hirdetés

Tesztek

GeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart T6 Max BT hangszóró teszt

Bezúzza a fejed, de minek?

írta: Don Kartács2019.12.30.

Gigantikus kindertojásként trónolt az asztalomon a legnagyobb Tronsmart hangszóró a T6 Max. Nem egy csöppség, 2 kilójával ő a főnök a BT hangszórók között, amit 60 W-os teljesítményével nyomatékosít. Ez 120-ra nő, ha kettőt használtok párban, hiszen ismeri a TWS technológiát is. A basszusa meghajlítja a vaspálcát az asztalon, a kérdés az, hogy ti koncertet vagy műhelyhangszórót kerestek. 30 500 Ft-ot kell érte kiperkálni, cserébe megkapjátok a főnököt a Tronsmart kínálatából.

7.2
/10
BanggoodBlitzWolfTWS

Blitzwolf BW-WA1 TWS hangszórópáros

Nem szóltak, hogy nem szólnak

írta: Don Kartács2019.12.17.

A páros TWS zajkeltőket eddig fülhallgatókban szokhattátok meg, de egyre gyakoribb, hogy a technológiát implementálják hangfalakba is. A Blitzwolf BW-WA1 páros darabjaiban is ez a technológia dolgozik a szebb hanghatásokért, míg az IPX5 szabvány azért, hogy vadabb környezetben is ellenálljon az elemeknek. Nem kíméltük a cuccot, így nemcsak az derült ki, hogy milyen a hangja, hanem az is, hogy túlélné-e a gyerek sítáborát. A darabonként 8 300 Ft-os hangkeltőt EU Priority Line szállítással rendeltük, amely áfa- és vámmentes, az ár eléréséhez használjátok a BGHUB84084 kupont.

7.8
/10
BanggoodBT hangszóróHoco

Hoco BS30 BT hangszóró teszt

Retro, rossz értelemben

írta: Don Kartács2019.11.24.

A Hoco BS30 BT hangszóró tipikusan az olcsó zajkeltők szegmensében próbál nagyot durrantani. Alacsony ár, csinos kinézet, BT 5.0 szabvány szerinti hangátvitel, no és persze a szükséges bemenetek. Igazi budget hangszóró, aminek az ára igen messze esik az áfa- és vámhatártól, a 7000 Ft-os terméket biztosan nem fogják megvámolni.

6.8
/10
GeekmallSpunkyTronsmart

Tronsmart Spunky Beat TWS fülhallgató teszt

Funky ez a Spunky

írta: Don Kartács2019.11.12.

Nem nagyon volt tippem, hogy mit lehet még újítani TWS fülhallgató fronton, hiszen az elmúlt 1,5 évben a gyártók rendesen kimaxolták a témát. De a Tronsmart rést talált a pajzson a Spunky Beattel, és kihozta az USB-A töltőkábeles bölcsővel ellátott variánst. Nem mellékesen még remekül is szól, végre egy olyan füles ahol a V karakterisztikának van értelme, és az üzemideje is durva. Valamivel 10 000 Ft alá lőtték be az árát, és a termék már EU raktárból érkezik, így se vámot, se áfát nem kell utána fizetnetek.

9.2
/10
BlitzWolfBlitzwolf BW-WA2

Blitzwolf BW-WA2 BT hangszóró teszt

Túl erős a konkurencia

írta: Don Kartács2019.07.22.

Kijött az új Blitzwolf hangkeltő széria, ennek a jeles képviselője a Blitzwolf BW-WA2. A mostani trendnek megfelelően ez is vízálló, NFC-s, képes sztereo módban - TWS - együttműködni egy másik hasonszőrű eszközzel, van rajta mikrofon, hogy mindenki furán nézzen, ha telefonálunk vele, és még power bankként is működik. A BG15WA2 kuponkóddal elérhető 14 700 Ft-os árat annak tükrében kell vizsgálni, hogy milyen hang és anyagminőséget kaptok a pénzetekért.

7.4
/10
BT hangszóróTronsmartTronsmart Element ForceTWSTWS hangszóró

Tronsmart Element Force BT hangszóró teszt

A kínai Rámbó

írta: Don Kartács2019.07.06.

Viszonylag ritkán érkezik olyan eszköz hozzánk, mint a Tronsmart Element Force, amit simán vízbe tehetünk, üthetünk-vághatunk, akkor is zokszó nélkül működik tovább. A szokásos funkciókon túl említést érdemel az NFC, amivel sokkal gyorsabban csatlakozhatunk a kütyühöz. Az EQ gombbal pedig a saját ízlésünkhöz igazíthatjuk a 16.000 Ft-os hangszóró hangzásvilágát, amit német raktárból, vám- és áfamentesen húzhattok be, igen rövid szállítási idő mellett az LXwSXpFS kupon segítségével.

8.4
/10
bluetoothBT hangszóróElement MegaHangszóróTronsmartTronsmart Element MegaTWS hangszóró

Tronsmart Element Mega BT hangszórók tesztje

Mini vagy mega

írta: Don Kartács2019.06.18.

Tavaly járt nálam egy Bose MKII Mini, ami nem igazán tetszett az ára – 80 ropi - miatt, viszont nem szólt rosszul, ahogyan a Tronsmart Element Mega sem, ellenben ezek darabja csak 14.000 Ft-ba kerül a BGHU222 kuponkóddal, ami már sokkal barátságosabb. Két darab együttes használatával sztereó szetté alakulnak, méretükhöz képest remek a hangjuk, NFC-vel tudtok hozzájuk csatlakozni, ráadásul van a párosra áfamentes EU Priority Line szállítás is.

8.6
/10
bluetoothElementHangszóróT6Tronsmart

Tronsmart Element T6 BT hangszóró tesztje

Partiarc PET palackban

írta: Atika2019.06.04.

Aki emlékszik még az Enusic Soundcupra, az a Tronsmart Element T6 hangszórót is keblére fogja ölelni. A hasonló, kólás doboz kialakítás, a remek hang, a cseppállóság és az ideális méret teszi remek eszközzé. Ráadásul hoztam neki két vendégszereplőt is, hogy legyen összehasonlítási alapotok, illetve hogy tudjatok dönteni, melyiket érdemes megvásárolni. Annyit elárulhatok, a Tronsmart Element T6 13.000 Ft-ért kifejezetten ajánlott vétel, főleg hogy EU raktárból pár nap alatt ideér.

9
/10
BlitzWolfbluetoothBW-AS2Hangszóró

Blitzwolf BW-AS2 BT hangszóró teszt

Különösen ajánlott hangágyú

írta: Atika2019.06.04.

Az elődmodell kapcsán elég sokat vitatkoztunk, hogy igazán jó-e. Az utódmodell, a Blitzwolf BW-AS2 viszont úgy vág arcon a hangjával, hogy a falon koppan az állunk, mint a Happy Tree Friends mesében. Megdöbbentően jó anyaghasználat, brutális basszus, hosszú üzemidő, TF kártyaolvasó. A 21.000 forintos ár pedig felteszi az i-re a pontot, a saját kategóriájában “must have”, főleg ha vám- és áfamentes szállítással húzzuk be.

8.8
/10
GeekbuyingTronsmartTronsmart T6 PlusTWSTWS hangszóró

Tronsmart T6 Plus sztereó Bluetooth hangszóró teszt

Okos Tronbitorló

írta: Don Kartács2019.05.12.

Szerintem minden zenekedvelő megnyalja a szája szélét, ha a Tronsmart T6 Plus hangafalat említem, ami a Tronsmart T6 szellemi örökségét viszi tovább, de már TWS formában. Ennek lényege, hogy két azonos eszköz képes összekapcsolódni és tényleges sztereó hatást létrehozni. Szerencsére az elődmodell pozitívumait is örökölte: remekül szól, élénk a basszusa, számtalan bemenetet vonultat fel, jó az anyagminősége és még dögösen is néz ki. 20 000 Ft-tól kezdődik a buli, de a különböző bundle csomagokban is megvásárolható.

9.4
/10

hirdetés