hirdetés

Egy magasabb árfekvésű széket villantott a BlitzWolf

De van olcsóbb alternatívája, egy Douxlife

hír
Egy magasabb árfekvésű széket villantott a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-01-05

A BlitzWolf irodai és gamer székeit vegyes fogadtatásban részesítették a felhasználók, ami annak köszönhető, hogy baromi olcsón adják őket, így kerültek selejtes darabok is a kínálatba. Eleinte a legtöbben elégedettek voltak, mert nagyon jó ár/érték arányú temékekről volt szó, de azért lehetett negatív hangokat is hallani, amik egyértelműen abból fakadtak, hogy hibás terméket kaptak. A BlitzWolf talán ezeket a hangokat hallotta meg, de az is lehet, hogy egészen más indíttatásból, de kiadott egy jóval magasabb árfekvésű irodai széket, ami valóban komolyabb konstrukciónak tűnik.

Ez a szék már más ligában játszik, mint az eddigi BlitzWolf ülőalkalmatosságok, ami az árán is nagyon meglátszik. Egyelőre az előrendelés folyik, és az első körös rendelések már be is futottak, de a második körbe még be lehet férni, és 50 000 forintért meg tudjuk rendelni. EU raktárból elérhető, tehát többletköltségünk legalább nem lesz vele. Ez az ár már nem kevés, és ha rászánunk ennyit, akkor már van ennyiért itthon is választék, bár tény, hogy azon nem lesz állítható ennyi minden.

Egy olcsóbb alternatíva

Bár eltörpül a BlitzWolf mellett, de egy másik széknek is most fut az előrendelése Banggoodon, mégpedig a Douxlife DL-OC02 irodai ülőalkalmatosságnak, ami sokkal olcsóbb, mint a fentebb bemutatott darab. Ez is mesh műanyag szék, deréktámasszal, fejtámasszal,de ezeknek a magassága nem állítható. A háttámlájának a dőlése nem változtatható, de hintamechanika van benne, amit akár le is zárolhatunk. Ezen kívül ez is egy forgószék, aminek a magassága testreszabható. Sokkal egyszerűbb megoldás, mint a BlitzWolfé, így az ára is barátibb, sőt, nagyon alacsony. Az első előrendelési körben 28 000 forintért lehet hozzájutni. Ezt is Csehországból, áfa- és vámmentesen küldik.

hirdetés