hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfbw-lt39Marpoumennyezei lámpaRGB

BlitzWolf BW-LT39 és Marpou okos mennyezeti lámpa teszt

Hangulatfényárban úsztunk

írta: Fekete Norbert2022.08.18.

Az RGB-s, okos mennyezeti lámpák nagyon népszerűek, ami nem csoda, hiszen alacsony fogyasztás mellett, szinte végtelen beállítási lehetőséget biztosítanak a színek terén. Most két ilyen fényforrás is érkezett hozzánk tesztre, mivel hasonló tulajdonságokkal, kinézettel rendelkezik a két készülék, így egyben teszteltük őket. Az áruk is nagyjából megegyezik, hiszen a BlitzWolf termékéért 13 400 forintot kell fizetnetek, míg a Marpou okoslámpája 21 200 Ft-ba kerül.

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt
Goveehangvezérlésokoslámpaokosotthon

Govee Aura Lite lámpa és Music Sync Box teszt

Döbbenetes tudású bulibáró

írta: Don Kartács2022.08.08.

A Govee a "szén között a gyémántot" esete, egy olyan kínai márka, amit kevesen ismernek, mégis zseniális cuccokat gyártanak. Ma két terméküket is teszteltem, az egyik egy ún. „Music Sync Box”, amit elég nehéz magyarra fordítani, de a lényege, hogy más eszközöket vezérel zene alapján, a vezérelt alany pedig a Govee Aura Lite asztali lámpa, ami egy RGBWW világítótest, és követi a zene ütemét. A Music Sync Boxért 10 500 Ft-ot, míg a hozzá tartozó lámpáért 16 000 Ft-ot kérnek az RKB12 kuponkóddal, ami az oldalon lévő összes termék árát 12%-kal csökkenti, augusztus 31-ig. A szállítás ingyenes, a cuccok EU raktárból érkeznek.

9.8
/10
Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt
asztali lámpaBanggoodBlitzWolfBW-DLT1

Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt

Maxi flexibilitás

írta: Don Kartács2022.05.30.

A Blitzwolf újabb lámpával próbálkozik a piacon, és a BW-DLT1 telitalálatnak tűnik. Van beépített akkuja, picire összecsukható, állítható a fényereje és a színhőmérséklete, jó hosszú az üzemideje és fix tápról is működtethető. Most viszonylag keveset kérnek érte, 11 000 Ft-ba kerül RendKinai206 kóddal, a szállítás ingyenes és az EU raktár miatt pár nap alatt hozzájuthattok a termékhez.

9.4
/10
Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt
BanggoodlámpaYeelight

Yeelight Sunset Lamp lámpa teszt

A szívedhez szól, nem az eszedhez

írta: Don Kartács2022.03.24.

Ritkán szoktunk dizájn termékeket tesztelni, de a Yeelight Sunset Lamp pontosan ilyen. Egy jópofa, egy funkciót betöltő lakáskiegészítő, aminek legfontosabb feladata, hogy feldobja a hangulatotokat, illetve, hogy egy kis romantikát vigyen az életetekbe, de persze egy kis kreativitással más dolgokra is használható a lámpa. 7800 Ft-ot kérnek érte, cseh vagy lengyel raktárból, és ebben az árban már a szállítás is benne van.

8.2
/10
BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpaRGB

BlitzWolf BW-CML4 monitorlámpa teszt

Fénylik, mint a Salamon…

írta: Don Kartács2022.02.15.

Újabb kiváló monitorlámpával lett gazdagabb a történelem, amelyet most BW-CML4 névre keresztelt megalkotója. Elöl hagyományos LED-del ellátott világítótestről van szó, aminek fényerejét és színhőmérsékletét variálhatjátok, hátul pedig egy jópofa RGB megoldással dobhatjátok fel a hangulatot, ráadásul a funkcióit applikációból is vezérelhetitek. 12 400 Ft-ot kérnek érte a BGHU1679 kóddal, a szállítás 400 Ft-ba kerül, az áfát a Banggood fizeti a termék után.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfcsíklámpamonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML2 monitor lámpa teszt

Az upgrade upgrade-je

írta: Don Kartács2022.02.11.

A BlitzWolf BW-CML1 nagy sikerű monitorlámpáját tavaly teszteltem, és nekem annyira bejött, hogy vettem is magamnak egyet. Aztán jöttek a széria következő modelljei, a CML2 már érintésérzékeny, dupla LED soros, az egyik ebből ráadásul RGB. Ez is szana-széjjel állítgatható fényerő és színhőmérséklet tekintetében, ráadásul 2 mágneses platnit is adnak hozzá, így egy másik monitorra is áttehető. A BGNALH391 kuponkóddal 7400 Ft-ot kérnek, 1100 Ft a szállítás, a termék Kínából érkezik, az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

9.4
/10
Gosund/NiteBird okos éjjelilámpa teszt
Banggoodgosundnitebirdokoslámpa

Gosund/NiteBird okos éjjelilámpa teszt

Fény az éjszakában

írta: Don Kartács2021.11.03.

A Gosund/NiteBird márkát eddig nem ismertem, pedig érdemes lett volna, mert legalább olyan jó cuccokat csinál, mint a BlitzWolf vagy a Xiaomi. Ez is okos, mint ma már minden, egy appból konfigurálható RGB LED-et tartalmaz, amit nagyjából úgy állítotok be, ahogy akartok. 8400 Ft-ot kérnek a kifejezetten jó minőségű cuccért a BGHU1167 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, ami akár egy nevesebb gyártó terméke is lehetne, annyira jó.

9.4
/10
Govee Glide programozható LED fény teszt
GoveeRGBIC LED

Govee Glide programozható LED fény teszt

Ismételten nem kellett csalódnom

írta: Don Kartács2021.09.16.

Újabb Govee LED-es megoldás a lakás feldobására, ám most nem egy egyszerű, programozható szalag lapul a dobozban, hanem egy moduláris rendszer. Természetesen ez is vezérelhető applikációból, kiváló a minősége, és a szegmensek mentén szabadon variálható és összeilleszthető. Aki szereti az alakzatokat, az imádni fogja, formázható belőle L, V, W vagy bármilyen más tetszőleges forma. A Govee szettjéért 26 300 Ft-ot kérnek az RKB25Glide kuponkóddal, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.2
/10
Govee programozható LED szalag teszt
GoveeLEDLED fényRGB

Govee programozható LED szalag teszt

Minőségi diszkó táncos

írta: Don Kartács2021.08.10.

Több kollégám is tesztelt már Govee terméket és mindegyik eléggé bejött nekik. A korábbi TV fény egyik iterációja a mostani LED szalag, csak most nem a képernyő színváltozását követik le a fények, hanem hangra reagálnak. Egy csomó módban képesek villogni, de kezelik a Google és az Alexa hangasszisztenseket is, vagyis fel sem kell állnotok a kanapéról. Már csak azért sem, mert applikációból is vezérelhető a cucc. A Govee szettjéért 13 100 Ft-ot kérnek, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.4
/10
BlitzWolf BW-CML1 monitor lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfmonitorlámpa

BlitzWolf BW-CML1 monitor lámpa teszt

Pragmatikus emberek legjobb barátja

írta: Don Kartács2021.07.30.

A BlitzWolf mindenbe beleüti az orrát, most éppen lámpát dobott forgalomba. Ez azonban egy egész spéci darab, a LED-es szerkezetet ugyanis monitorra lehet csíptetni, és egyrészt nagyon praktikus, hogy nem máshol foglalja az asztalon a helyet, másrészt pedig tompítja a monitorról érkező fényt is. Grátisz, hogy a fényereje és a színhőmérséklete is állítható, és még olcsó is, 6600 Ft-ot kérnek érte a BGHU0737 kóddal. Cseh raktárból küldik, így a vámolással sem kell vacakolni. Igazi megtartós darab, mindenkinek ajánlom.

9.4
/10

hirdetés