hirdetés

Hírek

Lehull a lepel
Curvefintechkártya
írta: Rolla2019.12.18.

Lehull a lepel

Itt húz be sok pénzt a Curve

Miután több lakossági bejelentés is érkezett a Curve furcsaságaival kapcsolatban, így a Business Insider arra vállalkozott, hogy utánajár, hogy miért kapnak az ügyfelek kérés nélkül lakossági helyett üzleti kártyát. Kinek jó ez és miért, illetve kinek okoz ezzel a fintech cég hatalmas károkat?

Okosórákra is beköltözött a Curve
Curvefintechpénz
írta: Don Kartács2019.12.15.

Okosórákra is beköltözött a Curve

Itt a Garmin, a Fitbit és a Sony Wena támogatás

A Curve az egyik legmenőbb ingyenes fintech szolgáltatás mostanában, és most újabb platformokkal bővült a felhasználás köre: végre 3 jelentős okosóragyártót is felvettek a palettájukra. Így akinek a fenti eszközökre esett a választása, az a továbbiakban telefon nélkül, a csuklóján viselt okoseszközökkel is tud fizetni. Mivel a Curve egy kártyaaggregátor szolgáltatás, ezért teljesen mindegy, milyen bankkártyátok van, a Curve az összest kezeli.

Péntek 13, az igazi Black Friday
Amazfit GTSXiaomiXiaomi egérXiaomi Yeelight
írta: Rolla2019.12.13.

Péntek 13, az igazi Black Friday

Népszerű cuccok kuponokkal

December 13, Luca napja. Már magához a dátumhoz is rengeteg babona és hiedelem fűződik, így dupla csapás, amikor ez péntekre esik. Tilos ezen a napon többek között sütni, fonni, mosni - konkrétan kövé dermedés lehet az ára, ha valaki mégis erre vetemedik -, tollat fosztani, nőknek dolgozni és kenyeret sütni. Mármint, ha hiszünk az effélékben.  Amit viszont biztosan nem tilos, az a vásárlás, így élvezzétek ki a mai pénteket, és pihenjetek egy kicsit a termékeket böngészve.

Hogy mi? 12.12?
11.1112.12GearbestGeekbuying
írta: Rolla2019.12.12.

Hogy mi? 12.12?

Ha még nem szórakoztátok ki magatokat

A novemberi 11.11 után úgy gondolták kedves kínai barátaink, hogy a nagy sikerre való tekintettel összedobnak egy igen kreatív és frappáns, 12.12 névre hallgató eseményt ma. A Geekbuying és a Gearbest is élt a ziccerrel, így ha még hiányzik valami a fa alól vagy láttok valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor csapjatok le rá.

Hubsan Zino 2 drón
DrónGearbestHubsan
írta: Don Kartács2019.12.12.

Hubsan Zino 2 drón

Mavic killer sokkal olcsóbban?

Nem sok idő telt el azóta, hogy körberajongtam a Hubsan Zinot, ami 75 000 Ft-ért kiváló vétel volt, és ti is szerettétek. Nem véletlen, stabilizált 4K 30 FPS képes gépet ennyiért senki nem adott. A második széria azonban szinte minden paraméterében túltesz az előzőn: nőtt az üzemidő, a hatótáv, optikai szenzorral stabilizálja a magasságát, fejlődött a távirányító, és már a kamera is 4K 60 FPS-sel képes a videókat rögzíteni. Az ára 120 000 Ft körül alakul, ami még bőven a Mavic széria alatt marad, de a Xiaomi Fimi X8 SE-t is szorongatja.

Teljeskörű revolúció a postán
fostaMagyar Posta
írta: Rolla2019.12.11.

Teljeskörű revolúció a postán

Már majdnem 21. század

Az elmúlt két évben nagyfokú fejlesztéseken esett át a Magyar Posta, aminek célja, hogy minél több terület legyen digitalizálva, így például az ajánlott vagy a tértivevényes leveleket már digitális aláírással és eSzemélyivel is átvehetitek, továbbá szinte valós időben nyomonkövethető a küldemény útja. Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kijelentette, hogy: ,,Az elektronikus kézbesítő rendszer bevezetése új korszakot jelent a postai szolgáltatások körében."

Érkezik az első középkategóriás 5G-s telefon
5GRedmi K30Xiaomi
írta: Rolla2019.12.10.

Érkezik az első középkategóriás 5G-s telefon

Itt a Redmi K30

A Xiaomi megígérte, és meg is csinálta: ma jelentették be a jövő évi listáról az első telefont, a Redmi K30-at. Mint már olvashattatok róla, a Xiaomi azt a célt tűzte ki, hogy 2020-ban legalább 10 telefont dob a piacra, ráadásul a legtöbb 5G képes lesz. A technológia és a lehetőség nem új, az viszont igen, hogy terveik szerint nemcsak a zászlóshajókba, hanem a középkategóriás készülékekbe is 5G képes chipet tesznek. A sort a Redmi K30 indítja, ami akár már 85 000 forintnyi jüanért beszerezhető. Ez tényleg nem rossz ajánlat, elég csak megnéznetek más 5G-s telefonok árát.

JJRC H31 quadkopter
ApavlogDrónJJRCH
írta: Don Kartács2019.12.10.

JJRC H31 quadkopter

Szét lehet-e lőni egy Nerfgunnal egy drónt?

A JJRC H31 egy régebbi darab, cserébe az egyik legstrapabíróbb repülő alkalmatosság, amit a piacon találhattok. Kifejezetten nehéz lezúzni, gyakorlatilag ütés- és vízálló, nagyjából az egyetlen dolog, amivel kárt tehetek benne, ha elvesztitek. A legjobb viszont az, hogy olcsó, és nem különösebben veszélyes, akár gyerekek kezébe is adható, ahogyan ezt az Apavlog házigazdája, Mesterházi Dávid is tette. Már a 3 akkumulátoros verzió is elérhető 10 000 Ft körül, vagyis isteni ajándékká avanzsálhat, ha nem akartok sokat költeni egy quadkopterre.

Tronsmart cuccok EU-ból
EU raktárGeekbuyingTronsmart
írta: Rolla2019.12.09.

Tronsmart cuccok EU-ból

Kortól és nemtől függetlenül jó ajándék

Ha kicsit kezdtek kifogyni az ötletekből, és már az idő is sürget titeket, akkor nézelődjetek a Geekbuying EU raktárából kapható termékeinek gyűjtőoldalán. Már pár ezer forintért is találhattok jó kütyüket, de ha valami még komolyabbra vágytok, akkor ahhoz is találtok érdekes ötleteket. Most pedig olyan Tronsmart termékeket mutatok nektek, amiknek kortól és nemtől függetlenül bárki örülni fog.

EU raktárból, RendeljKínait kóddal
borotvaEU raktárFiidoGeekbuyingXiaomi
írta: Rolla2019.12.06.

EU raktárból, RendeljKínait kóddal

Így nem kell sokat várnotok

A nagy sikerre való tekintettel van ismét néhány RendeljKínaitos kupon, amivel még többet spórolhattok a termékek árából. Ezeket a cuccokat ráadásul EU raktárból küldik, így attól sem kell félnetek, hogy nem ér ide karácsony előtt, illetve tuti, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez. A kuponok száma limitált, így ne gondolkodjatok sokáig, ha hiányzik még valami a fa alól.

hirdetés