagyott lábbelik felmelegítése miatt érdemes elővenni. Fertőtlenítő hatása és alacsony ára - 3600 forint - már csak a pont az i-re.

Top 5 60 000 Ft körüli telefonok
LenovookostelefonOppoRedmiXiaomi
írta: Don Kartács2019.10.26.

Top 5 60 000 Ft körüli telefonok

Ismert márkák és egy meglepetés

Körbenéztünk a piacon, hogy a mágikus 60 000 Ft-os - 200 dolláros – ár környékén milyen telefonok érhetőek el. Jellemzően ezt a kategóriát a kínai gyártók uralják, a listánkon leginkább Xiaomi és Lenovo mobilok szerepelnek, de egy meglepetés készülék is bekerült a válogatásba.

Buta robotporszívó fillérekért
kuponrobotporszívóXshuai
írta: SonkaMod2019.10.25.

Buta robotporszívó fillérekért

Robotporszívóból annyi féle van, hogy már Dunát lehet velük rekeszteni, mégis sokan azt hiszik, hogy ez a gazdag emberek kiváltsága. Természetesen a gazdagság az mindig nézőpont kérdése, de igaz az, hogyha egy felsőkategóriás gépet akarunk venni, akkor jócskán a zsebünkbe kell nyúlni, és akár több százezer forintot is rá lehet költeni. De természetesen megjelentek már olcsók is, és a Banggoodon most találtunk egy hihetetlenül alacsony árú gépet.

hirdetés