hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-AS4 TWS hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróTWS

BlitzWolf BW-AS4 TWS hangszóró teszt

Csirkekeltető

írta: Don Kartács2021.01.06.

A BlitzWolf BW-AS4 egy igazán modern, futurisztikus hangkeltő berendezés. Kifejezetten érdekes, átlátszó kinézetet kapott, képes TWS módban működni, vagyis egy másik eszközzel összekapcsolódva sztereóban zenélni. Természetesen hordozható is, illetve mindenféle színt képes a beépített LED megjeleníteni. Szokás szerint a hangminőség legfontosabb kérdés, de ha az jó, akkor bizony 16 000 Ft-os árával a kategória favorit Tronsmart T6-ot is veszélyezteti. Mivel új termék, egyelőre csak kínai raktárból rendelhető, érdemes EU Priority Line szállítással kérni, az áfa- és vámmentes.

7.8
/10
BlitzWolf BW-HA1 famagvas hangfal teszt
BanggoodBlitzWolfHangszóró

BlitzWolf BW-HA1 famagvas hangfal teszt

Fából vaskarika

írta: Don Kartács2020.12.19.

Ritka madár nálunk a fa maggal rendelkező hangfal, bár néha beesik egy Xiaomi mélynyomó, vagy hasonló termék. Azonban most a BlitzWolf hozott össze egyet BW-HA1 néven, ami sokkal inkább a kellemes dizájnra, mint a brutális műszaki paraméterekre megy rá. Simán el tudom képzelni, hogy a polcomra tegyem, főleg azért a 14 700 Ft-ért, amit kérnek érte. Ez ráadásul a cseh raktáras ár, és a szállításért egy fityinget sem kérnek.

7.8
/10
Xiaomi TV Speaker teszt
BanggoodSoundbarXiaomi

Xiaomi TV Speaker teszt

Nemcsak augusztus 20-án maradt el a tüzijáték

írta: Don Kartács2020.12.14.

Rég nem volt már TV-hez vagy egyéb eszközhöz tartozó soundbar teszt, utoljára a BlitzWolf tudott ebben a szegmensben értelmes terméket felmutatni az BW2-SD2 XR-rel. A Xiaomi termékeire azonban mindig különös figyelmet fordítunk, főleg ha egy kételemű, 100 W-os, 5 hangszóróból álló rendszerről van szó. A különálló mélynyomó rendesen oda tud durrantani, míg a hosszanti irányba elrendezett membránok a magas és a közép tartomány megszólaltatásáért felelnek. Az árazása azért már nem az alsó kategóriába helyezi el a terméket, EU raktárból 65 000 Ft-ot kérnek a szettért, ennyi pénzért pedig már mutatni is illik valamit.

7.8
/10
Tronsmart Element Mega Pro teszt
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmartTWS hangszóró

Tronsmart Element Mega Pro teszt

Nagy, nagyobb, még nagyobb

írta: hajas2020.11.20.

Megjelent a Tronsmart második 60 wattos giga Bluetooth hangszórója, az Element Mega Pro, ami elsősorban a Kinder tojás alakú T6 Max házon belüli, illetve a BlitzWolf BW-AS3 ellenfele lett. A külső sokaknak ismerős lehet, hiszen egy korábbi modellt, az Element Mega zenedobozt tuningolta fel a kínai gyártó, ami ugyan méreteiben nem sokkal lett nagyobb, de teljesítménye messze lekörözi a kis testvért. A Geekbuyingon 23 500 forintot kóstál az ára, de természetesen Európából küldik, áfa- és vámmentesen.

8
/10
Blitzwolf BW-AS3 TWS hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróBWTWS

Blitzwolf BW-AS3 TWS hangszóró teszt

Menő vagyok, majd beszarok

írta: Don Kartács2020.09.30.

"Ezt sem Kinder tojásban találtam", is lehetne a szlogenje a Blizwolf új gigahangszórójának, ami a Tronsmart T6 Max-nak állít ellenfelet. A hatalmas, 70 W-os teljesítménnyel rendelkező zajongó 12 000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, ez 20 óra üzemidőt tesz lehetővé 50%-os hangerőn. De jól szól egy ekkora hodály? Ez egy igen lényeges kérdés, már csak azért is, mert 26 000 Ft-ot kérnek érte.

7.8
/10
Tronsmart T2 Plus Bluetooth hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmart T2 PlusTWS hangszóró

Tronsmart T2 Plus Bluetooth hangszóró teszt

Téglatest

írta: hajas2020.08.15.

A Tronsmart hangcuccok óriási népszerűségnek örvendenek, és gyakorlatilag minden vásárló igényét kiszolgálják. Ott van az óriás kindertojás, a T6 Max, a szerkesztőség egyik nagy kedvence, a T6 Plus, de sokan szeretik a legolcsóbb játékost, a T6 Minit is. Most új széria járt szerkesztőségünknél, a T2 Plus, ami külsőre merőben eltér a T6 család tagjaitól, viszont az ára és minősége még mindig nagyon jó. A 4L5YYHWQ kóddal 9000 forintért tudjátok megrendelni a Geekbuying oldaláról.

9
/10
Xiaomi Redmi soundbar teszt
BanggoodRedmiSoundbarXiaomi

Xiaomi Redmi soundbar teszt

Jellegében jellegtelen

írta: Don Kartács2020.07.02.

Az elmúlt pár hónapban nem nagyon hallottam új soundbarokról, mintha lecsengőben lenne a téma. A Xiaomi azonban párhuzamosan futtatja a Xiaomi és a Redmi projektet, kell az alsó kategóriában is mindenből egy olcsósított típus. Így született meg a Redmi soundbar, ami a szolgáltatási szempontból egy "kiherélt" verzió, viszont az ára is a Xiaomi TV 33 inch-es hangprojektora alatt marad. A BGRMSB2 kuponnal 19 500 Ft-ot kérnek érte, de vajon ér ennyit?

7.2
/10
Tronsmart T6 Mini TWS hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmartTWS hangszóró

Tronsmart T6 Mini TWS hangszóró teszt

Fele lett, maradhat? Maradhat

írta: Don Kartács2020.05.14.

A nagy sikerű Tronsmart T6 Plus után a gyártó azt hitte, hogy a bab is hús, ontotta is a modelleket. Sok termékük azonban nem nyerte el a tetszésemet. Volt a hatalmas, de dicstelen T6 Max és a középszerű Element Force és Mega páros. A T6 Plus Upgraded Edition pedig egyszerűen túl drágára sikeredett. Az apály után viszont mindig dagály jön, a T6 Mini egy újabb jól sikerült darab, ami kellemesen szól, TWS képes és még olcsó is. Ráadásul flash sale keretében most EU raktárból a TSAUDIO07 kóddal 6300-ért vihető, ami nagyon jutányos ezért a cuccért.

9
/10
Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition BT hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition BT hangszóró teszt

'Musik kompoza'

írta: Don Kartács2020.02.07.

Szerintem nincs olyan olvasónk, aki ne ismerné a Tronsmart márkát. Mostanában volt néhány gyengébb eresztésük - például a T6 Max -, de úgy látszik, visszanyúltak a legsikeresebb szériájukhoz a Tronsmart T6 Plus-hoz, és kihozták a fejlesztett verziót. Ez már NFC chippel is dicsekedhet és egy kicsit csiszoltak a dizájnon is. Minden újdonságot azért nem lövök le, ellenben az árat elárulom: 25 000 Ft-ba kerül, EU raktárból. Innen indult a T6 Plus is, vagyis várható némi mérséklődés a közeljövőben.

9
/10
Tronsmart T6 Max BT hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart T6 Max BT hangszóró teszt

Bezúzza a fejed, de minek?

írta: Don Kartács2019.12.30.

Gigantikus kindertojásként trónolt az asztalomon a legnagyobb Tronsmart hangszóró a T6 Max. Nem egy csöppség, 2 kilójával ő a főnök a BT hangszórók között, amit 60 W-os teljesítményével nyomatékosít. Ez 120-ra nő, ha kettőt használtok párban, hiszen ismeri a TWS technológiát is. A basszusa meghajlítja a vaspálcát az asztalon, a kérdés az, hogy ti koncertet vagy műhelyhangszórót kerestek. 30 500 Ft-ot kell érte kiperkálni, cserébe megkapjátok a főnököt a Tronsmart kínálatából.

7.2
/10

hirdetés