hirdetés

12.12 akciók a Geekbuyingon

Különösen jó áron kínálják az iMortor cuccokat

hír
12.12 akciók a Geekbuyingon 1
írta: molcsa
2020-12-14

Lassan megszokottá válik, hogy minden évben jön valami új „akciós nap”, Black Fridayt és Boxing Dayt már mindenki tart, ráadásul teljesen random időpontokban, és a neves szinglik  napjának (11.11) is létezik már decemberi kiadása, ez a 12.12. A legtöbb kínai webshop tart ilyen eseményt, köztük a Geekbuying is, ahol az akciók mellett különböző kuponokkal csábítanak vásárlásra. Különösen érdemes az iMortor elektromos rásegítésű kerekeit szemügyre venni.

A sima iMortor néven futó termék a legegyszerűbb kiadás, így az ára is ennek a legalacsonyabb: 87 300 Ft lengyel raktárból (a GKB575S  kóddal), így áfamentesen érkezik, és nagy eséllyel ideér karácsonyig, ha valaki ajándéknak szánná. A 26 colos kerékbe 240 W-os villanymotort és 115,2 Wh-s aksit építettek, a leírás szerint ezzel 25 km-t képes megtenni tisztán elektromos, és 40-50 km-t hibrid módban. Ezeket az értékeket persze sok minden befolyásolja: ember és bringa tömege, keréknyomás, hőmérséklet, terepviszonyok. Általában a gyári értékeket a legjobb körülményekre (40 kilós ember, szélcsendes napon, 22 °C-ban, kizsírozott szakadékban lefelé haladva) szokták megadni, így érdemes ezekre maximum értékként tekinteni. A telefonos applikációval Bluetooth-on köthető össze, amiben az aksi töltöttségén kívül a sebesség, megtett táv és egyéb paraméterek is követhetők, illetve beállítható a rásegítés/hajtás.

Az iMortor 3 már egy felturbózott kiadás, ami az árán is meglátszik: 122 300 forintért vihető szintén EU raktárból annak minden előnyével, a GKB575S kupon használatával. A ráncfelvarrott példány az optimalizáláson kívül plusz teljesítményt is kapott: a 270 Wh-s aksival és a 350 W-os motorral akár 40 km/h sebességre is képes, és 40 illetve 70-80 km-t képes megtenni egy töltéssel tisztán elektromos illetve hibrid módban. Ez közel kétszeres teljesítmény másfélszeres áron, így ár/teljesítmény értékben ez a jobb választás. Szintén kivehető az aksija, és jár hozzá a mobil app, valamint a telefont is képes tölteni. Eltűnt azonban a kijelző a vezérlőről, így az infókat csak a mobil appban láthatjuk.

hirdetés