hirdetés

OneOdio újévi kedvezmények

A slágertermék is olcsóbb lett

hír
OneOdio újévi kedvezmények 1
írta: Don Kartács
2021-01-04

A OneOdio folytatja azt a jó szokását, hogy minden fontosabb esemény előtt rendesen leakciózza a termékeit, így gyakorlatilag folyamatosan sokkal jutányosabban vásárolhatjátok meg a cuccaikat. Most EU raktáras kedvezménnyel, újévi ajándékkal és a slágertermék, az A70 olcsósításával kedveskednek.

OneOdio A70 – A tökéletes mindenes

A OneOdio A70-ről írtunk tesztet, ennek elolvasásával érdemes kezdenetek. Olyannyira jó cucc, hogy a szerkesztőségben mi is használunk egyet, de nagyjából a lényeg az, hogy nem nagyon van gyenge pontja. Jó a hangja, rendben van a minősége, 25 óra az üzemideje,  nagyon könnyen picire összecsukható, van vezetékes módja, sőt, egy spéci kábel segítségével meg is tudja osztani a zenét. Egyetlen hibája, hogy nem kapott ANC-t, vagyis aktív zajszűrést, de azt gondoljuk, hogy 13 700 Ft-ért ez talán nem is várható el. A fejhallgatót német raktárból küldik, no áfa, no vám, és durván 1-5 nap alatt megérkezik. Nekünk annak idején 2 napig utazott, amire mondhatjuk, hogy elég gyors.

OneOdio A9 – Minden újévi ajándék ilyen legyen

Az előbb hiányoltuk a OneOdio A70-ből a zajszűrést, viszont az A9 hybrid ezt a csorbát is kiköszörüli. Az A9 tulajdonképpen most az egyik csúcsterméke a cégnek, aktív zajszűréssel rendelkezik, ami a tapasztalataink alapján szépen eltávolítja a zavaró mély dübörgéseket és a visszhangot is. Mi kifejezetten szeretünk ilyen eszközöket használni munkához – tompítja a klaviatúra hangját és a kívülről beszűrődő morajlást -, de az utcán is hasznos a járművek háttérzajának szűrésére. Egy dologra figyeljetek, hogy nehogy elcsapjanak benneteket, mert meglepően jól izolálja a hangokat a technológia.

Természetesen a többi műszaki paramétere is rendben van, 30 óra az üzemideje, ez is összecsukható kicsire, forgatható a szára 90 fokban, ami azért jó, mert a nyakatokba húzva, kényelmesen felfekszik a mellkasotokra. Ez a modell – ahogy az összes OneOdio termék – is használható headsetként, szóval tudja a szokásos okosságokat. A termékért 16 600 Ft-ot kérnek, hongkongi raktárból érkezik, áfa- és vámmentesen, 6-10 nap alatt, illetve jár mellé ajándékba egy fejhallgató állvány és egy bakelitet formázó poháralátét is.

Ha EU raktár, akkor 50% kedvezmény

Azt hiszem ennek az akciónak a neve magáért beszél, a lenti termékekre 50% kedvezmény érhető el az eredeti árhoz képest. Minden fejhallgatót EU raktárból küldenek, viszont van ami német és nem a szokásos lengyel lerakatból érkezik. Szerencsére ez nem befolyásolja a szállítási időt, mind a négy fejes 2-5 nap alatt a küszöbötökön landol:

Bár ez nem konkrétan az újévi akciókhoz tartozó kedvezmény, de aki szeretne még néhány hasonlóan olcsó fejest átpörgetni, az ezen a linken megteheti.

hirdetés