hirdetés

Hírek

Jó cuccok, jó áron
11.11GeekbuyingJimmy JV53Redmi Note 8Xiaomi Mi A3
írta: Rolla2019.11.07.

Jó cuccok, jó áron

Ezeket érdemes megnéznetek 11.11 előtt

A Geekbuying is igyekszik sok kuponnal és villámakcióval feltüzelni a hangulatot már 11.11 előtt, és mivel nem először csinálják, így értenek is hozzá. Van olyan termék, amihez kupon jár, míg másoknál - mint például a Xiaomi Mi A3 okostelefonnál - a gyorsaság számít, hiszen naponta lecserélődnek az akciók. Éppen ezért jó, ha ti is gyakran visszalátogattok a Geekbuyingra, illetve figyelemmel követitek az oldalunkon megjelenő híreket.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen
11.11Aliexpresskedvezménykupon
írta: Rolla2019.11.07.

Már elérhető a 11.11-es ár Aliexpressen

Így még könnyebb előre tervezni

Bár már október végén elindult az Aliexpressen a 11.11 előtti láz, a dátum közeledtével egyre inkább felpörögnek a dolgok az online piactér háza táján. A soron következő eseményeket az Ali naptárában nézhetitek meg, így mindig naprakészek lehettek az aktuális infókkal. Jelenleg már a legutolsó szakaszban járunk a nagy nap előtt, szóval ha eddig még nem ültetek neki a kívánságlista elkészítésének, akkor lassan itt az ideje. Hogy ez kicsit egyszerűbb legyen, vegyük át még egyszer, hogy hogyan is tudjátok a legtöbbet kihozni ebből az egészből.

Kincskeresés a RendeljKínaittal
11.11Gearbestjátékkuponnyeremény
írta: Rolla2019.11.07.

Kincskeresés a RendeljKínaittal

Így még izgalmasabb a 11.11

A Gearbest sem maradt ki idén sem a novemberi akciókból, ráadásul megspékelte az egészet egy nektek szóló játékkal. Szombatig tart még a bemelegítés, utána pedig - a többi oldallal ellentétben - már vasárnaptól elindítják a legnagyobb akcióikat. De addig sem kell unatkoznotok, hiszen van többek között pontgyűjtögetés, napi check-in, kuponcenter és a legjobb, kincskeresés is.

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján
GearbestXiaomiXiaomi Mi CC9 ProXiaomi Mi Note 10Xiaomi Mi Note 10 Pro
írta: Rolla2019.11.06.

Meglepetés az új Xiaomi Mi Note 10 háza táján

Nem szabad feltétlenül hinni a pletykáknak

A tegnapi Xiaomi Mi CC9 Pro kínai bemutatója után ma leleplezték a párját Madridban, a Xiaomi Mi Note 10 okostelefont. Nagy volt a meglepetés, hiszen az előzetes pletykákkal ellentétben mégse okosították fel a CC9 Prohoz képest, szimplán csak a nevét változtatták meg a globális piacra szánt készüléknek. De ne keseredjetek el, mert így se semmi, amit a Xiaomi összedobott.

Itt a karácsony! – vagy mégsem?
Banggoodkarácsonykuponkuponok
írta: Rolla2019.11.06.

Itt a karácsony! – vagy mégsem?

Felkészülés kuponokkal Kínából rendelős léptékkel

Leginkább azok érthetik meg, hogy mit jelent már novemberben a karácsonyi ajándékokat és díszeket beszerezni, akik olcsón, Kínából rendelik meg őket. Persze ott vannak az ünnep fanatikusai is, de Ti, kedves Olvasók tudjátok, hogy nemcsak érzelmi alapon, hanem gazdasági szempontból is jobban megéri inkább most beszerezni a lehető legtöbb dolgot, és nem az utolsó percben, izzadva, szétesve, kapkodva, többszörös áron megvenni őket. Ezért nézzük meg, mit is lehet találni olcsón, kuponnal karácsonyra.

Cuccok a leghidegebb évszakra
Aliexpressruhasíeléssnowboard
írta: Rolla2019.11.06.

Cuccok a leghidegebb évszakra

Ha nem bekuckózásból áll nálatok a tél

Tény, hogy síelni, snowboardozni vagy szánkózni nem csak télen lehet, de jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb ebben az időszakban keresni a környező országokban olyan helyet, ahol ez kivitelezhető. Ha ti is inkább ezeket az elfoglaltságokat preferáljátok az otthoni punnyadás helyett, esetleg eldöntöttétek, hogy idén belevágtok valamilyen téli mozgásforma megismerésébe, akkor itt az ideje beszerezni a kiegészítőket. Ha most megrendelitek őket, akkor még simán megérkeznek a szezon kezdetére.

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!
11.11mi 8Xiaomizászlóshajó
írta: SonkaMod2019.11.05.

Egy éves zászlóshajó az eredeti ár feléért!

Minden karácsony előtti időszaknak van egy top terméke, amit sokan vásárolnak, és nem véletlenül, mert tényleg nagyon jó akciót hirdetnek rá a kínaiak. Ezeket előre nem lehet tudni, de a mostani Xiaomi Mi 8 ajánlat esélyes az idei trónra. Nem szaporítanám a szót, mivel nem lehet tudni, hogy mennyi van még a telefonból, főleg, hogy csak 75 000 forintba kerül, ami az eredeti ár fele!

Indul a 11.11 akcióhullám!
11.11kuponválogatás
írta: SonkaMod2019.11.05.

Indul a 11.11 akcióhullám!

Az egész Rendeljkínait szerkesztőség lázban ég, mivel elkezdődtek a kínai webshopokban a karácsony előtti leárazások, ami nem is csoda, hiszen ilyen messziről rendelni az ajándékokat sok időbe telik. Mivel mostantól kezdve nagyon sok jobbnál jobb ajánlat lesz, a cikkek nyitóképén megjelenítjük a 11.11 EXKLUZÍV feliratot, ami jelöli a szinglik napjához kapcsolódó kontentet.

Holnaptól elérhető a Xiaomi Mi Note 10
GearbestXiaomiXiaomi Mi CC9 ProXiaomi Mi Note 10
írta: Rolla2019.11.05.

Holnaptól elérhető a Xiaomi Mi Note 10

Itt szerezhetitek be hozzá a legjobb kupont

Egy héttel ezelőtt már szivárogtak ki infók a készülékről, de ma tartották a hivatalos bemutatóját a Mi CC9 Pronak. És hogy hogy jön ez ide? Napokkal ezelőtt az a hír is szárnyra kelt, hogy ez a legújabb Xiaomi Mi Note 10 okostelefon, és lassan körvonalazódik, hogy nem tévedett senki. Míg a Mi CC9 Pro egy kínai piacra szánt, középkategóriás telefon, addig a Note 10 ugyanennek a felpimpelt változata. Utóbbit szerezhetitek be nagy kedvezménnyel a Gearbest oldalán holnaptól.

Még szinte meg sem jelent máris nagyon olcsó a Redmi 8
BanggoodMIUIokostelefonRedmi 8Xiaomi
írta: Atika2019.11.05.

Még szinte meg sem jelent máris nagyon olcsó a Redmi 8

A Redmi 8 szerintünk az eddigi legjobb belépőkategóriás telefon a Xiaomi és a Redmi széria történetében, ugyanis végre nem a végtelenségig butított hardvert kapunk hihetetlenül olcsón, hanem kompromisszum-mentesen használható okostelefont adnak egy igen korrekt összegért. Jelenleg a BGR86GG1 kuponnal 40 500 forintért lehet beszerezni, amivel már nagyon sok belépő kategóriás készüléket maga mögé utasít.

hirdetés