hirdetés

Tesztek

Tronsmart T6 Pro BT hangszóró teszt
BanggoodTronsmartTWS

Tronsmart T6 Pro BT hangszóró teszt

Mindenkinek odaver

írta: Don Kartács2021.08.31.

A Tronsmart T6 Pro a cég legújabb szerzeménye, a híres T6 Plus utódja, nagyobb méretben és teljesítménnyel, de hasonlóan kellemes hangvilággal. Sikerült azonban mindenen javítani, 24 órára emelkedett az üzemidő, megnőtt a kakaó 45 W-ra, ráadásul a beépített ekvalizerek között is váltogathattok, de akár powerbankként is használhatjátok a T6 Prót. A JBL Charge Essential ellenfélnek szánt zajkeltőért 26 500 Ft-ot kérnek a BGHU0932 kuponnal, ingyenes Banggood Express szállítás mellett, ami áfa- és vámmentes.

9.4
/10
Tronsmart Studio BT hangszóró teszt
GeekbuyingSoundPulseTronsmart

Tronsmart Studio BT hangszóró teszt

Ketten vernek oda a konkurenciának

írta: Don Kartács2021.08.27.

Lassan megérkeznek a Tronsmart idei termékei, az egyik delikvens a Studio, a másik pedig a T6 Pro. Most az előzőről lesz szó, ami egy asztali hangszóró, amelyből akár 100 db-ot is összekapcsolhattok. Az üzemideje a szokásos, eléri a brutális 15 órát is, illetve rendelkezik a SoundPulse névre hallgató technológiával, ami a basszusok kipumpálásában jeleskedik. Ráadásul egy csomó mindent appból is lehet állítgatni, szóval bőven van lehetőség a személyre szabásra. 16 800 Ft-ot kérnek érte az NNNTSTU016 kuponkóddal német raktárból és ez már tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban rendelni a sztereó hatás miatt.

8.4
/10
BlitzWolf Airaux AA-SAR1 hangprojektor teszt
AIRAUXBanggoodBlitzWolfHangprojektor

BlitzWolf Airaux AA-SAR1 hangprojektor teszt

Sokadikra szerelemgyerek

írta: Don Kartács2021.07.19.

A BlitzWolf többször belekóstolt már a hangprojektor piacba, és nem voltak rosszak a termékeik, de nem alkottak maradandó. Ez viszont most az AA-SAR1 kapcsán összejött, a legfontosabban remekel, vagyis nagyon jól szól. Persze sok minden mást is tud és még jól is néz ki, és szerencsére az árát sem srófolták az egekbe. 23 400 Ft-ot kérnek érte a BGSAR1D kuponnal, cseh raktárból érkezik, így nincs se vám se áfa, és a szállítás is ingyenes. Gyanús, hogy ez most a piac legjobb ár/érték arányú soundbarja.

9.4
/10
BlitzWolf BW-SOD1 soundbar teszt
BanggoodBlitzWolfBT hangszóró

BlitzWolf BW-SOD1 soundbar teszt

Értékes belső béna köntösben

írta: Don Kartács2021.03.26.

Újabb BlitzWolf termék bukkant fel a soundbar szegmensben, ami sokkal inkább a dizájnnal és a hangminőséggel próbálja meg levenni a vásárlókat a lábukról, sem mint az anyaghasználatával. Pont ezért adják nagyon olcsón, 12 400 Ft-ért, viszont a vám- és áfamentes EU Priority Line szállítás további 1300 Ft, de így is 14 000 Ft alatt megáll a történet.

8.2
/10
Xiaomi Mi Outdoor BT hangszóró teszt
BanggoodBT hangszóróXiaomi

Xiaomi Mi Outdoor BT hangszóró teszt

Kannibalizmus, házon belül

írta: Don Kartács2021.02.26.

Újabb BT hangszóró, de vajon van új a nap alatt? Ha valahol keresnék ilyen eszközt, biztosan a Xiaominál tenném, és láss csodát, nemrég adták ki a Xiaomi Mi Outdoor névre keresztelt Bluetooth-os hangszórójukat, ami nem is különösebben drága. BT 5.0 kapcsolat, IP 55-ös szabvány, kellemes hang, kis méret, jól kezdődik a dolog. Nagyjából 12 000 Ft-ért már vihetitek is haza a BGXMS03 kuponkóddal kellemes minőségű zajongót, de vajon ér is annyit?

9.2
/10
Xiaomi Mi hordozható BT hangszóró  teszt
BanggoodTWS hangszóróXiaomi

Xiaomi Mi hordozható BT hangszóró teszt

Döntőbe jutott

írta: Don Kartács2021.02.08.

Pont a Tronsmart Element Force 2 tesztje után esett be az ajtómon a Xiaomi Mi hordozható hangszórója, így remek összehasonlítási alapot kínált a két termék egymáshoz képest. Mintha közvetlen ellenfelek hadakoznának, 12 000 Ft körül érhető el a BGMIBS01 kuponkóddal a kínai Apple terméke, IPX7-es szabvánnyal áll ellen a behatásoknak, TWS képes, vagyis egy másik ugyanilyen eszközzel összekapcsolható, elzenél 13 órán át egy feltöltéssel, ráadásul van egy-két elég egyedi funkciója is, amiről a tesztben értekezem.

9.6
/10
Tronsmart Element Force 2 BT hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyingTronsmart

Tronsmart Element Force 2 BT hangszóró teszt

Vele van az erő

írta: Don Kartács2021.02.03.

Rég volt már nálunk igazán ütős Tronsmart cucc, ami nem csoda, a T6 Plust és annak a fejlesztett verzióját évek óta egyetlen konkurens sem tudja felülmúlni, de megközelíteni se nagyon. A Force 2 megtartotta két testvére gyakorlatilag összes előnyét és néhány újabbal - pl. remek dizájn, kiváló hang, 100 db összekapcsolhatósága - egészítette ki azokat. Az ára 17 500 Ft a NNNTSF2 kuponkóddal, és német raktárból ingyenes szállítás mellett érkezik, ami mostanában meglehetősen ritka.

9.6
/10
BlitzWolf BW-SDB1 Pro hangprojektor teszt
BanggoodBlitzWolfHangprojektor

BlitzWolf BW-SDB1 Pro hangprojektor teszt

Nem hang hangoskodni

írta: Don Kartács2021.02.02.

A BlitzWolf soundbar széria jelentős változásokon esett át, az SDB1 utódja, a Pro sokat fejlődött. Az alapok azonban maradtak, ami jó volt, ahhoz nem nyúltak. Ellenben a dizájnon volt mit csiszolni, és ez sikerült is, pofás cucc lett a Pro, ráadásul egész kellemes a hangja, és teljesítménye is van, 60 W azért nem kevés. Az ára pedig nagyjából annyi maradt, amennyi volt, a Pro-ság nem tette drágábbá, 29 000 Ft-ot kérnek érte.

9.2
/10
BlitzWolf BW-AS4 TWS hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróTWS

BlitzWolf BW-AS4 TWS hangszóró teszt

Csirkekeltető

írta: Don Kartács2021.01.06.

A BlitzWolf BW-AS4 egy igazán modern, futurisztikus hangkeltő berendezés. Kifejezetten érdekes, átlátszó kinézetet kapott, képes TWS módban működni, vagyis egy másik eszközzel összekapcsolódva sztereóban zenélni. Természetesen hordozható is, illetve mindenféle színt képes a beépített LED megjeleníteni. Szokás szerint a hangminőség legfontosabb kérdés, de ha az jó, akkor bizony 16 000 Ft-os árával a kategória favorit Tronsmart T6-ot is veszélyezteti. Mivel új termék, egyelőre csak kínai raktárból rendelhető, érdemes EU Priority Line szállítással kérni, az áfa- és vámmentes.

7.8
/10
BlitzWolf BW-HA1 famagvas hangfal teszt
BanggoodBlitzWolfHangszóró

BlitzWolf BW-HA1 famagvas hangfal teszt

Fából vaskarika

írta: Don Kartács2020.12.19.

Ritka madár nálunk a fa maggal rendelkező hangfal, bár néha beesik egy Xiaomi mélynyomó, vagy hasonló termék. Azonban most a BlitzWolf hozott össze egyet BW-HA1 néven, ami sokkal inkább a kellemes dizájnra, mint a brutális műszaki paraméterekre megy rá. Simán el tudom képzelni, hogy a polcomra tegyem, főleg azért a 14 700 Ft-ért, amit kérnek érte. Ez ráadásul a cseh raktáras ár, és a szállításért egy fityinget sem kérnek.

7.8
/10

hirdetés