hirdetés

Akcióáradat a Cafagotól

Remek kütyük szuper áron

hír
Akcióáradat a Cafagotól 1
írta: hajas
2020-11-25

Megérkezett egy újabb adagnyi „akciószállítmány” egyenesen a Cafago webshopjából, melyek közül kiválogattam nektek a legjobbakat. A cikkben találtok TWS fülhallgatót, digitális rajztáblát, vezeték nélküli töltőt, hőmérőt és okosvilágítást is. Mindegyik kütyü a szállítási módjuk vagy pedig az árazásuk miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így az extra költségektől nem kell tartanotok.

Xiaomi 1MORE Omthing

A 1MORE Omthing az érdekes elnevezés ellenére remek TWS fülesnek ígérkezik. A bölcsőbe egy 550 mAh-s akkut szereltek, amit Type-C porton keresztül tudtok feltölteni. A fülesek nem épp egy átlagosnak tűnő dizájnt kaptak, viszont a gyártó szerint rendkívül ergonomikusak. Oldalai érintésérzékenyek, vagyis telefonotok elővétele nélkül válthattok a zenék között, hívásokat fogadhattok és utasíthattok el. Bluetooth 5.0-val kommunikál a telótokkal, ami egyrészt gondoskodik a stabil kapcsolatról, másrészt az akkut is kíméli. 9200 forintért tudjátok megrendelni.

BOSTO BT-16HD digitális rajztábla

A BOSTO BT-16HD egy digitális rajztábla, ami 15,6 colos, FHD felbontású, IPS, nyomásérzékeny érintőpanellelt kapott. A készülék plug&play, vagyis a számítógéphez való csatlakoztatás után rögtön használható. Mellékelnek hozzá egy érintőtollat, ami passzív technológiával rendelkezik, vagyis akku nélkül működik, ráadásul 20 darab pótfej is jár hozzá. A kijelző állványa több szögben állítható, ami garantálja a kényelmes használatot. A szettben egy rakás kiegészítőt találtok, ilyen például a tollnak a tartója, tisztítókendő, kesztyű, töltőkábel, mindenre gondolt a gyártó. 63 000 forintért tudjátok megvásárolni Németországból.

Érintésmentes lázmérő és véroxigénszint mérő

Manapság a legmodernebb lázmérők az érintésmentes modellek, melyek mindössze néhány pillanat alatt képesek megállapítani az ember testhőmérsékletét. Ez általában kisgyerekeknél szokott gondot okozni, hiszen amilyen izgágák, nem biztos, hogy sokáig a hónuk alatt tudják tartani a hagyományos lázmérőket. A lázmérő 0,1 Celsius fokos pontossággal mér, és 3 színben jelzi, hogy lázas-e az illető vagy sem, a méréseket pedig a memóriájában tárolja.

A véroxigénszint mérő pedig ujjra csiptetős kialakítású, ami néhány másodperc alatt megmutatja az SpO2 szintjét a „páciensnek”, de a pulzusát is megméri. A két kütyüért összesen 3900 forintot kérnek.

Xiaomi vezeték nélküli töltő

Nagyon szép dizájnnal érkezett a Xiaomi 55 wattos vezeték nélküli gyorstöltője. A telefont nem fektetve, hanem állítva tehetitek rá, ezzel a kivitelezéssel ritkábban találkozhat az ember. Léghűtést is szereltek bele, hiszen ekkora teljesítménynél már melegszik a töltő és a teló is, viszont a gyártó szerint ez nagyon halkan működik. Többek közt túltöltés-, túlfeszültség– és túlmelegedés elleni védelemmel is ellátták, így biztonságosan használhatjátok. 12 300 forintért csaphattok le rá.

hirdetés