hirdetés

Hírek

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért
Elephone PXokostelefonpop-up
írta: Rolla2019.10.25.

Pop-up kamerás mobil 48 000 forintért

Itt az Elephone PX, ha sokalljátok a pénzt a OnePlus-ra

Többek között a Xiaomi Mi 9T és a OnePlus 7 Pro telefonok kapcsán már ismerős lehet a pop-up kamera, a probléma viszont az, hogy előbbi 103 000, utóbbi 190 000 forintba kerül. Az Elephone sietett azok segítségére, akiknek bejön a telefon tetejéből előugró egység, de nem költenének rá ennyit. A sort az Elephone U2-vel kezdték, ami már barátinak számított a maga 74 000 forintos árával a többiekhez képest, de az Elephone PX okostelefonnal még tovább tudták csökkenteni az árat 48 000 forintra.

OnePlus 7T a Gearbesten
7TAndroidGearbestokostelefonOnePlusPro
írta: Atika2019.10.25.

OnePlus 7T a Gearbesten

Most a hivatalos oldalnál is olcsóbban

Ahogy az lenni szokott a legújabb OnePlus készülék megjelent a kínai webshopokban is, viszont ez alkalommal bőven alálőttek a hivatalos oldalon található árazásnak, így a GBOP7TG8256 kóddal már 158 000 forintért is behúzhatjátok a Netherlands Registered(PDM) áfamentes szállítási móddal, de a 7T Pro is hasonlóan nagy kedvezménnyel, a GBOP7TP8256 kuponnal 217 000 forint körül szerezhető be.

7 dollárért Bluetooth hangszóró?
BanggoodBluetooth hangszóróDigoo
írta: Rolla2019.10.24.

7 dollárért Bluetooth hangszóró?

Most csapjatok le rá

Ennyiért is ritkán kapni bármit, Bluetooth hangszórót meg főleg, ráadásul nem is egy nevenincs dologról beszélünk, hiszen a Digoo márka nagysikerű termékéről beszélünk. Vízálló, bárhova felcuppantható, így akár a fürdőszobába is magatokkal vihetitek. 2000 forintért nem rossz, ugye?

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő
Haylou LS01OkosóraXiaomiYoupin
írta: Rolla2019.10.24.

Az új Xiaomi Haylou LS01 okoskarkötő

Közösségi finanszírozásból készül az új okoskarkötő

A Xiaomi új okosórát tervez piacra dobni közösségi finanszírozással, amit Haylou LS01 névre kereszteltek. A pulzusmérés, az alvásmonitorozás és az aktivitásmérés nem számít már akkora fícsörnek, viszont a pláne az az egészben, hogy mindezt körülbelül 4000 forintért tervezi értékesíteni a cég.

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut
bónuszfintechRevolut
írta: molcsa2019.10.24.

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut

Mutatjuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

A Revolut mostanra az egyik legnagyobb fintech céggé nőtte ki magát, és továbbra is nagyban terjeszkedik, amit nagyon jól mutat az is, hogy szinte folyamatosan futó, csábító akciókkal igyekeznek bevonni az új felhasználókat. És miért is ne regisztrálnának az emberek, hiszen amellett, hogy minden szolgáltatásuk ingyenes - amivel jól odavágnak a klasszikus bankoknak -, egyre több új funkciót kínálnak, és még ingyen pénzt is rendszeresen osztogatnak. Lássuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

De mit, ha nem Xiaomit?
Armor 3WArmor 6GearbestUlefone
írta: Rolla2019.10.23.

De mit, ha nem Xiaomit?

Olcsó Ulefone telefont mindenkinek

Bár az Ulefone elsősorban strapatelefonjairól híres, egyre inkább nyit az olcsó okostelefonok felé is, így mind a két tábor megtalálhatja a kedvencét a palettáról. Az Ulefone Note 7P - nem túl kreatív névválasztás - például csak 26 000 forintba kerül, de csekkolhatjátok a legújabb Ulefone Armor 3W strapatelefont is.

Frissített a Banggood
Banggoodbiztosításújdonság
írta: Rolla2019.10.22.

Frissített a Banggood

Az új felületen továbbra is lehet biztosítást kötni

Szemfülesek észrevehették már, hogy a Banggood frissítette a fizetési felületét. Eddig két lehetőségetek volt a termék kiválasztásakor: vagy a kosárba tettétek vagy azonnal megvettétek. Ez a két opció maradt, ami viszont változott, az az, hogy a kuponkódot most már nem a kosárnál, hanem az összesítésnél adhatjátok hozzá. Kedves a Banggoodtól, hogy erre fel is hívja azok figyelmét, akik a régi helyen keresik ezt az opciót. De a variáláson kívül még fontosabb az, hogy átismételjük azt az évek óta jelenlévő lehetőséget, hogy hogyan tudjátok biztosítani a csomagotokat.

Idén időben érkeznek majd a csomagok?
Magyar PostaPick Pack Pont
írta: Don Kartács2019.10.22.

Idén időben érkeznek majd a csomagok?

Van remény a javulásra

Minden évben igazi agyhalállá változik a karácsony előtti rendelési időszak, a Magyar Posta általában nincs a helyzet magaslatán, ami mostanában sajnos egyre nagyobb para. Szerencsére úgy tűnik, hogy az élelmesebb szállítók találtak megoldást a problémára, és egyszerűen leteszik a lakhelyetek közelében fellelhető Pick Pack Pontra.

Hivatalos specifikációkat tudunk a Huawei Nova 5z-hez
HuaweiKirin 810nova
írta: SonkaMod2019.10.21.

Hivatalos specifikációkat tudunk a Huawei Nova 5z-hez

Majdnem az összes Huawei telefonra igaz az, hogy alapvetően nem érdemes őket Kínából rendelni, mivel ott sem olcsóbbak. Vajon megcáfolja ezt az axiómát a Nova 5z? És ha igen, akkor mégis milyen telefonra számíthatunk? Kiderültek a hivatalos specifikációk, így legalább az utóbbi kérdésünkre gyorsan választ is kapunk.

PayPallel olcsóbb
GeekbuyingOnePlus 7PaypalXiaowa E20
írta: Rolla2019.10.21.

PayPallel olcsóbb

Ezekre használjátok fel a kupont

A héten indult az az akció a Geekbuyingon, ahol különböző értékhatárok felett eltérő nagyságú kedvezményeket kaptok, ráadásul ha PayPallel fizettek, akkor további 5 százalék kedvezmény is lejön a végösszegből. Az akció részleteiről már olvashattatok a héten, így most azt nézzük meg, hogy milyen termékekre érdemes felhasználnotok a kuponokat.

hirdetés