hirdetés

Az Ali legolcsóbb okoskonnektorja újra meghódítja a piacot

hír
Az Ali legolcsóbb okoskonnektorja újra meghódítja a piacot 1
írta: SonkaMod
2021-01-05

Rengetegféle okosotthon eszköz, azon belül pedig konnektorok tömkelege várja az érdeklődő fogyasztókat az Aliexpressen, és a kínálat valóban akkora, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik köztük. Ezeknek nagyon nagy hányada valamilyen white label termék, így esik meg, hogy egy-egy termék elérhető akár 4-5 különböző név alatt is. Még Black Friday idején bukkantunk egy ilyen cuccra, ami akkor meglepően olcsó volt, de most ugyanazt a modellt – csak más néven – megtaláltuk még jobb áron. Sőt, nem is ugyanaz, mert egy kicsivel többet is tud annál.

Persze ez a modell megtalálható más néven, illetve kisebb teljesítménybírással is. Amit még az előző év vége felé találtunk, az csak 3000 wattot tudott, tehát ez még egy kicsivel jobb annál, és olcsóbb is. A shop még minimális engedményt is ad, ha felhasználjuk a K692IUQSQ1CD kuponkódot, akkor 1%-ot elenged a végösszegből. Így a különböző kiszerelések árai így alakulnak:

1db: 2220 Ft   2db: 4300 Ft   4db: 8300 Ft

Frissítés: Sajnos miután ez a hír kikerült az oldalra, pár perc után megemelték az árat. Így már drágább lett az eszköz, egy darab 2450 forintba kerül.

hirdetés