hirdetés

Hírek

Xiaomi Fimi Palm az új DJI Osmo Pocket?
akciókameraGimbalXiaomi
írta: Don Kartács2019.12.05.

Xiaomi Fimi Palm az új DJI Osmo Pocket?

A DJI megalkotta a majdnem tökéletes stabilizátor kamera kombót, az Osmo Pocketet. Azért csak majdnem, mert ami DJI, az bizony sosem lesz olcsó, ami érthető is, a tudásukat és a minőségüket is figyelembe véve. Viszont mindig lesz egy konkurens, aki megpróbálja megcsinálni ugyanazt, jóval olcsóbban. 4K 30 FPS felbontás, 3 tengelyes stabilizálás, ráadásul a működést egy csomó szoftveres okosság is segíti. Az ár pedig a DJI saját terméke alatt marad, durván 60 000 Ft, amit EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással érdemes beszerezni.

Lehet, hogy vége a Mi Band szériának?
Mi BandMi Band 5Xiaomi
írta: Don Kartács2019.12.04.

Lehet, hogy vége a Mi Band szériának?

A Xiaomi Mi Band okoskarkötő minden egyes szériáját milliós nagyságrendben adták el világszerte. Ezért is meglepő a legújabb hír, mi szerint a Xiaomi  nem kötött exkluzív szerződést a Huamival a következő széria okoseszközeire, vajon mi lesz ennek a vége?

Februárban érkezik a Xiaomi Mi 10
Snapdragon 865XiaomiXiaomi legújabb készülékeXiaomi Mi 10
írta: Rolla2019.12.04.

Februárban érkezik a Xiaomi Mi 10

A Qualcomm sem maradt ki a buliból

Mint ahogy már beszámoltunk róla, jövőre 10 új okostelefont tervez piacra dobni a Xiaomi, ami azt jelenti, hogy 2020-ban sem fog unatkozni a cég. Olyannyira nem, hogy bár nemrég még új tagokkal bővült a Mi 9-es széria, máris indul a Mi 10-es korszak, aminek a vezére azonnal rátromfol az eddig okostelefonokra.

Lehetséges olcsón légtisztítót venni!
AlfawiseGearbesthepalégtisztító
írta: SonkaMod2019.12.03.

Lehetséges olcsón légtisztítót venni!

Nem kérdés, hogy a városban rengeteg előnye van a légtisztító használatának, de még kisvárosokban, falvakban is meghatározó gépünk lehet. Sajnos nagyon sokan allergiásak a porra, számukra megváltást hozhat egy ilyen készülék, bár az érzékenységet nem tudja gyógyítani, és 100%-osan elhárítani sem tudja a tüneteket, de azért javít a helyzeten. A szerkesztőségben volt egy Xiaomi, amibe nagyon beleszerettem, mert úgy semlegesítette a dohányfüstöt, hogy azt előtte nem is gondoltam volna. Na, én azóta szeretnék egy ilyen gépet.

Ajándéktippek, posta para nélkül
EU raktárGeekbuyinggyors szállítás
írta: Rolla2019.12.03.

Ajándéktippek, posta para nélkül

Termékek európai raktárakból

Lassan belecsúszunk abba az időszakba, ahol már necces Kínából rendelni, ha azt szeretnétek, hogy karácsonyra ideérjenek a termékek. Ilyenkor tökéletes alternatívát nyújtanak az európai raktárak, ahonnan akár egy hét alatt megérkezhet a kívánt kütyü. Ha fontos, hogy december 24-ig kézhez kapjátok a megrendeléseteket, akkor a Geekbuying EU raktárait könyvjelzőzzétek be a következő hetekre. Az árak sokszor megegyeznek a Kínából érkező cuccokéval, de olyan is van, hogy egy picit drágább. Nem hiába, a gyorsaságot meg kell fizetni.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal
fostaMagyar Postaszállítás
írta: SonkaMod2019.12.03.

Megjelent a Fosta, az igazi postafikázó oldal

Hiánypótló oldalra bukkantunk, ami sokunk életét megkönnyítheti. Mármint olyan értelemben, hogy a Posta iránt érzett időszakos utálatunkat ráönthetjük az internetre, ezzel még egy picit segítve is másoknak. A webes applikáció a Google beágyazott térképén mutatja meg, hogy mely magyarországi körzetben van a legtöbb probléma a csomagkezeléssel.

Az utolsó lehetőség az évben
BanggoodBlack Friday 2019Cyber MondayGearbest
írta: Rolla2019.12.02.

Az utolsó lehetőség az évben

Ma van a Cyber Monday

A rendszeresen külföldről rendelők karácsonya a november, hiszen egymást érik a különböző események: 11.11, Black Friday és az időszak zárásaként a Cyber Monday. Ez utóbbi itthon kevésbé elterjedt, így ha még vágytok valamire, akkor Kínában érdemes körülnéznetek. Mindegyik oldal készült jó dealekkel, ezekből szemezgettünk. Ha ma még rendeltek, akkor van esély rá, hogy megérkezzen karácsonyig, de ha biztosra mennétek, akkor nézelődjetek az EU raktárak környékén.

Alfawise V10 Max, mint aranymetszés
Alfawise V10 MaxGearbestrobotporszívó
írta: Rolla2019.12.02.

Alfawise V10 Max, mint aranymetszés

Olcsón, jót

A robotporszívók erdejében egyre nehezebb eligazodni, de van azért pár támpont, ami sokat segíthet a döntésben. Persze sokszor valamit valamiért alapon működik a dolog, így az ár nagyban függ a tudástól. Vajon létezik olyan, ami olcsó, de sok mindent tud? Az Alfawise V10 Max lehet a reménysugár.

Kedvcsináló Aliexpress-hez
AliexpressBlack Friday 2019
írta: Rolla2019.12.01.

Kedvcsináló Aliexpress-hez

Olcsó kütyük tárháza

Az Aliexpress-en javában zajlik a Black Friday, de még nem maradtatok le semmiről, hiszen december 3-ig van időtök beszerezni a cuccokat. Az Ali tipikusan az az online bazár, ahova az ember nem konkrét ötlettel érkezik, mégis mindig belefut valami állatságba, amit egyedisége és olcsósága miatt lehetetlen otthagyni. Ehhez mutatok most nektek néhány tippet, továbbá ha még többet szeretnétek spórolni, akkor olvassátok el a másik cikkemet is, amiben az oldal összes termékére felhasználható kuponok megszerzéséhez adok tippet.

Extra kedvezmény a Rendeljkínait kóddal
Black Friday 2019GeekbuyingRendeljKínait
írta: Rolla2019.11.30.

Extra kedvezmény a Rendeljkínait kóddal

Ha még spórolnátok egy kicsit

Kuponok, villámakciók, egyet fizet kettőt kap dealek... Belefuthattok ezerféle spórolási lehetőségbe a Black Friday hétvégéjén, de ilyenbe biztos nem. A saját RendeljKínaitos kódunkkal a kedvezményes árból további forintokat faraghattok le két népszerű termék végösszegéből. De ha már erre jártam, nem hagyhattam ki a Xiaomi Redmi Note 8T-t sem a listáról, hiszen hol kapni manapság 50 000 forintért ilyen jó telefont?

hirdetés