hirdetés

Hírek

A mai nap legjobb ajánlatai
GeekbuyingRedmi Note 8TTronsmartXiaomiXiaomi Redmi Note 8T
írta: Rolla2019.11.27.

A mai nap legjobb ajánlatai

Xiaomi Redmi Note 8T és Tronsmart Force

Bár Black Friday-ig még aludnunk kell kettőt, már most is találhattok olyan ajánlatokat, amiket valószínűleg még november 29-én sem tudnak majd überelni a shopok. Ilyen például a Xiaomi Redmi Note 8T, amit legolcsóbban a Geekbuyingról szerezhettek be a kuponnal, illetve a Tronsmart Force Bluetooth-os hangfal, amin tuti jól fog szólni a Kis karácsony, nagy karácsony.

Az Alin túl is van élet
AliexpressBlack Friday 2019Gearbest
írta: Don Kartács2019.11.27.

Az Alin túl is van élet

Pénztárca kímélő cuccok tömkelege

A filléres dolgokat szinte mindig Aliexpress-ről húzzuk be, de szerencsére más webshopok is temérdek terméket kínálnak szuperolcsón. A határt 3000-3500 Ft körül húztuk meg, és megnéztük, hogy a budget cuccok turkálójában milyen csiszolatlan gyémántokra lehet rálelni a Gearbest webshopjában.

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?
GearbestLenovoLenovo X1Roborock S5 Maxrobotporszívó
írta: Rolla2019.11.27.

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?

Hát biztos nem a robotporszívó

Most bukkant fel a Gearbesten két új robotporszívó. Az egyik a jól ismert Roborock márka legújabb mutatványa, az S5 Max, aminél az a legnagyobb kérdés, hogy mit tud az S50-hez vagy az S55-höz képest. A másik a Lenovo X1, ami már magában is érdekességnek számít, hiszen a Lenovo eddig nem a takarítóeszközeiről volt híres. A Lenovo lesz az új Xiaomi?

Black Friday kisokos
AliexpressBanggoodBlack Friday 2019GearbestGeekbuying
írta: molcsa2019.11.25.

Black Friday kisokos

Hogy biztosan ne maradjatok le a jó üzletekről

Bár itthon már vagy két Black Friday volt minden nagyobb webshopnál, az igazi, nemzetközi dátum november 29-e, ekkor tartják a kínai webshopok is a nagy leárazásaikat. A BF, majd utána hétfőn a Cyber Monday lesz az utolsó két esemény, amikor igazán nagy kedvezménnyel vásárolhatunk Kínából, és még elég jó esélyünk van rá, hogy megjöjjenek a cuccok karácsonyig, ha nem a leglassabb postával rendelünk. Épp ezért igyekszünk mi is mindent megtenni, hogy kiválogassuk nektek a tényleg jó ajánlatokat a sokszor kamu akciók közül.

Mire érdemes lecsapni?
Amazfit GTSBlack Friday 2019Dreame V9GeekbuyingXiaomi szerszámkészlet
írta: Rolla2019.11.24.

Mire érdemes lecsapni?

Ötletek a Black Friday-re

Akár magatoknak vásároltok, akár már a szeretteiteknek szerzitek be a karácsonyi ajándékokat, Black Friday alkalmával sok lehetőséggel és akcióval találkozhattok. Figyeljetek rá azért - online és valós térben, itthon és külföldön is -, hogy ezek a termékek tényleg kedvezményesek legyenek. Inkább szánjatok rá pár percet vásárlás előtt, és nézzétek meg más helyeken is. Az is egy jó támpont a kínai cuccok esetében, ha megnézitek a tesztjeinkben, hogy mennyibe került az adott termék, amikor nálunk járt, így nem futhattok bele nagy hibába.

Ha azt hittétek, már mindent láttatok
Aliexpressláthatatlan táskamasszírozóXiaomi
írta: Rolla2019.11.23.

Ha azt hittétek, már mindent láttatok

Egy Alis bolt, sok érdekes Xiaomi cuccal

Olvashattatok már nálunk cikket érdekes Xiaomi termékekről, és mindennapos dolog a telefontól és az okoskütyüktől eltérő darabok felbukkanása is a cég égisze alatt. És amikor már azt hisszük, hogy láttunk minden Xiaomi cuccot a Gearbesten és a Banggoodon, akkor érkezik az Aliexpress-en egy bolt, ahol a márka fanatikusai még szőrös fülvédőt is vehetnek.

Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig?
Black FridayGearbest
írta: Rolla2019.11.22.

Mivel üssétek el az időt Black Friday-ig?

Kuponok és kedvezmények Gearbesten

Már elindult a rágyúrás a jövő heti Fekete Péntekre a Gearbestnél is. Ha 11.11 alkalmával is látogattátok rendszeresen az oldalukat, akkor ismerős lesz a szitu, hiszen a játékok nagy részét megőrizték, helyette a dizájnra fordítottak nagyobb figyelmet. Innen már azért sejthető, hogy akiknek bejöttek a november 11-i játékok és nyeremények, azoknak ez ismét jó buli lesz, de a többiek sem maradnak ki, hiszen azért a hasznos kuponoknak és kedvezményeknek mindenki örül.

Apavlog Mesterházi Dáviddal
ApavlogFiido D3SMesterhazi David
írta: Don Kartács2019.11.22.

Apavlog Mesterházi Dáviddal

Vicces videós anyagok egy többgyermekes apukától

Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésre léptünk az Apavlog atyjával, Mesterházi Dáviddal. A továbbiakban több közös projektünk is lesz a nagynevű videóssal, akit az Attraktor című műsorból is ismerhettek. Jelenleg új YT csatornáját gyarapítja, aminek témája a többgyerekes apukák kihívásokkal teli, de vidám életmódja. Együttműködésünk keretében ő is fog kínai kütyüket véleményezni a videóiban, természetesen merőben más szemszögből, mint mi. Emiatt is érdemes bekövetnetek a csatornáját, de a kínais tartalmait a cikkeinkbe beágyazva is megtaláljátok majd.

Ali deal vadászat
AliexpressBlack Friday 2019karácsonyolcsó
írta: Don Kartács2019.11.22.

Ali deal vadászat

Vámmentes apróságok tömkelege Karácsonyra

Minden Aliexpresses kütyüvadászatomat azzal szoktam kezdeni, hogy körbenézek az érdekesebb kategóriák között, mit adnak a héten olcsón. Erre az ünnepek durván ráerősítenek, egy Mi Band 4 az uncsitesónak, néhány mini drón a testvéreimnek, de még szüleimnek is szoktam találni ezt-azt. Mivel az ajándékozás lényege nem az, hogy kire mennyit költötök, hanem hogy szívből adjátok, ezért nem kell vagyonokat elköltenetek. Maradjatok a biztonságos - áfa és vámmentes - 37 eurós zónában, ott is ki lehet fogni a tuti dealeket.

Mi az, X5, de nem BMW?
GearbestUlefoneUlefone Armor X5
írta: Rolla2019.11.21.

Mi az, X5, de nem BMW?

30 000-ért strapatelefon az Ulefone-tól

Ki is igazából a strapatelefonok célközönsége? Gyakorlatilag bárki, akiben már okozott valaha stresszt az, hogy összetöri drága mobilját. Munka közben, fesztiválon, sportolás alkalmával, kisgyerekek társaságában, de notórius képernyőbetörőknek a lakást sem kell elhagyni ahhoz, hogy kárt tegyenek a telefonjukban. Akár fő készüléknek, akár másodlagosnak ma már pár tízezer forintért beszerezhettek egy törhetetlen darabot, szerencsére régen leáldozott már a Caterpillar egyeduralma.

hirdetés