hirdetés

Tesztek

Blitzwolf okosotthon teszt
BanggoodBlitzWolfokosotthon

Blitzwolf okosotthon teszt

Árban verhetetlen, de vannak még hiányosságok

írta: Don Kartács2020.03.07.

Komplett okosotthont tesztelni nem is annyira egyszerű. Főleg akkor nem, ha a piac egyik olyan szereplőjének termékeit kell górcső alá venni, aki a szegmensben annyira markánsan eddig nem volt jelen. A Blitzwolf viszont mindent megtett annak érdekében, hogy egy jól működő rendszert tegyen le az asztalra. Termékeik legfontosabb tulajdonsága azonban még mindig az alacsony ár, 24 000 Ft-ért gateway-jel egybekötött, négyérzékelős alap pakkot adnak, de egy okoskonnektor sem kerül 3-4000 Ft-nál többe. Lássuk, mit sikerült az elemekből összelegózni.

8.2
/10
Blitzwolf BW-SHP7 okoskonnektor teszt
BanggoodBlitzWolfkonnektorokosotthon

Blitzwolf BW-SHP7 okoskonnektor teszt

Alexa, kapcsold be a dekor világítást!

írta: SonkaMod2019.12.18.

Az okosotthonok alapvető kellékei az okoskonnektorok, amiket egy az egyben a falba szerelünk vagy a régi csatlakozóba szerzünk egy sima dugós verziót. Az SHP7 az utóbbiak csoportjába sorolható, azon belül pedig a két csatlakozós elosztók családjába, ahol remekül teljesít. 4100 forintba kerül, ami csatlakozónként 2050 forintot jelent, tehát elég jó áron beszerezhető. A gyártó okosotthon rendszerébe pedig kiválóan integrálható.

8.8
/10
Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt
AlexaGearbestGoogle asszisztensIFTTTMi homeSiri

Xiaomi Yeelight YLXD42YL okoslámpa teszt

Nem csak szép, okos is

írta: molcsa2019.10.25.

A Xiaomi Yeelight YLXD42YL nem az első okoslámpa a szériából, ami nálam jár, de ugyanolyan kellemes élményeket okozott. Az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a Yeelight mennyezeti lámpákkal nem lehet melléfogni, stabilan hozzák a magas minőséget. Tesztalanyunkról is szinte csak jókat mondhatok, magas fényerővel, kellemes fénnyel világít, és egy rakás okos funkciója van, amikkel megkönnyíthetjük az életünket. A csillagos búrával is kapható lámpáért 29 000 Ft-ot kérnek most a Gearbesten a YEE480NEW kuponkóddal, és az EU Priority Line szállítással áfamentes érkezik.

8.2
/10
Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje
AlexaGoogle asszisztensIFTTTMi homeokos otthonRGB

Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák tesztje

Okos világítás okosba'

írta: molcsa2019.07.04.

A Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpák mindig is közkedvelt termékek voltak az okos otthon építők körében, hiszen szinte minden rendszerbe integrálhatóak és könnyen kezelhetőek. Eddig azért nem teszteltük őket, mert egyikünknek sem volt kedve leszerelni a meglévő világítását otthon, de annyiszor jeleztétek, hogy szeretnétek Yeelight tesztet, hogy végül beadtam a derekam. Két verziót is kipróbáltam: a 32 cm-es, 28 W-os YLXD01YL kódnevű UFO lámpát, ami a legnépszerűbb Yeelight modell, és a 65 centis, 50W-os bika verziót (YLXD02YL), amin még RGB hangulatvilágítás is van. Az elnevezés egyébként elég kusza, hivatalosan Yeelight LED Ceiling Light a kisebbik, 23.500 forintért elérhető modell, és Yeelight Galaxy LED Ceiling Light a nagyobbik, 50.000 forintért kapható változat (a cikk alján található kuponkódokkal). Ennek ellenére a különböző webshopokban ezeknek különböző egyéb szavakkal teledobált nevei alatt futnak, úgyhogy nem egyszerű a kiigazodás.

archív

Alfawise KS1 infravörös irányító teszt – Okos extra fillérekért

2019.04.22.

Az Alfawise KS1 tipikusan az a kiegészítő cuccos, amit míg nem veszünk meg magunknak, nem érezzük a hiányát, ellenben ha már itt figyel az asztalon, el sem tudjuk nélküle képzelni az életünket. Klíma, TV, set top box és hasonlók pofonegyszerű irányítására alkalmas, így akinek esetleg nem lenne infra port a telefonján, annak 3.400 Ft ...

archív

Alfawise SA0X okosaljzat teszt – Próbálja ki mindenki

2019.04.21.

Az Alfawise SA0X okosaljzat abban a csoportba tartozik, amit valószínűleg nem próbáltál még, de ha megteszed, akkor a teljes lakást felszereled majd vele szépen lassan. Mindössze 4.500 Ft-ba kerül, úgyhogy áfamentesen juthattok hozzá. Tetszik, hogy LED-es, ráadásul teljesen testre szabható, illetve integrálható a Google Home, Amazon Alexa rendszerekbe.

archív

Sonoff S20 okoskonnektor teszt – Stand by LED-ek végzete

2019.03.22.

A Sonoff S20 is meglovagolta az okosotthonos szörfhullámot és mindenféle rendszerbe illeszthető terméket dobott piacra. Szerencsére konnektoruk nemcsak más eszközökkel együtt használható, hanem önmagában is, és a 3.400 Ft-os ár alapvetően elég alacsony ahhoz, hogy a kísérletező szelleműek megvásárolják.

archív

Utorch UT30 okos mennyezeti lámpa teszt – A Yeelight kihívóra akadt

2019.02.07.

Rengetegen bombáznak minket mostanában az okos mennyezeti lámpákkal kapcsolatos kérdésekkel, úgyhogy fogtuk magunkat és belemerültünk a témába a Utorch saját készülékének segítségével. A 18 wattnyi LED-del megáldott, 30 cm átmérőjű, kör alapú lámpa okostelefonról irányítható, változtatható a színhőmérséklete és a fényereje, ráadásul csak 10.000 forintot kérnek érte, amit így biztosan nem terhel majd áfa. ...

archív

Xiaomi okosvízforraló teszt – Exponenciális innováció

2019.01.21.

Xiaomi okosvízforraló. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen terméket fogok tesztelni, azt meg főleg nem, hogy 16.000 Ft-ba kerül. Ennyi pénzért pedig bőven kapunk technikát, applikációból szabályozhatjuk a hőmérsékletet, profilok alapján melegíthetjük a különböző folyadékokat, automatikus hőtárolásra és felfűtésre képes, és még iszonyatosan jó minőségű is. EU Priority Line szállítással ráadásul vámmentesen érkezik meg ...

archív

Digoo DG-XYA kamerás kapucsengő teszt – Biztos a postás kopogtat?

2018.10.03.

A kapucsengők között elég nagy újítónak számít a Digoo DG-XYA, ami élőkép kapcsolatot létesít a látogatóval, és a felhőbe is elmenti a csengető személyek videóját. Kétség kívül nagyon érdekes kütyü, mivel még nem igazán elterjedtek ezek a videótelefonok. Jól jöhet egy ilyen újítás a lakóhelyünk korszerűsítésekor. Az ára meglehetősen borsos, még applikáción keresztül is ...

hirdetés