hirdetés

Hírek

Black Friday a Geekbuyingon
Black Friday 2019Geekbuying
írta: Rolla2019.11.18.

Black Friday a Geekbuyingon

Hány napig tart egy nap?

Még csak most ért véget a 11.11, de máris itt a következő lehetőség, hogy beszerezzetek mindent karácsonyra. A Black Friday talán még ismertebb, mint a Szinglik napja, így mindenképpen nagy nyüzsgésre számíthattok. Kifejezetten nagy öröm, hogy novemberben vannak ezek az akciók, hiszen így még jó eséllyel karácsonyra megérkeznek a cuccok.

Jövőre már nem álom az 5G a Xiaominál
5GtelefonXiaomi
írta: Rolla2019.11.15.

Jövőre már nem álom az 5G a Xiaominál

A középkategóriás készülékek sem maradnak ki

Bár már elérhető a piacon több 5G képes telefon is, a Xiaomi jövőre tervezi elterjeszteni a jobb mobilnet eléréshez szükséges chipeket. Szeretnék, ha a középkategóriás készülékeik is képesek lennének erre, ami azt jelenti, hogy akár már 86 000 forintért is vehetnénk 5G képes mobilt.

Xiaomi Stratos 3
GearbestGeekbuyingStratos
írta: Don Kartács2019.11.15.

Xiaomi Stratos 3

Jaj a konkurenciának és az elődöknek

A Xiaomi a Huamivel közösen végre piacra dobta az Amazfit Stratos 3-at -, amivel valószínűleg komoly zavart okoz majd a 70 000 Ft alatti okosórák szegmensében. Az előző szériát jelentősen továbbfejlesztették, új kijelző, zenelejátszásra alkalmas tárhely, tonnányi szenzor, 19 sport támogatása, 14 napos üzemidő „ultra endurance” módban és még szebb dizájn. Ráadásul azért is érdemes beszélni az óráról, mert lassan itt a Xiaomi házon belül fejlesztett terméke is, így igen szoros verseny várható.

Karácsonyi ajándékötletek
ajándékötletBanggoodGearbestGeekbuyingkarácsony
írta: molcsa2019.11.15.

Karácsonyi ajándékötletek

Mindenkinek minden árkategóriában

Mi mindig bajban vagyunk, hogy milyen ajándékkal rukkoljunk elő az ünnepekre, hogy ne a fiók mélyén végezze, hanem tényleg hasznos legyen. Úgy sejtjük, hogy ezzel ti is hasonlóképpen vagytok, ezért adunk néhány tippet, hátha könnyebb lesz a választás. Az idei év kínai slágertermékei mind rajta vannak a listán, de beraktunk pár örökzöld különlegességet is. Szinte mindet teszteltük is, így nem látatlanban ajánlgatunk, ezek tényleg jó cuccok.

Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró
GeekbuyingTronsmartTronsmart T6 Max
írta: Rolla2019.11.14.

Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró

A tudás kimaxolása

A Tronsmart hangszórók palettája lassan úgy néz ki, mintha mobiltelefonokról beszélgetnénk. Tudásukat tekintve megtalálható a kisebb teljesítményűtől kezdve a bulihangszórókig minden, és nevükben is követik a Xiaomi mobiloknál tapasztalt "mindent hívjunk ugyanúgy, csak egészítsük ki valamivel a végén" vonalat. Bár itt még nincs Mi 9, Mi 9SE, Mi 9T, Mi 9 Pro, azért már szépen alakul a lista, hiszen a Tronsmart T6 és a T6 Plus után itt a Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró.

Nagy nevek a piacon
Amazfit Stratos 3GearbestLenovo Z6 Pro
írta: Rolla2019.11.14.

Nagy nevek a piacon

Lenovo Z6 Pro okostelefon és Amazfit Stratos 3 okosóra

Minden valószínűség szerint sem a Lenovo-t, sem az Amazfitet nem kell bemutatnom nektek, hiszen mindenki hallott már róluk. Az ilyen márkák újabb termékeiről mindig öröm hallani, de az még jobb, amikor villámakció vagy kupon is társul melléjük. Szerencsére az Amazfit Stratos 3 és a Lenovo két készüléke, a Z6 Lite és a Z6 Pro is tökéletesen megfelel ezeknek a "követelményeknek".

Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból
11.11Aliexpresskupon
írta: Rolla2019.11.13.

Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból

Utolsó lehetőség a kuponok beváltására

Az utolsó két órában még igyekszik megtolni az Aliexpress a vásárlási kedvet kuponokkal és akciókkal. Az egész oldalon felhasználható kódok mellett olyan rejtett lehetőségeket is találtok, amiket kifejezetten az adott bolt kínál, ami lehet akár 50 százalékos kupon vagy több termék esetén nagyobb kedvezmény. Emellett ne felejtsétek el átnézni a kupongyűjteményeteket sem, hiszen 9 órakor rengeteg kód lejár.

After a kedvencekkel
11.11GeekbuyingHubsan Zino ProMifo O5Xiaomi Redmi Note 8
írta: Rolla2019.11.12.

After a kedvencekkel

Hubsan Zino Pro drón, Mifo O5 TWS füles, Redmi Note 8

A 11.11 utolsó szakaszában járunk, de ne csüggedjetek, hiszen nemsokára jön a Black Friday. Persze addig is van mit nézni, hiszen vannak olyan akciók és kuponok, amik még napokig kitartanak ilyenkor. Ezek közül mutatom a kedvenceket, itt van többek között a Hubsan Zino Pro drón és a jelenlegi aduász, a Redmi Note 8 okostelefon is.

Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin
11.11Aliexpress
írta: Rolla2019.11.12.

Holnap reggel 9-ig még tart az akció Alin

A népszerű márkák boltjai

3 napig tart a 11.11-es akciósorozat Aliexpress-en, így ha tegnap lemaradtatok vagy utólag jutott eszetekbe még valami, akkor még nem csúsztatok le semmiről. Amíg tart a készlet, addig még a tegnapi cikkünkből is meríthettek ötletet, továbbá a csoportunkban ma is pörögnek a dealek. Most pedig a kütyük helyett nézzük meg a népszerű márkákat, akik kuponokat és kedvezményeket ajánlanak, ha náluk vásároltok Alin. Kaptunk mindenre érvényes kuponokat is, ezeket is érdemes használnotok: GO11 kóddal $5 kedvezmény $50 feletti rendelésre, FINAL11 kóddal $10 kedvezmény $100 feletti rendelésre.

Nem kell aggódni az áfahatár miatt
11.11Geekbuying
írta: Rolla2019.11.11.

Nem kell aggódni az áfahatár miatt

Top 5 kupon a Geekbuyingtól

Ha az Aliexpress-en nézelődtök, akkor figyeljetek mindig arra, hogy EU raktárból érkezzen az áfahatár feletti termék, vagy ritkább esetben az is előfordul, hogy az Alis eladó kínálja fel a leírásban a vámmentes küldés lehetőségét. A Geekbuyingon szerencsére nincs szükség erre a vacillálásra, hiszen az esetek 99 százalékában elérhető az EU Priority Line szállítási mód, aminek köszönhetően nem kell a vételáron felül további költségekkel számolnotok, ha pedig szerencsések vagytok, akkor európai raktárból is elérhető az adott termék. Ezt kihasználva most áfahatár feletti termékekre mutatok nektek kuponokat.

hirdetés