hirdetés

Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt

Maxi flexibilitás

teszt
Blitzwolf BW-DLT1 akkus lámpa teszt 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-05-30

A Blitzwolf újabb lámpával próbálkozik a piacon, és a BW-DLT1 telitalálatnak tűnik. Van beépített akkuja, picire összecsukható, állítható a fényereje és a színhőmérséklete, jó hosszú az üzemideje és fix tápról is működtethető. Most viszonylag keveset kérnek érte, 11 000 Ft-ba kerül RendKinai206  kóddal, a szállítás ingyenes és az EU raktár miatt pár nap alatt hozzájuthattok a termékhez.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 10
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 9
  • ergonómia: 10
  • ár/érték arány: 9

9.4

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

A vezérlés nagyon egyszerű, a talpra került érintőgombokkal lehet mindent állítani.

Ez balról jobbra az alábbiakat jelenti: ki-és bekapcsolás, fényerőállítás 5 lépcsőben, színhőmérséklet 3 lépcsőben 300-5000 K között, olvasó mód – ez adott színhőmérsékletre és maximum fényerőre állítja a lámpát -, időzítés 45 percre, illetve egy zöld színű töltöttségindikátor, ami mutatja, éppen hogy áll az akku. A gyártó szerint 22 órára elég egy feltöltés, és ahhoz képest, hogy mekkora a lámpa alja, szerintem 3600 mAh-s kapacitású akkunál nagyobb is belefért volna, de azért így sem rossz. Azt nem találtam meg, mi alapján számolják ezt az időtartamot, vajon az 5 fényerősség lépcső közül melyikben? Gyanítom a legalacsonyabbon.

Ami a minőségét illeti, a 11 000 Ft-os árhoz képest kifejezetten rendben levőnek gondolom.

Először is, jól néz ki, van súlya, nagyon jól tapad az asztalra, nem ropog, nem nyöszörög, az anyagokat kellemes megérinteni. Talán csak ez a selfie bothoz hasonló, kihúzható szár az, ami kicsit furcsa, de gyenge minőségűnek ezt sem nevezném. Sőt, látok arra jeleket, hogy „márkásodik” a brand, pl. a feliratok tipográfiája is szép lett, nem mondom, hogy elérte a Xiaomi szintjét, de láthatóan halad valamerre a vállalat.

Egy fontos dolog beugrott a tesztelés közben, hogyha lemerült, és feldugom a Type-C portra, akkor működik-e töltés alatt is, ami egyébként 5,5 órát vesz igénybe. Jelentem, igen, tehát fixre is lehet kötni egy 230-as aljzatba dugott Type-C portos töltővel, így teljesértékű lámpaként is használható. Én is így tettem, de mivel a párom sokat mozgatja a laptopját, és neki is kell fény, ezért átpakoltam hozzá, és a laptop kijelzője fölött belógatva tulajdonképpen monitor lámpaként is használható. Nem mondom, hogy kiváltja a BW-CML1 monitor lámpámat, de azért egész jó helyettesítő. Egy dolgot tudok ellene felhozni: ha maximumra kihúzzátok a teleszkópos szárat, akkor a túlsúlyos fej miatt egy idő után elkezd előredőlni a szár, és nem tartja meg magát, tehát 60 foknál jobban nem érdemes előredönteni, helyette a fej dőlésszögével kell játszani. Természetesen nemcsak monitor-, hanem olvasólámpának is használtam, arra is tökéletes, de érdemes hozzá valamilyen hűvösebb színhőmérsékletet választani, az jobban kiemeli a fehér háttéren a fekete betűket.

Összegzés

Jó kis cucc lett a BW-DLT1, a kérdés az, hogy ez a hordozható akkus lámpa mennyire hatja meg a vásárlóközönséget. Az biztos, hogyha megyek valahova, nem egy lámpa jutna eszembe, amit először a hátizsákomba raknék, pedig nagyon hasznos tud lenni egy ilyen fajta cucc. Különösebb hibát nem fedeztem fel rajta, maximum annyit, hogy a szár túldöntésével maga a lámpa is el tud dőlni, de szerencsére a feje külön is állítható, így ez a probléma könnyen áthidalható. A minősége és a kinézete igencsak rendben van, ahogyan a fényereje is, sokáig bírja, kicsire összecsukható, szóval egy remek, jól használható eszköz.

Általában 18-20 000 Ft között kelleti magát, de most csak 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül cseh raktárból a RendKinai206  kóddal, ami azért sokkal barátibb, a szállítás pedig ingyenes.

Pro

  • Jó minőség és dizájn
  • Hordozható
  • Hosszú üzemidő, de lehet fix tápellátásról is használni
  • Kicsire összecsukható

Kontra

  • Ha nagyon kis szögbe állítjátok a szárat, akkor eldől a lámpa

hirdetés