hirdetés

Karácsonyi vásár a Geekbuyingon

Háztartási és sport eszközök kuponnal

hír
Karácsonyi vásár a Geekbuyingon 1
molcsa
írta: molcsa
2020-12-16

Holnap véget ér a 12.12 akció a Geekbuyingnál, de máris indítják a karácsonyi vásárt, hogy egy napig se maradjunk esemény nélkül. Különféle hasznos háztartási és sport eszközöket válogattunk ki nektek, amik jók lehetnek last-minute karácsonyi ajándéknak is, ha még nem sikerült mindenki számára beszerezni a meglepetéseket. Mindegyik termék EU raktárból érkezik, így áfa- és vámmentes, és néhány napon belül kiszállítják. A Geekbuying EU raktárai kifejezetten gyorsnak számítanak, így ha ma (12. 16.) rendeltek, még 90%, hogy megérkezik a csomag karácsonyig. Mindegyik termékhez szereztünk olcsósító kupont is, hogy faraghassatok kicsit az árakból.

(Xiaomi) Baomi Air Purifier 2

Télen, főleg a párás, ködös időben igen rossz lehet a levegő minősége, ami sajnos lakásainkba is bejut, és hiába szellőztetünk, azzal nem fog javulni a helyzet. Ez pedig igen kemény időszak az erre érzékenyeknek, például asztmásoknak, de senkinek sincs jó hatással az egészségére. Erre a problémára kínál megoldást a Baomi második generációs légtisztítója. Tudásban közel van az etalon Xiaomi Air Purifier széria okosabb tagjaihoz, de kedvezőbb áron kínálja magát: a BAOMILITE kuponkóddal, EU raktárból 35 000 Ft-ért beszerezhető.

Óránként 375 köbméter levegőt képes átforgatni és eltávolítani belőle az apró porszemeket, szabad szemmel nem látható baktériumokat, gombákat, pollent stb., ráadásul alacsony zajszint mellett. A DUAL-HEPA filter élettartama 12-18 hónap is lehet, nem kell sűrűn cserélni. A készülék elején található egy kijelző, ami mutatja a levegő minőségét és a működési módot. Valamint okostelefonos alkalmazással is csatlakoztathatjuk mobilunkhoz, tehát akár távolról is el tudjuk indítani, illetve monitorozni tudjuk a levegő és a szűrő állapotát.

Deerma DX700S állóporszívó

Az aksis állóporszívók évek óta népszerűek, mi is csak ilyeneket használunk, mert sokkal kényelmesebbek a hagyományos daraboknál. Az extra kényelemnek és praktikusságnak viszont el is kérik az árát, ezek a készülékek akár a 100 000 Ft feletti árkategóriába is belenyalhatnak (persze bőven találni 40-50 000 Ft-ért is jó modelleket).

A Deerma DX700S egy nagyon olcsó alternatíva, ha valaki szeretné kipróbálni az átalakítható állóporszívó életérzést, de nem szeretne sokat költeni. Az árához képest megfelelő anyaghasználatú, és kézi porszívóvá is átalakítható. Beépített aksi helyett azonban hálózatról működik, aminek vannak előnyei és hátrányai is: egyrészt így jóval olcsóbb a készülék, és nem kell minden egyes takarítás után töltögetni az akkut. Másrészt viszont a konnektorhoz vagytok kötve, bár szerencsére a zsinór hosszú, 4,5 méteres, és maga a gép is 112 centi, vagyis elegendő szobánként egyszer újracsatlakoztatni a hálózatra. Szívóereje nem kispályás, 15 000 Pa-os, vagyis minden porcicát, morzsát és koszt felszippant.

A koszgyűjtő tartálya – ugyanis porzsák mentes – 0,8 literes, ami könnyedén üríthető. Szerencsére a többrétegű szűrőrendszeren sem spóroltak, hiszen a hagyományos szivacsos megoldás egy HEPA filtert vesz körbe, ami a por és az allergének jelentős részét megköti, így tisztább levegő jut vissza a lakásba, ráadásul a motort is védi a szennyeződésektől. Bátran használhatjátok szőnyegeken, parkettán, járólapokon, de a mellékelt fejeknek köszönhetően akár bútorokat, polcokat is tisztíthattok vele.

A DEERMA700 kuponkóddal most 14 500 Ft-ért vihető lengyel EU raktárból, így még egy hagyományos porszívóhoz képest is jutányos az ára. Persze ennyiért ne várjunk Dyson minőséget, de egy használható, ár-érték arányban jó gépet kapunk a pénzünkért.

Xiaomi WalkingPad C1

Ki tudja meddig tart még a kijárási tilalommal fűszerezett vírushelyzet, ami alatt a korlátozott lehetőségek miatt könnyebben elhagyjuk magunkat mozgás tekintetében. Ez pedig egyáltalán nem egészséges, úgyhogy mindenkit bátorítok valamilyen otthoni mozgásforma gyakorlására.

Erre különböző sporteszközöket is használhattok, például a WalkingPad C1 sétapadot. Az összecsukható, 90 kilogramm teherbírású szerkezet három fokozaton működik: 2, 4 illetve 6 km/h-s sebességgel tudtok edzeni. Az edzéseket az applikáció segítségével könnyedén visszanézhetitek, ráadásul előre készített edzésprogramokat is találtok benne. Ha épp nincs nálatok a mobilotok, akkor a mellékelt távirányítóval vezérelhetitek a masinát. A GKB202012 kóddal 89 500 forintért rendelhetitek meg EU raktárból.

hirdetés