hirdetés

OneOdio Black Friday akciók

Beizzította a cég az akciókemencét

hír
OneOdio Black Friday akciók 1
írta: Don Kartács
2020-11-25

Újabb olcsósítási lehetőségek jönnek a OneOdionál, hasonlóan a Szinglik Napjához, ám most a Black Friday alkalmából. Lesz egyet fizet, kettőt kap akció, amikor 1 fejhallgató áráért kettőt vehettek, villámáras játék és 50% kedvezmény is. Mindezt úgy, hogy az összes termékükre 2 év garancia jár, és a legtöbb EU raktárból is elérhető, ami pedig nem, azt áfa- és vámmentes szállítással küldik.

Sokáig az Edifier termékeire gondoltuk, hogy ezek a top ár/érték arányú fejhallgatók, de amióta teszteltük a OneOdio eszközeit, már inkább őket soroljuk a verhetetlen ajánlat kategóriába. Most a cég is bedurrantotta a Black Fridayes akciókat, és nagyon frankó kedvezményekkel jelzik nektek, hogy indulhat az újabb vásárlási ünnep. Az eseményeknek létrehoztak egy kezdőoldalt, érdemes innen indulnotok, hiszen itt egyben látjátok az összes lehetőséget, egymás alatt felsorolva.

Mi is felülről lefele haladva fogjuk bemutatni őket, hiszen így a legegyszerűbb átlátni a három kínálkozó lehetőséget.

 

Természetesen a fejhallgatók mellé, ahogy korábban is, jár egy rakat ajándék: karácsonyi hajpánt és Miki sapi, poháralátét és tartóállvány is. Igen, jól értitek, mind a négy egyszerre. Minden termékükre 2 év garanciát adnak, amiből jól látszik, mennyire bízik a termékeiben a gyártó.

50%-kal olcsóbb termékek

Talán ez a legfrankóbb akció idén, ugyanis amellett, hogy itt is járnak az ajcsik, bármelyik modellt is választjátok a lenti felsorolásból, mindegyiket féláron vehetitek meg. A szokásos Get30 kuponnal most nagyjából 50%-ig lehet lefaragni az eredeti árat, ami azért eléggé erős, főleg a OneOdio cuccok minőségét is ismerve:

A bónuszt itt vicces Mikulás sapka és rénszarvasos hajpánt formájában kapjátok meg.

Egynél még jobb a kettő

A következő remek akció az egyet fizet, kettőt kap lehetőség, amikor A OneOdio A71-ből egy áráért 2 db-ot vihettek haza. Az ünnepek előtt ez igencsak jól jön, adhattok egyből kettőt ajándékba tesóknak, de ha valaki egyke, akkor az egyiket behúzza saját használatra, a másikat pedig továbbítja ajándék formájában. Ez a lehetőség most csak az A71-re vonatkozik, de tulajdonképpen az 50%-os kupon majdnem ugyanezt tudja, ha ott is kettőt vesztek:

A termék áfa- és vámmentes szállítás mellett, Hongkongból érhető el, amire 6-10 napos szállítást ígér a cég, ami ismerve a távolságot, azért eléggé megsüvegelendő.

hirdetés