hirdetés

Hírek

Fázósoknak asztali hősugárzó
Banggoodhősugárzó
írta: Rolla2019.11.04.

Fázósoknak asztali hősugárzó

Minden pénzt megér

Nagyon becsapós volt eddig az időjárás, majdnem elhitette mindenkivel, hogy örökké fog tartani a napos idő, de ez a mai nap azért nagy pofánvágás. Eső, hideg, átfagyott falak, mi is összeverekedtünk ma már az irodában, hogy melyikünk bújjon hozzá a radiátorhoz. A lábmelegítő és a meleg, szarvasos pulcsi mellett itt van még egy tipp fázósoknak, az asztali hősugárzó. 6000 forintba kerül a BG3LIFEHS kóddal, ez végre megoldhatja a csatározást.

Alfawise micro SD és olvasó
adapterAlfawiseGearbestmicro sd kártyaolvasó
írta: Rolla2019.11.04.

Alfawise micro SD és olvasó

Hogy legyen mit tenni a Mikulás csomagba

Ha december 6-án a csokit és virgácsot kevésnek találjátok, de nem szeretnétek mégse karácsonyi végletekig menni ajándékozás terén, akkor dobjatok be a zokniba egy tetszőleges Alfawise SD kártya és olvasó csomagot. Ebből soha nem elég, mindig van rá mit pakolni, ráadásul most különböző szarvasos és Mikulásos mintákat láthattok rajtuk, ami még különlegesebbé teszi őket.

Xiaomi Youpin cipők féláron
cipőfutócipőXiaomiYoupin
írta: Don Kartács2019.11.04.

Xiaomi Youpin cipők féláron

Kínában is van sportélet

Az oldal hasábjain már többféle sporteszközt teszteltünk, tonnányi okosórán és okoskarkötőn vagyunk túl, de okoscipő is volt már a lábunkon. Ez utóbbinak a hagyományos változatából találtunk ismét egy csokorra valót jutányos áron. Mivel "winter is coming", most érdemes bespájzolni tavaszra a jóárasított lábbelikből, de azért mellékeltünk egy téli variánst is a mániákus futóknak.

11.11 a Geekbuying oldalán
11.11Geekbuying
írta: Rolla2019.11.02.

11.11 a Geekbuying oldalán

Természetesen ők sem maradhattak ki

Szerencsére a Geekbuying is készül a 11.11-re, ami rengeteg kuponnal és akcióval jár, ezek mellett pedig játékokat és naponta cserélődő kedvezményeket találtok. Már most jók az ajánlatok, kíváncsi vagyok, hogy mi marad így november 11-re.

Játék a hosszúhétvégére
11.11GearbestkuponnyereményRoborock
írta: Rolla2019.11.01.

Játék a hosszúhétvégére

Nyerjetek Roborock S50 robotporszívót és Xiaomi Mi 9 Lite okostelefont

A 11.11-hez kapcsolódóan a Gearbest kitalálta, hogy Roborock S50 robotporszívókat, Mi Band 4 okoskarkötőket és Xiaomi Mi 9 Lite okostelefont fog szétszórni azok között, akik a Facebookra feltöltenek valami vicces vagy érdekes robotporszívós képet vagy videót. Egy próbát szerintem megér a dolog.

Új kör, új beszállás
11.11Banggood
írta: Rolla2019.11.01.

Új kör, új beszállás

A Banggood is elindította a 11.11-es promóoldalát

Az Aliexpress után a Banggood is belevágott a 11.11 előtti akciózásba, ahol ismét rengeteg kupon és kedvezmény közül válogathattok. Ha van egy kis szerencsétek, akkor a verseny miatt még lejjebb viszi az árakat a Banggood, de a biztonság kedvéért vásárlás előtt mindig nézzétek meg, hogy melyik oldalon olcsóbb a kiválasztott termék, illetve hogy elérhető-e áfa- és vámmentes szállítási mód. Ebben az esetben is készítettek egy mininaptárat, hogy még egyszerűbben követhessétek az eseményeket, erre érdemes rendszeresen visszanézni.

Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron
DrónGearbest
írta: Don Kartács2019.10.31.

Hubsan Zino drón igencsak jutányos áron

Ezt magamnak is megvenném

A télnek és az ünnepeknek van néhány igen pozitív hozadéka. Bár a drónszezon véget ért, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne repkedni, az árak viszont elkezdenek csökkenni, amit ti kihasználhattok. Számtalan terméket vettem már szezonon kívül, például uniciklit 90 000 Ft-ért – itthon 220 000 volt -, vagy éppen itt a Hubsan Zino 73 000 Ft-ért, amit a GBH117S25 kuponkóddal érhettek el. Ne feledjétek az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítást sem.

Xiaomi Mijia kamera olcsón
Banggoodbeltéri kameraXiaomiXiaomi Mijia
írta: Rolla2019.10.31.

Xiaomi Mijia kamera olcsón

Ennyit megér a biztonság

Ha még nincs otthon biztonsági kamerátok, akkor most érdemes elgondolkoznotok rajta, hiszen ezzel a 7700 forintos befektetéssel egy betörés vagy káreset esetén hatalmasat spórolhattok. A Xiaomi összedobott egy olyan sokrétű eszközt, ami nemcsak annyiból áll, hogy egy látószögben rögzíti az eseményeket, hanem arra törekszik, hogy tényleg ne történhessen távollétetekben semmi probléma.

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?
GeekbuyingMi Mix 3Mi MIx 3 5GXiaomiXiaomi Mi Mix 3 5G
írta: Rolla2019.10.31.

Csúcskategóriás telefon 111 000 forintért. Na mi ez?

Most vagy soha akció a Xiaomi Mi Mix 3 5G-re

Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy a Xiaomi pont azért annyira népszerű, mert még az olyan zászlóshajói és egyedi készülékei is 100 ezer forint körül vannak, mint a Mi 9 vagy a Mi 9T. Na most képzeljétek el, hogy akkor mit tudhat az a készülékük, ami majd' 200 ezerbe került megjelenésekor? A Xiaomi Mi Mix 3 5G még sokáig az élmezőnyben fog maradni, tipikusan az a készülék, amiről nem csúsztatok még le, ha eddig nem vettétek meg, így most ha váltáson gondolkodtok, akkor mindenképpen csapjatok le rá a Mix35G kuponkóddal 111 000 forintért.

Igaz a hír: jön a Mi Watch
Mi WatchMIUIXiaomi
írta: Rolla2019.10.30.

Igaz a hír: jön a Mi Watch

Már csak jövő hétig kell kibírni

November 5-én mutatja be a Xiaomi a legelső okosóráját, amin a hírekkel ellentétben nem WearOS, hanem az Androidon alapuló MIUI egy speciális változata fog futni. Ugyanezen a napon láthatjuk majd először a Xiaomi Mi CC9 Pro okostelefont és a legújabb Xiaomi TV-t is, így mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a jövő hét kedd.

hirdetés