hirdetés

Tesztek

Govee programozható LED szalag teszt
GoveeLEDLED fényRGB

Govee programozható LED szalag teszt

Minőségi diszkó táncos

írta: Don Kartács2021.08.10.

Több kollégám is tesztelt már Govee terméket és mindegyik eléggé bejött nekik. A korábbi TV fény egyik iterációja a mostani LED szalag, csak most nem a képernyő színváltozását követik le a fények, hanem hangra reagálnak. Egy csomó módban képesek villogni, de kezelik a Google és az Alexa hangasszisztenseket is, vagyis fel sem kell állnotok a kanapéról. Már csak azért sem, mert applikációból is vezérelhető a cucc. A Govee szettjéért 13 100 Ft-ot kérnek, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.4
/10
BlitzWolf BW-CML1 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML1 monitor lámpa teszt

Pragmatikus emberek legjobb barátja

írta: Don Kartács2021.07.30.

A BlitzWolf mindenbe beleüti az orrát, most éppen lámpát dobott forgalomba. Ez azonban egy egész spéci darab, a LED-es szerkezetet ugyanis monitorra lehet csíptetni, és egyrészt nagyon praktikus, hogy nem máshol foglalja az asztalon a helyet, másrészt pedig tompítja a monitorról érkező fényt is. Grátisz, hogy a fényereje és a színhőmérséklete is állítható, és még olcsó is, 6600 Ft-ot kérnek érte a BGHU0737 kóddal. Cseh raktárból küldik, így a vámolással sem kell vacakolni. Igazi megtartós darab, mindenkinek ajánlom.

9.4
/10
BlitzWolf BW-LT16 asztali lámpa teszt
BanggoodBlitzWolflámpa

BlitzWolf BW-LT16 asztali lámpa teszt

Kiváltja a karos tesót

írta: Don Kartács2020.11.19.

Ritka madár a szerkesztőségünkben az asztali lámpa, egyszerűen azért, mert már mindenkinek van otthon egy asztali, karos variáns. Ez a "hordozható" darab viszont visz egy kis ízt a sótlan világítótest kategóriába, a 30 000 órát kibíró LED pedig garancia az "örök élet meg egy nap" hosszúságú, soha el nem romlásra. A fényerejét és színhőmérsékletét is változtathatjátok, mindezt 5700 Ft-ért, ami nem dönti romba a családi kasszát.

8.8
/10
BlitzWolf BW-LT21 okosizzó
BanggoodBlitzWolfBW-LT21LEDokosizzóvilágítás

BlitzWolf BW-LT21 okosizzó

Az olcsó alternatíva

írta: Atika2019.11.09.

A Yeelight izzóknak töretlen a népszerűsége, hiszen könnyedén telepíthetők, nem szükséges semmilyen extra tudás vagy szerelgetés a használatukhoz és megbízhatóan is működnek. Ennek viszont ára van, 7-8 ezer forintba kerül egy, pedig egy izzóból egy átlagos háztartásban akár 10 darab is kellhet. Pontosan ezért vártam nagyon a BlitzWolf okosizzóját, ami potom 3000 forintos árával nagyot fog tarolni, és azt is megértitek miért, ha végigértek a teszten.

9.6
/10
Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt
AlexaGearbestGoogle asszisztensIFTTTMi homeSiri

Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt

Nem csak szép, okos is

írta: molcsa2019.10.25.

A Xiaomi Yeelight YLXD42YL nem az első okoslámpa a szériából, ami nálam jár, de ugyanolyan kellemes élményeket okozott. Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a Yeelight mennyezeti lámpákkal nem lehet melléfogni, stabilan hozzák a magas minőséget. Tesztalanyunkról is szinte csak jókat mondhatok, magas fényerővel, kellemes fénnyel világít, és egy rakás okos funkciója van, amikkel megkönnyíthetjük az életünket. A csillagos búrával is kapható lámpáért 29 000 Ft-ot kérnek most a Gearbesten a YEE480NEW kuponkóddal, és az EU Priority Line szállítással áfamentes érkezik.

8.2
/10
Mijia Night Light 2 teszt
GeekbuyingMijiaNight Light 2Xiaomi

Mijia Night Light 2 teszt

Egyszerűbb, mint szeretném

írta: Don Kartács2019.10.16.

Kiváló lakáskiegészítőnek néz ki a Mijia Night Light 2, ami egy automata éjjeli lámpa, ráadásul elég olcsó ahhoz, hogy ne fájjon megvenni, hiszen 3 700 Ft-ért beszerezhető. Egy mágneses tartó segítségével gyakorlatilag bármilyen felületre felrögzíthető, állítható a fényereje, és kifejezetten kellemes a minősége. De vajon az automatizmus előnyére vagy hátrányára válik?

8.6
/10
Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt
BlitzWolféjszakai fényLEDtöltő

Blitzwolf BW-LT14 éjszakai fény teszt

Nincs több éjjeli eltévedés

írta: SonkaMod2019.08.30.

A legizgalmasabb termékek nem az éjszakai fények közül kerülnek ki, de a Blitzwolf BW-LT14 egészen érdekes kütyü. Alapvetően ezeket az eszközöket arra használjuk, hogy éjszaka is kitaláljunk a WC-re vagy a hűtőhöz, hogy megdézsmáljuk a készleteinket. Ám léteznek olyan személyek is, akik nem tudnak jól aludni teljes sötétségben, nekik feltétlen kell valami fényforrás a szobába. A Blitzwolf erre alkalmas terméke automatikusan tud működni és még a telefonunkat is tudja tölteni, ráadásul ezért mindössze 1700 forintot kell csak fizetni.

8
/10
Blitzwolf BW-LT19 éjjeli LED lámpa teszt
BlitzWolféjjeli fényéjjeli lámpa

Blitzwolf BW-LT19 éjjeli LED lámpa teszt

Minek nevezzelek

írta: Don Kartács2019.08.08.

Az éjjeli lámpák mostanában elég divatos eszközök, így az összes gyártó igyekszik felkapaszkodni erre a vonatra. A Blitzwolf BW-LT19 dizájnlámpa is pont ilyen elgondolásból jött létre: dimmelhető, érintésérzékeny, érdekes a formája, kellemes 3000 Kelvin színhőmérsékleten világít, maximum 300 Lumen erősséggel, és nem kérnek többet érte, mint 3800 Ft.

7.4
/10
Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje
AlexaGoogle asszisztensIFTTTMi homeokos otthonRGB

Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje

Okos világítás okosba'

írta: molcsa2019.07.04.

A Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák mindig is közkedvelt termékek voltak az okos otthon építők körében, hiszen szinte minden rendszerbe integrálhatóak és könnyen kezelhetőek. Eddig azért nem teszteltük őket, mert egyikünknek sem volt kedve leszerelni a meglévő világítását otthon, de annyiszor jeleztétek, hogy szeretnétek Yeelight tesztet, hogy végül beadtam a derekam. Két verziót is kipróbáltam: a 32 cm-es, 28 W-os YLXD01YL kódnevű UFO lámpát, ami a legnépszerűbb Yeelight modell, és a 65 centis, 50W-os bika verziót (YLXD02YL), amin még RGB hangulatvilágítás is van. Az elnevezés egyébként elég kusza, hivatalosan Yeelight LED Ceiling Light a kisebbik, 23.500 forintért elérhető modell, és Yeelight Galaxy LED Ceiling Light a nagyobbik, 50.000 forintért kapható változat (a cikk alján található kuponkódokkal). Ennek ellenére a különböző webshopokban ezeknek különböző egyéb szavakkal teledobált nevei alatt futnak, úgyhogy nem egyszerű a kiigazodás.

archív

Blitzwolf BW-LT8 upgrade szekrényvilágítás teszt – Jobb lett?

2019.02.11.

Körülbelül fél éve teszteltük a Blitzwolf BW-LT8 upgrade elődjét, ami akkor nagyon tetszett nekem, ezért felettébb megörültem mikor megláttam, hogy továbbfejlesztették azt a terméket. Nem sok dolgon változtattak, de cserébe az ár is maradt körülbelül ugyanaz, és az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Az ára áfa- és vámhatár alá esik, hiszen csak 4.000 forintba kerül a Banggoodon. ...

hirdetés