hirdetés

Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz

Karácsonyi őrület!

hír
Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz 1
írta: Atika
2020-12-15

Ráfordultunk a célegyenesre, mindjárt itt a karácsony, és mindenki a legjobb ajánlatokat keresi. A Keysoff.com éppen ezért elindította a karácsonyi szuper vásárukat.

A szoftver licencek jelenleg a legkeresettebb termékek az online áruházakban a karácsonyi időszakban, szóval a mostani a legalkalmasabb időpont, hogy a legolcsóbban vásárolj be eredeti kulcsokat. A Keysoff.com-on minden egyéb szoftverre 55% kedvezményt kaphatsz, ha használod a BXM55 kuponkódot a vásárlás során.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, vagy az oldalon elérhető élő chatre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés