hirdetés

Pörög a Black Friday a Geekmaxinál is

Fekete péntek hete

hír
Pörög a Black Friday a Geekmaxinál is 1
hajas
írta: hajas
2020-11-25

Javában zajlik az év egyik legnagyobb leárazása, a Black Friday a Geekmaxinál is, ráadásul nem csak alacsony árakkal találkozhattok a webshopban, hanem csak és kizárólag EU raktáras kütyükkel, melyeket áfa- és vámmentesen, néhány napos szállítási idővel rendelhettek meg. Megkaptuk a legújabb exkluzív ajánlatokat, melyeket az extra kuponoknak köszönhetően most még olcsóbban vehettek meg.

Xiaomi Jimmy JV51

A Jimmy család legolcsóbb tagjaként ismerhettük meg a JV51-et, amiről a tesztet itt olvashatjátok. Alacsony ára miatt azok számára lehet vonzó, akik nem szeretnének sok pénzt kicsengetni egy akkus porszívóért. A JV51 45 perces üzemidővel rendelkezik, de külön kapható hozzá extra akku, így akár 90 percre is feltornázhatjátok ezt a számot. A portartály egy mozdulattal üríthető, így nem kell egy-két havonta porzsákot cserélnetek, vagyis még spórolhattok is. A HEPA filter megköti az apró porszemcséket, ami egyrészt védi a motort, másrészt az allergiások és asztmások életét könnyíti meg. A JIMMYJV51 kóddal mindössze 41 500 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi Mijia Smart Electric Heater

A Xiaomi egy ideje ráállt az elektromos fűtőtestek gyártására is, és elég jól megy nekik. A Mijia Smart elektromos fűtőtest maximális teljesítménye 2200 watt, de ez több fokozatban állítható. A készülék alulról szívja be a hideg levegőt, amit felmelegít az alumínium fűtőbetét, majd felfelé távozik a meleg levegő, így mozgó alkatrész nélkül kering a levegő a szobában. Az oldalán találjátok a vezérlőpanelt, ha pedig a szoba hőmérséklete elérte a beállított értéket, akkor a gép automatikusan állít a teljesítményen, így energiát spórol. Praktikus törölközőszárító is található rajta, ráadásul IPX4-es minősítéssel rendelkezik, így a fürdőszobában is használhatjátok. Fontos tudnivaló, hogy teljesen letakarni nem szabad a gépet! Az Fk4vgqyq kóddal 31 800 forintos áron szerezhetitek meg.

360 S7 Pro robotporszívó

A 360 gépei közül már mi is teszteltünk néhányat, elég jó gépeket gyártanak. Az S7 Pro jelenleg az egyik legjobb készülékük. 2000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, de a finom port és a kisebb foltokat is eltünteti, hiszen feltörölni is tud. A koszt az 570 ml-es portartályába gyűjti, míg a folyadékot a 150 milliliteres tartályából adagoljaLDS szenzorral méri fel a terepet, sőt, képes több térképet elmenteni, ráadásul felismeri a szobákat, így megadhatjátok, hogy mikor melyik helyiséget járja körbe. Érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor automatikusan magasabb fokozatra kapcsol, hogy a mélyebb rétegeket is megszabadítsa a dzsuvától. Mobilos appal vezérelhetitek, valamint itt találtok minden hasznos információt, rendszerfrissítést, ha pedig elakadna, akkor értesítést küld. A pSQEKJan kuponnal 93 800 forintért vásárolhatjátok meg.

hirdetés