hirdetés

Tesztek

BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje
BlitzwillBLITZWILL BWL-FL-0002BLITZWILL-BWL-FL0001lámpa

BlitzWill BWL-FL-0001 és FL-0002 állólámpák tesztje

Jól állnak a talpukon

írta: Don Kartács2023.01.26.

Számtalan világító dekorációt, lakáskiegészítőt, mi több, lámpát teszteltem már, de szerintem álló megoldásokhoz eddig nem volt szerencsém. Most két, koncepciójában merőben eltérő, kivitelezésükben viszont nagyon hasonló BlitzWill terméket vettem górcső alá, az egyik inkább modern, appból vezérelhető és okosotthonba integrálható hangulatvilágításként szolgál, a másik pedig egy funkcionális háttérfény, olvasó funkcióval. Mindkét termék cseh raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett, az árakat viszont szándékosan nem lövöm le a cikk végéig.

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt
BlitzwillBlitzWolfBW-NL1neonokos világítás

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt

Üdítő érdekesség a BlitzWolf konyhájából

írta: Ambient2022.12.01.

A BlitzWill BW-NL1 az újdonsült almárka első termékeinek egyike: egy három méter hosszú, flexibilis, okos RGBIC LED-szalag. Vezérelhető távirányítóról, de van hozzá applikáció is, könnyen hajlítható, szabadon programozható, és hangvezérelhető is, ezáltal tud zenére villogni. A kreatív hangulatvilágítás EU raktárból is megvásárolható, a BGXIFD095 kuponkódot beütve pedig cirka 18 100 Ft-ért a tiétek lehet. Most pedig lássuk, mit tud a neon világítást utánzó kütyü.

9.2
/10
BlitzWolf BW-FL1 LED hangulatvilágítás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-fl1lámpaLED fényvilágítás

BlitzWolf BW-FL1 LED hangulatvilágítás teszt

Olcsón is kiadja

írta: Don Kartács2022.10.11.

Egyre divatosabbak a lakáskiegészítők, ezek közül pedig kiemelt szerepet töltenek be a különböző hangulatfények. Ennek szerintem a Govee termékei képviselik a csúcsát, de a BlitzWolf sem akart kimaradni a piaci szegmensből. Nem ez az első produktumuk a témában, sőt, egy nagyon hasonlójuk volt már, de a BW-L1 többet tud. 16 millió színben játszik, 15 féle módon képes villogni, és távirányítóról is vezérelhető. 24 600 Ft-ot kérnek érte a BGHU2650 kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9.2
/10
BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfbw-lt39Marpoumennyezei lámpaRGB

BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt

Hangulatfényárban úsztunk

írta: Fekete Norbert2022.08.18.

Az RGB-s, okos mennyezeti lámpák nagyon népszerűek, ami nem csoda, hiszen alacsony fogyasztás mellett, szinte végtelen beállítási lehetőséget biztosítanak a színek terén. Most két ilyen fényforrás is érkezett hozzánk tesztre, mivel hasonló tulajdonságokkal, kinézettel rendelkezik a két készülék, így egyben teszteltük őket. Az áruk is nagyjából megegyezik, hiszen a BlitzWolf termékéért 13 400 forintot kell fizetnetek, míg a Marpou okoslámpája 21 200 Ft-ba kerül.

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt
Goveehangvezérlésokoslámpaokosotthon

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt

Döbbenetes tudású bulibáró

írta: Don Kartács2022.08.08.

A Govee a "szén között a gyémántot" esete, egy olyan kínai márka, amit kevesen ismernek, mégis zseniális cuccokat gyártanak. Ma két terméküket is teszteltem, az egyik egy ún. „Music Sync Box”, amit elég nehéz magyarra fordítani, de a lényege, hogy más eszközöket vezérel zene alapján, a vezérelt alany pedig a Govee Aura Lite asztali lámpa, ami egy RGBWW világítótest, és követi a zene ütemét. A Music Sync Boxért 10 500 Ft-ot, míg a hozzá tartozó lámpáért 16 000 Ft-ot kérnek az RKB12 kuponkóddal, ami az oldalon lévő összes termék árát 12%-kal csökkenti, augusztus 31-ig. A szállítás ingyenes, a cuccok EU raktárból érkeznek.

9.8
/10
Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt
asztali lámpaBanggoodBlitzWolfBW-DLT1

Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt

Maxi flexibilitás

írta: Don Kartács2022.05.30.

A Blitzwolf újabb lámpával próbálkozik a piacon, és a BW-DLT1 telitalálatnak tűnik. Van beépített akkuja, picire összecsukható, állítható a fényereje és a színhőmérséklete, jó hosszú az üzemideje és fix tápról is működtethető. Most viszonylag keveset kérnek érte, 11 000 Ft-ba kerül RendKinai206 kóddal, a szállítás ingyenes és az EU raktár miatt pár nap alatt hozzájuthattok a termékhez.

9.4
/10
Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt
BanggoodlámpaYeelight

Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt

A szívedhez szól, nem az eszedhez

írta: Don Kartács2022.03.24.

Ritkán szoktunk dizájn termékeket tesztelni, de a Yeelight Sunset Lamp pontosan ilyen. Egy jópofa, egy funkciót betöltő lakáskiegészítő, aminek legfontosabb feladata, hogy feldobja a hangulatotokat, illetve, hogy egy kis romantikát vigyen az életetekbe, de persze egy kis kreativitással más dolgokra is használható a lámpa. 7800 Ft-ot kérnek érte, cseh vagy lengyel raktárból, és ebben az árban már a szállítás is benne van.

8.2
/10
BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpaRGB

BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt

Fénylik, mint a Salamon…

írta: Don Kartács2022.02.15.

Újabb kiváló monitorlámpával lett gazdagabb a történelem, amelyet most BW-CML4 névre keresztelt megalkotója. Elöl hagyományos LED-del ellátott világítótestről van szó, aminek fényerejét és színhőmérsékletét variálhatjátok, hátul pedig egy jópofa RGB megoldással dobhatjátok fel a hangulatot, ráadásul a funkcióit applikációból is vezérelhetitek. 12 400 Ft-ot kérnek érte a BGHU1679 kóddal, a szállítás 400 Ft-ba kerül, az áfát a Banggood fizeti a termék után.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfcsíklámpamonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt

Az upgrade upgrade-je

írta: Don Kartács2022.02.11.

A BlitzWolf BW-CML1 nagy sikerű monitorlámpáját tavaly teszteltem, és nekem annyira bejött, hogy vettem is magamnak egyet. Aztán jöttek a széria következő modelljei, a CML2 már érintésérzékeny, dupla LED soros, az egyik ebből ráadásul RGB. Ez is szana-széjjel állítgatható fényerő és színhőmérséklet tekintetében, ráadásul 2 mágneses platnit is adnak hozzá, így egy másik monitorra is áttehető. A BGNALH391 kuponkóddal 7400 Ft-ot kérnek, 1100 Ft a szállítás, a termék Kínából érkezik, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.4
/10
Gosund/NiteBird okos éjjelilámpa teszt
Banggoodgosundnitebirdokoslámpa

Gosund/NiteBird okos éjjelilámpa teszt

Fény az éjszakában

írta: Don Kartács2021.11.03.

A Gosund/NiteBird márkát eddig nem ismertem, pedig érdemes lett volna, mert legalább olyan jó cuccokat csinál, mint a BlitzWolf vagy a Xiaomi. Ez is okos, mint ma már minden, egy appból konfigurálható RGB LED-et tartalmaz, amit nagyjából úgy állítotok be, ahogy akartok. 8400 Ft-ot kérnek a kifejezetten jó minőségű cuccért a BGHU1167 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, ami akár egy nevesebb gyártó terméke is lehetne, annyira jó.

9.4
/10

hirdetés