hirdetés

2021-es újévi akciók a KeysOffon

2600 forintos Windows 10

hír
2021-es újévi akciók a KeysOffon 1
írta: Atika
2021-01-05

Ha 2021-ben is sokat szeretnél spórolni, akkor azt tanácsoljuk, hogy olvasd el ezt a cikket. A KeysOff.com újévi akciója során minden szoftvert nagy kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Tökéletes választás kis- és középvállalkozásoknak, ahol alig vagy éppen egyáltalán nincs technikai segítség, de szeretnék védeni az adataikat és távolról elérni a számítógépeket.

További Windows ajánlatok – 45% kedvezmény a BFS45 kuponnal

Extra csomagajánlatok – 58%-kal olcsóbb a BFS58 kuponnal

További ajánlatok – Munkához és tanuláshoz, 58% kedvezmény a BFS58 kuponnal

Még több termék >>

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, vagy az oldalon elérhető élő chatre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

 

hirdetés