hirdetés

Hírek

Xiaomishop Black Friday akciók
Black Friday 2019Xiaomishop
írta: Don Kartács2019.11.29.

Xiaomishop Black Friday akciók

Olcsó Segway és dupla hűségpont

A hazai Xiaomishop is beizzította Black Friday akcióját, aminek keretében a tavalyi árnál mintegy 100 000 Ft-tal olcsóbban juthattok hozzá a Ninebot S-hez, illetve a vásárolt termékek után is dupla pontot kasszírozhattok. Na de mi ez a hűségpont egyáltalán? A cikkből ez is kiderül.

A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai
Black Friday 2019Gearbest
írta: Rolla2019.11.29.

A Gearbest legjobb Black Friday ajánlatai

Mindenki talál valamit

A Gearbesten is elindult a banzáj, és sikerült a legkülönfélébb termékeket leakciózniuk. Mindenki találhat számára érdekes dolgot, illetve ha magának nem, akkor szeretteinek karácsonyra is válogathat. Az ajánlatok közül összeszedtem kedvcsinálónak néhányat, de aki vevő további kincsekre, az nézegesse a Gearbest oldalát, illetve az FB csoportunkban is találhattok folyamatosan új dealeket.

Geekbuying kütyü kavalkád
Black Friday 2019Geekbuying
írta: Don Kartács2019.11.29.

Geekbuying kütyü kavalkád

Tíz dodós hasznos cuccok

Mivel nagy sikert aratott a Gearbest olcsó cuccos válogatása, körülnéztem Geekbuyingon is. Gyermeki örömmel horgásztam ki a 6 dolláros Xiaomi füleseket, a 8 dolláros kamerákat, mindent, amit még nem sajnálok megvenni, mert olyan iszonyat olcsó minden. Igazi terülj-terülj asztalkám a GKB webáruháza azoknak, akik szeretik az oldschool cuccvadászatot.

Blitzwolf.shop Black Friday akció
Black Friday 2019Blitzwolf.shop
írta: Don Kartács2019.11.29.

Blitzwolf.shop Black Friday akció

Gyors szállítás, magyar gari

A Blitzwolf.shop is beizzította Black Friday-es akcióit, a lenti kedvezményeket novemer 29-én 12:00 órától vehetitek igénybe. Olcsón juthattok hozzá füleshez, vezetéknélküli, illetve hagyományos, QC. 3.0-s töltőhöz, de nemcsak BW termékeket találtok majd a kínálatban, hanem például Baseus autós telefontartót is. Ne felejtsétek el a 40%-os kedvezmények igénybevételéhez beírni az RKIBF kuponkódot. Természetesen mivel a Blitzwolf.shop hazai bolt, magyarországi számlát és garanciát, magyar nyelvű ügyfélszolgálatot és gyors szállítást kaptok a pénzetekért.

EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron
Black Friday 2019GeekmallJimmyokostelefonporszívóXiaomi
írta: molcsa2019.11.29.

EU raktáras Xiaomi kütyük a Geekmalltól rekord áron

Ha biztosra akarsz menni az ajándékkal

Nem csak a nagy shopok dobnak be komoly akciókat ma, a Geekmallnál több slágertermék is rekord alacsony áron kapható, ráadásul európai raktárból. Ez azt jelenti, hogy garantáltan áfa- és vámmentesen kapjátok meg a csomagot, és néhány munkanap alatt megérkezik. Így ha nem akarjátok megkockáztatni, hogy ajándék nélkül álljatok a fa mellett karácsonykor, a Geekmall ajánlatai lesznek a befutók. Ráadásul több terméknél is a kínai raktáras árcédula alá lőnek, és 2 év európai garanciát kínálnak, ami azt jelenti, hogy nem Kínába kell macerás módon visszaküldeni a terméket, ha valami gond lenne.

Black Friday kuponok és tudnivalók
BanggoodBlack Friday 2019GearbestGeekbuyingkuponok
írta: molcsa2019.11.29.

Black Friday kuponok és tudnivalók

A webshopok legütősebb ajánlatai egy helyen

Ahogy ígértük, a mai napon végeláthatatlan kupont szórunk ki a Facebook oldalunkra és a csoportunkba. Ezeket a posztokat találjátok meg beágyazva ebben a cikkben. A kuponkódok kommentben jönnek, úgyhogy meg kell nyitnotok a posztokat a lenti képekre kattintva, hogy lássátok őket. PC-n akár Facebook fiók nélkül is meg tudjátok nézni őket, mobilon sajnos csak bejelentkezés után látszanak a kommentek. Érdemes figyelni a csoportunkat is, mert sok kupon csak ott fog kimenni, ezeket azonban adatvédelmi okokból nem tudjuk beágyazni a cikkbe. A cikket a nap folyamán folyamatosan frissítjük. Jó vadászatot mindenkinek!

Indul a Black Friday az Alin
AliexpressBlack Friday 2019
írta: Rolla2019.11.29.

Indul a Black Friday az Alin

A legjobb nap az évben

Hetek óta pörög itthon és külföldön is az akciók hosszabbítására szánt Fekete Hét, Fekete Hónap és Őrült Péntek, de az igazi Black Friday ma van. Már rágyúrhattatok előre, például bepakolhattátok a termékeket a kosárba és gyűjthettetek kuponokat, de ha ezekről lemaradtatok, akkor sincs probléma, hiszen még bőven maradt jó ajánlat.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes
Black Friday 2019Mi Note 10Note 10Xiaomi
írta: Don Kartács2019.11.29.

Xiaomi Mi Note 10 okostelefon előzetes

A 108 tonnás ütés

Készül a Xiaomi Mi Note 10 tesztje, de úgy gondoltuk, hogy megkönnyítendő a döntéseteket, kiadunk egy előzetest, ami nagy vonalakban bemutatja, mit tud a telefon. 108 Megapixeles fő kamera, brutális fotós képességek, gyors hardver, nagyon szép, lekerekített AMOLED kijelző, 20 V-os gyorstöltés, szenzor garmada. Új király született a Xiaominál 135 000 Ft-ért?

Gearbest olcsó cuccok II. felvonás
Black Friday 2019Gearbest
írta: Don Kartács2019.11.28.

Gearbest olcsó cuccok II. felvonás

Maradt még ajcsi a Télapó zsákjában

A korábbi cikkemben rátok zúdítottam az olcsó cuccok garmadáját, de ebből sosem lehet elég. Tonnaszám leltem fel újabbakat, így született meg ez a cikk. Olcsók, hasznosak, viccesek és sokrétűek. Van itt adattároló, fogkefe, filléres okosizzó, autós tartó, de még rajztábla is, mind a 10-12 dolláros sáv alá árazva.

Black Friday csütörtökön?
Black Friday 2019Geekbuying
írta: Rolla2019.11.28.

Black Friday csütörtökön?

Megkezdődtek az akciók Geekbuyingon

A Geekbuying gyorsaságával beelőzte az Aliexpresst, hiszen már most elérhető az összes jó ajánlat az oldalukon. Négy napotok van beszerezni mindent, bár érdemes gyorsnak lennetek, mielőtt elfogynak a cuccok a raktárból. Ha pedig biztosra akartok menni a szállítási időt tekintve, akkor barangoljatok az EU raktárak környékén is, ahonnan gyorsan, áfa- és vámmentesen kapjátok meg a termékeket. A mai ajánlóban is találtok ötleteket, hogy mire is éri meg lecsapni.

hirdetés