hirdetés

Nubia Red Magic flagship teló 63 000 Ft-ért

hír
Nubia Red Magic flagship teló 63 000 Ft-ért 1
írta: Don Kartács
2020-12-29

A Geekbuying több terméket is kivezet a kínálatából, az egyik a 2 évvel ezelőtti Nubia csúcskészülék, a Red Magic, ami  Xiaomi féle Black Sharkkal nagyjából egyidős, és stílusát tekintve is nagyon hasonló. Egy vérbeli 2018-as gamer telefonról van szó, speciális hűtéssel, dögös kinézettel, 8 GB RAM-mal, és az akkori csúcs chipstettel, a Snapdragon 835-tel. Ezek még ma is igen tisztességes paraméterek, ráadásul a RedmagicEU kuponkóddal, német raktárból 63 000 Ft körül elhozható a készülék.

Nyilván egy játékra kitalált telónál nem elsődleges az üzemidő, de a 3800 mAh kapacitású akkuval így sem vall szégyent, gyorstöltéssel pedig kellő sebességgel juttathatók bele az elektronok. Ami a kamerákat illeti, 2018-ban még nem volt divat az, hogy a tűzhely gázrózsáinak számával vetekedő mennyiségű szenzort aggatnak fel a hátlapra. Itt egyetlen, de legalább kellő felbontású, 24 MP-es egységgel dolgozhattok, míg a szelfi kamera 8 megapixeles. A hátlapon kapott helyet egy hagyományos ujjlenyomat-olvasó is, ami még a mai napig gyorsabban felold, mint a kijelzőbe rejtett megoldások. A jack csatlakozó sem maradt le, ami azoknak jó hír, akik nem szeretnek a Type-C portos hangátvitellel vacakolni.

A lényeg persze az agyonvert ár, német raktárból a RedmagicEU kuponkóddal 63 000 Ft-ért lehet elhozni, így biztosan semmilyen többletköltségre nem kell számítanotok. Elméletileg a termék 58 000 Ft-ért a RedmagicHK kód felhasználásával HongKongból is megvásárolható, de mivel a HKDHL Express jó eséllyel vámköteles, inkább az előbbi megoldást javasoljuk.

hirdetés