hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-LT21 okosizzó
BanggoodBlitzWolfBW-LT21LEDokosizzóvilágítás

BlitzWolf BW-LT21 okosizzó

Az olcsó alternatíva

írta: Atika2019.11.09.

A Yeelight izzóknak töretlen a népszerűsége, hiszen könnyedén telepíthetők, nem szükséges semmilyen extra tudás vagy szerelgetés a használatukhoz és megbízhatóan is működnek. Ennek viszont ára van, 7-8 ezer forintba kerül egy, pedig egy izzóból egy átlagos háztartásban akár 10 darab is kellhet. Pontosan ezért vártam nagyon a BlitzWolf okosizzóját, ami potom 3000 forintos árával nagyot fog tarolni, és azt is megértitek miért, ha végigértek a teszten.

9.6
/10
Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt
AlexaGearbestGoogle asszisztensIFTTTMi homeSiri

Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt

Nem csak szép, okos is

írta: molcsa2019.10.25.

A Xiaomi Yeelight YLXD42YL nem az első okoslámpa a szériából, ami nálam jár, de ugyanolyan kellemes élményeket okozott. Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a Yeelight mennyezeti lámpákkal nem lehet melléfogni, stabilan hozzák a magas minőséget. Tesztalanyunkról is szinte csak jókat mondhatok, magas fényerővel, kellemes fénnyel világít, és egy rakás okos funkciója van, amikkel megkönnyíthetjük az életünket. A csillagos búrával is kapható lámpáért 29 000 Ft-ot kérnek most a Gearbesten a YEE480NEW kuponkóddal, és az EU Priority Line szállítással áfamentes érkezik.

8.2
/10
Mijia Night Light 2 teszt
GeekbuyingMijiaNight Light 2Xiaomi

Mijia Night Light 2 teszt

Egyszerűbb, mint szeretném

írta: Don Kartács2019.10.16.

Kiváló lakáskiegészítőnek néz ki a Mijia Night Light 2, ami egy automata éjjeli lámpa, ráadásul elég olcsó ahhoz, hogy ne fájjon megvenni, hiszen 3 700 Ft-ért beszerezhető. Egy mágneses tartó segítségével gyakorlatilag bármilyen felületre felrögzíthető, állítható a fényereje, és kifejezetten kellemes a minősége. De vajon az automatizmus előnyére vagy hátrányára válik?

8.6
/10
Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt
BlitzWolféjszakai fényLEDtöltő

Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt

Nincs több éjjeli eltévedés

írta: SonkaMod2019.08.30.

A legizgalmasabb termékek nem az éjszakai fények közül kerülnek ki, de a Blitzwolf BW-LT14 egészen érdekes kütyü. Alapvetően ezeket az eszközöket arra használjuk, hogy éjszaka is kitaláljunk a WC-re vagy a hűtőhöz, hogy megdézsmáljuk a készleteinket. Ám léteznek olyan személyek is, akik nem tudnak jól aludni teljes sötétségben, nekik feltétlen kell valami fényforrás a szobába. A Blitzwolf erre alkalmas terméke automatikusan tud működni és még a telefonunkat is tudja tölteni, ráadásul ezért mindössze 1700 forintot kell csak fizetni.

8
/10
Blitzwolf BW-LT19 éjjeli LED lámpa teszt
BlitzWolféjjeli fényéjjeli lámpa

Blitzwolf BW-LT19 éjjeli LED lámpa teszt

Minek nevezzelek

írta: Don Kartács2019.08.08.

Az éjjeli lámpák mostanában elég divatos eszközök, így az összes gyártó igyekszik felkapaszkodni erre a vonatra. A Blitzwolf BW-LT19 dizájnlámpa is pont ilyen elgondolásból jött létre: dimmelhető, érintésérzékeny, érdekes a formája, kellemes 3000 Kelvin színhőmérsékleten világít, maximum 300 Lumen erősséggel, és nem kérnek többet érte, mint 3800 Ft.

7.4
/10
Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje
AlexaGoogle asszisztensIFTTTMi homeokos otthonRGB

Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje

Okos világítás okosba'

írta: molcsa2019.07.04.

A Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák mindig is közkedvelt termékek voltak az okos otthon építők körében, hiszen szinte minden rendszerbe integrálhatóak és könnyen kezelhetőek. Eddig azért nem teszteltük őket, mert egyikünknek sem volt kedve leszerelni a meglévő világítását otthon, de annyiszor jeleztétek, hogy szeretnétek Yeelight tesztet, hogy végül beadtam a derekam. Két verziót is kipróbáltam: a 32 cm-es, 28 W-os YLXD01YL kódnevű UFO lámpát, ami a legnépszerűbb Yeelight modell, és a 65 centis, 50W-os bika verziót (YLXD02YL), amin még RGB hangulatvilágítás is van. Az elnevezés egyébként elég kusza, hivatalosan Yeelight LED Ceiling Light a kisebbik, 23.500 forintért elérhető modell, és Yeelight Galaxy LED Ceiling Light a nagyobbik, 50.000 forintért kapható változat (a cikk alján található kuponkódokkal). Ennek ellenére a különböző webshopokban ezeknek különböző egyéb szavakkal teledobált nevei alatt futnak, úgyhogy nem egyszerű a kiigazodás.

archív

Blitzwolf BW-LT8 upgrade szekrényvilágítás teszt – Jobb lett?

2019.02.11.

Körülbelül fél éve teszteltük a Blitzwolf BW-LT8 upgrade elődjét, ami akkor nagyon tetszett nekem, ezért felettébb megörültem mikor megláttam, hogy továbbfejlesztették azt a terméket. Nem sok dolgon változtattak, de cserébe az ár is maradt körülbelül ugyanaz, és az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Az ára áfa- és vámhatár alá esik, hiszen csak 4.000 forintba kerül a Banggoodon. ...

archív

Utorch UT30 okos mennyezeti lámpa teszt – A Yeelight kihívóra akadt

2019.02.07.

Rengetegen bombáznak minket mostanában az okos mennyezeti lámpákkal kapcsolatos kérdésekkel, úgyhogy fogtuk magunkat és belemerültünk a témába a Utorch saját készülékének segítségével. A 18 wattnyi LED-del megáldott, 30 cm átmérőjű, kör alapú lámpa okostelefonról irányítható, változtatható a színhőmérséklete és a fényereje, ráadásul csak 10.000 forintot kérnek érte, amit így biztosan nem terhel majd áfa. ...

archív

Xiaomi Youpin elemlámpa – Minőségi fényrúd

2018.12.16.

A Xiaomi Youpin elemlámpa egy rendkívül jó minőségű, nagyon könnyen használható világító eszköz, amit átlagemberek számára terveztek. Nincs akkucserélgetés, végtelen működési mód, számtalan kapcsoló, csak nagyon letisztult, egyszerű dizájn és magától értetődő kezelés. Ezt nyújtja a legújabb Xiaomi termék a GVMIPL kuponkóddal 3.800 forintért cserébe, ami ráadásul vám- és áfamentesen érkezik.

archív

Marsing X3 lámpa teszt – Olcsó fotonágyú?

2018.11.29.

A Marsing X3 lámpa azoknak készült, akik hideg időben sem szeretnének otthon gubbasztani, csak felpattintják a kerékpárjuk kormányára vagy a fejükre a lámpájukat, és már falják is a kilométereket. Az X3-at látva nem is volt kérdés, hogy le kell tesztelnem, ugyanis mindössze 5.200 Ft-ba kerül, tehát áfamentes. Ezért a nem túl magas összegért kapunk ...

hirdetés