hirdetés

Xiaomi telefon akciók a Black Friday-re hangolódva

Már csak egy nap!

hír
Xiaomi telefon akciók a Black Friday-re hangolódva 1
írta: SonkaMod
2020-11-26

A Banggoodon már érezni lehet a Black Friday előszelét, hiszen egy rakás Xiaomi telóra kaptunk kupont, ami mostanában nem szokott jellemző lenni. Az a helyzet, hogy míg egy évvel ezelőtt szinte az összes modellre szórták a jobbnál jobb ajánlatokat, ez idén nem így van. Ez valószínűleg azért van, mert a Xiaomi telefonjai így is nagyon olcsók és kicsi rajtuk az árrés. Így, Black Friday előtt egy nappal viszont kaptunk pár termékre olcsósító kupont, amikkel nagyon jó vásárt csinálhatunk. Van pár Redmi a listában, de a Poco X3 is befért a kedvezményes telók közé.

Xiaomi Redmi Note 9S

A Redmi Note 9S kétféle verzióban érhető el. Az olcsóbbik 4GB RAM-ot, és 64GB háttértárat kapott, míg a drágábbikat 6 GB memóriával, és 128 GB tárhellyel szerelik. Egyebekben nincs is különbség közöttük. Mind a kettőben Snapdragon 720G processzor ketyeg (ahogy a Note 9 Pro-ban is), és ugyanaz a kameraegyüttes található bennük. A 9S tudásban a sima kilences és a 9 Pro között helyezkedik el, így ideális választás lehet azok számára, akiknek fontos a hardver gyorsasága, de ennek ellenére nem akarnak csúcsokostelefont vásárolni. A Pro készüléktől abban különbözik, hogy kicsivel gyengébb kamerafronton, illetve nincs benne NFC, de ezt az ára is tükrözi. Nem sokkal olcsóbb, de mint tudjuk, a legkisebb is számít. A Banggoodon a BGBFN9128EE kuponkóddal 57 500 forintba kerül a nagyobbik verzió, és ehhez is választható az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód.

Xiaomi Redmi 9C

A 9C a széria leggyengébb telefonja, mondhatni rá, hogy tipikus első telefon, vagyis kisgyerekeknek vagy felnőttek számára másodlagos gépnek javasolható. Nyilván erősen kompromisszumos, rengeteg helyen megvágták az eredeti Redmi 9-et, hogy ilyen olcsó belépőkategóriás készülék legyen belőle. Kétféle verziót forgalmaznak belőle, van 2GB memóriával és 32 GB háttértárral rendelkező modell, és egy erősebb, 3/64 GB-os variáns. Természetesen mind a kettő nagyon olcsó, a kisebbik a BGBF9C32EE kóddal 28 700 forintba kerül, míg a nagyobbik a BGBF9C64EE kuponkóddal 31 500-ért rendelhető. Az Áfa- és vámmentes szállítási mód ezeknél is adott.

Xiaomi Poco X3

A Poco annyira jól sikerült telefon lett, hogy rögtön közönségsikert aratott, és már a megjelenési napján is vették, mint a cukrot. A vásárlókedv azóta sem hagyott alább, így az árakon is csak minimálisan lehet faragni, mert teljes áron is lerabolják a készleteket. Nem is csoda, hiszen a Snapdragon 732G processzorral szerelt telefon nagyon gyors, jó a kamerája, van benne NFC, nagy akkumulátor és kiemelkedően jó kijelző. Kétféle modell vásárolható belőle, van a 6/64 GB-os és a 6/128GB-os verzió. Véleményünk szerint mind a kettő megéri a pénzét, de aki nem hiszi, az olvassa el róla a részletes tesztünket. Az olcsóbbik verziót most akciósan, a BGBFPX364EE kuponkód felhasználásával 62 700 forintért lehet rendelni, míg a drágábbik a BGBFPX3128EE kóddal is csak 74 800-ba kerül.

hirdetés