hirdetés

5G-vel villog a Blackview BL6000 Pro strapatelefon

Veri a BV9900 Pro-t

hír
5G-vel villog a Blackview BL6000 Pro strapatelefon 1
írta: SonkaMod
2021-01-04

A Blackview legújabb strapatelefonja specifikációban veri az eddigi modelleket, tehát ez a mostani zászlóshajója a gyártónak. 2021-hez méltó tudása méltán kelti fel az érdeklődésünket. Elég csak azt megemlíteni, hogy 5G képes, 8 GB RAM-mal szerelt és 256 GB háttértára van, és máris érthető, hogy már nagyon vártuk, hogy ez a készülék megjelenjen. A várakozás fázisában folyamatosan ment a találgatás, hogy vajon mennyibe fog kerülni az adott termék, és a Blackview-ban nem is kellett csalódnunk, megkérik a modell árát, de azért abszolút a földön maradtak.

A készülék a különböző adatátviteli technológiákban nagyon erős. Felszerelték NFC-vel, dual WiFi-vel, Bluetooth 5.1-gyel, B20-as 4G-vel, de ami a legdurvább, hogy 5G-vel is. Ha végre felnő a magyar hálózat az 5G-hez, akkor ezzel a mobillal extra gyorsan tudunk majd netezni.

A strapafunkciói nem kifejezetten mutatnak fel újat, a mostanában kijövő modellek is ezekkel a tulajdonságokkal bírnak. 1,5 méteres vízoszlop nyomásának 30 percen keresztül ellenáll, kevesebb ideig pedig nagynyomású vízsugárnak is. 1,5 méteres magasságból leejtve nem lesz baja, és bírja a -30 Celsius-fokos hideget is. Az oldalán testreszabható funkciógombot helyeztek el, amit a többi Blackview telefonoknál is láthattunk már. Az operációs rendszere az Android 10. Egyetlen hátrányát lehet a termékoldal alapján felfedezni, az pedig a jack csatlakozó hiánya, de legalább annyi volt a gyártóban, hogy a készülékhez adnak egy Type-C csatlakozójú fülhallgatót.

A strapatelefon a várakozásainknak megfelelő árazással érkezett, a végleges árcédula közel 150 000 forintos lesz, de előrendelésben még párszáz készülék olcsóbban talál gazdára. Egyelőre még az elsőkörös előrendelés folyik, így már 118 000 forintért megvásárolható a Blackview BL6000 Pro. Az EU Priority Line szállítási móddal pedig se áfát, se vámot nem kell fizetni rá.

hirdetés