hirdetés

Xiaomi Jimmy vásár a Geekbuyingnál

A takarítás királyai

hír
Xiaomi Jimmy vásár a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2021-01-06

A Xiaomi rajongók, és persze olvasóink is nagyon jól ismerik már a Jimmy brandet, ami takarító eszközökkel árasztja el a piacot. Itthon is nagyon népszerű a márka, ami nem is csoda, hiszen bomba jó áron kínálják termékeit, remek minőségben. Akinek pedig még nincs Jimmy terméke, de szeretne, azoknak jó hírrel szolgálhatok, hiszen a Geekbuyingon most jelentős kedvezménnyel kaphatók a Jimmy takarítóeszközei. Lent két népszerű kütyüt találtok, melyekhez extra kuponokat is szereztem.

JIMMY JW31

Ha ti is utáltok autómosóba járni, akkor érdemes beszereznetek egy magasnyomású mosót. A Xiaomi is gyárt ilyet, Jimmy JW31-nek hívják a saját megoldásukat. Búcsút inthettek a 100 forintosok dobálásának, hiszen bármikor lemoshatjátok a kocsitokat a kertetekben, vagy akár az utcán is. A dobozban találtok egy csomó kiegészítőt: van benne mosószer adagoló, egy állítható lándzsa és szórófej, valamint egy tömlő, melynek köszönhetően akár egy vödör víz is elég a kocsimosáshoz.

Ha nincs fagy, akkor 3/4 colos tömlőt is csatlakoztathattok a géphez, így a kerti csapra is rácsatlakoztathatjátok a gépet. A készülék akkumulátorral rendelkezik, ECO üzemmódban pedig 45 percen keresztül üzemel. A HAPPY2021 kuponkóddal 36 300 forintos áron rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés