hirdetés

Tesztek

Phaewo Scrubber elektromos takarítógép teszt
kefePhaewosúrolótakarítástakarítógép

Phaewo Scrubber elektromos takarítógép teszt

Markolni való takarítónő

írta: molcsa2019.06.27.

A Phaewo Scrubber a magyar termékoldal szerint egy centrifugálókemence, bármit is jelentsen ez, de valójában egy mindenes takarítóeszköz, ami sokat segít az utált házimunkában, ha nagyobb területet kell fényesre nyalnunk. Működése pofonegyszerű, egy elektromotor által hajtott forgórészre tudunk különböző fejeket csatolni, amikkel az üvegtől kezdve a fürdőkádon át a padlóig mindenféle felületet tisztíthatunk. 22.000 forintért érhető el, tehát nem kell a fél életünket sem kifizetni az egyszerűbb takarításért.

7.8
/10
Blitzwolf BW-SHC1 IP kamera teszt
BlitzWolfBlitzwolf BW-SHC1IP kamerakamera

Blitzwolf BW-SHC1 IP kamera teszt

Ha unod a Xiaomit

írta: Don Kartács2019.06.26.

A Blitzwolf BW-SHC1 IP kamera egy remekül összerakott, jó szoftverrel megtámogatott eszköz. Memóriakártyára rögzít, ahogyan a többi, hasonló termék, de cloud szolgáltatás is elérhető hozzá, mindössze havi 1.300 Ft-ért. A nagy ellenlábas, a Xiaomi Dome is hasonló áron kapható, innentől kezdve csak ízlés kérdése, hogy melyik mellé teszitek le a voksotokat. Számomra nagy pozitívum, hogy a BGHU255 kuponnal 8.700 Ft-ért megvásárolható Blitzwolf kamera a Smart Life appba is integrálható.

7.4
/10
Xiaomi Dreame V9 állóposzívó teszt
állóporszívóXiaomiXiaomi állóporszívóXiaomi DreameXiaomI Dreame V9

Xiaomi Dreame V9 állóposzívó teszt

Mély benyomást tett

írta: Don Kartács2019.06.23.

Se szeri, se száma mostanában az új állóporszívó modelleknek, a Xiaomi Dreame V9 is egy közülük. Cserébe 60 perces üzemidőt, minden eddiginél nagyobb szívóerőt és háromfokozatú működést ígér. Ennél viszont sokkal érdekesebb az ár, 68.000 Ft-ért hozhatjuk el lengyel raktárból áfa- és vámmentesen, ami így szépen alávág az eddigi csúcsmodellnek, a Roidmi F8-nak.

8.8
/10
KCASA Smart Sonic fogkefe teszt
fogkefeKcasaKcasa fogkefeSmart Sonicszónikus fogkefe

KCASA Smart Sonic fogkefe teszt

Egy ilyet mindenképp vegyél

írta: Don Kartács2019.06.21.

A KCASA Smart Sonic fogkefétől nem sokat vártam, ugyanis egy 15.000 Ft-os Oral-B-t kellett megszorongatnia. Mivel a KCASA ára még a 7.000 Ft-ot sem éri el, nem sok jóra számítottam, a csomagolás pedig tovább erősítette a kételyeimet. Aztán kibontottam és elkezdtem használni. A meglepetés óriási volt...

8.2
/10
Xiaomi Mi Robot porszívó teszt
robotporszívó

Xiaomi Mi Robot porszívó teszt

MZ/X, jelentkezz

írta: molcsa2019.06.13.

A Xiaomi Mi Robot lesöpri az asztalról az okos robotporszívók minden eddigi sztereotípiáját. Kiváló minőség, extra szolgáltatások, lézeres és ultrahangos útvonaltervezés, 12 szenzor és 3 processzor az, ami tényleg okossá teszi tesztalanyunkat. Az sem mindennapi funkció, ahogy a lakásunk kétdimenziós alaprajzát megalkotja és felhasználja a takarításhoz. A nagyjából 80.000 forintos ár pedig minden forintot megér, még akkor is, ha elsőre soknak látszik. A teszt elolvasása után nem fog annak tűnni.

9.4
/10
Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó teszt
állóporszívóvezetéknélküli porszívóXiaomiXiaomi Jimmy

Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó teszt

Kisokosz

írta: Don Kartács2019.06.12.

Régóta vártam egy olyan olcsó vezetéknélküli porszívó modellre, mint a Xiaomi Jimmy JV51. A Xiaomi Roidmi F8 már majdnem forradalmasította a takarítás ezen formáját, ám az ára meglehetősen magas volt, és sokan nem akartak ennyit költeni a termékre. Szerencsére a JV51 ezt a hibát is kiküszöböli. 54.000 forintért majdnem ugyanazt tudja, mint a drágább modell, és még az akkumulátora is cserélhető. Ráadásul vám- és áfamentes HKEU Priority Line szállítással érkezik hazánkba, így igazi bomba üzletnek néz ki a kütyü.

8.6
/10
Xiaomi Jimmy JV71 vezetéknélküli porszívó teszt
állóporszívóXiaomiXiaomi JimmyXiaomi Jimmy JV71

Xiaomi Jimmy JV71 vezetéknélküli porszívó teszt

Multifunkcionális

írta: Don Kartács2019.06.12.

Bevallom, hogy a Xiaomi Jimmy JV71 tesztjének írásakor már túl voltam a Roidmi F8 és a Jimmy JV51 kipróbálásán is. Mindkettő kiváló eszköz, de funkcionalitásban azért tudtam volna még mit javítani rajtuk. Ezt a hiányosságot pótolja a JV71, hiszen toldható, szétszedhető, dupla tartályos és még morzsaporszívóként is használható, a 22XVFIZH kuponkóddal 84.000 Ft-ba kerülő jószág, amely a német raktárból extra gyorsan, vámolás nélkül érkezik.

8.8
/10
360 S6 robotporszívó teszt
360360 S6robotporszívóXiaomi

360 S6 robotporszívó teszt

A Xiaomi előre köszön neki

írta: Don Kartács2019.06.12.

Végre egy ütős piaci ellenfél jelent meg a 360 S6 személyében, ami “elefánt a porcelánboltban” módjára tört rá a konkurenciára. Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Xiaomi Roborock S50, olcsóbban, sőt, bizonyos területen még többet is. Lézeres térképezés, applikáció alapú vezérlés, geokerítés, csendes mód, szőnyegtisztítás, felmosás, csak hogy a legtrendibb dolgokat említsem. 99.500 forintos árával pedig szépen alálőttek a legnagyobb konkurensnek, ráadásul EU Priority Line szállítással áfa- és vámmentesen érkezhet meg hozzánk.

8.2
/10
Xiaomi Xiaowa C10 robotporszívó teszt
robotporszívóXiaomiXiaomi robotporszívóXiaowi Xiaowa C10Xiawoa

Xiaomi Xiaowa C10 robotporszívó teszt

iLife végzet

írta: Don Kartács2019.06.12.

Olcsósítás útjára lépett a kínai Apple, így jött létre a Xiaomi Xiaowa C10. Az iLife modellek sikerét megirigyelve, de a koncepciót jelentősen felfejlesztve próbál befurakodni az alsó szegmensbe a robot, miközben olyan prémium szolgáltatásokkal operál, mint az automatikus szőnyegérzékelés vagy az applikáció alapú vezérlés. A kérdés persze az, hogy a Mi Robottal és az iLife termékekkel fel tudja-e venni a harcot, a Gearbest telefonos appon keresztül 63.000 forintért megvásárolható porszívó, amely áfa- és vámmentes szállítás mellett nem tűnik rossz vételnek.

9
/10
Xiaomi Roborock S50 robotporszívó tesztje
robotporszívóXiaomiXiaomi Roborock S50

Xiaomi Roborock S50 robotporszívó tesztje

Másodikra közel tökéletes

írta: Don Kartács2019.06.12.

A Xiaomi Roborock S50 robotporszívó elődje is egy remek gép volt. Az első olyan igazán intelligens masina, ami térképet készített a feltakarítandó területről, négyféle szívóerővel rendelkezett, automatikusan bedokkolt, virtuális fallal lehetett szeparálni számára a helyiségeket, és még kismillió egyéb funkciót is tudott, amit a konkurencia nem. Ezt a szintet kellett megugrania az utódterméknek, ami olyan jól sikerült, hogy ha ez most egy olimpiai sportág lenne, valószínűleg új világcsúcs született volna.

9.2
/10

hirdetés