hirdetés

Hétfőn indul a SUP fesztivál

Rengeteg akciós SUP és egyéb kiegészítő

hír
Hétfőn indul a SUP fesztivál 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-14

A legtöbben már bele is csaptak a nyári szezonba és utaznak, lógatják valahol a lábukat, eltöltik valahogy a szabadságukat. Ebben szeretne kicsit segíteni a RendeljKínait, mégpedig a SUP-ok elterjesztésével. A kínaiak rengeteg nagyon jó termékkel rendelkeznek ebben a kategóriában, és szerintem ez egy remek sportág sokak számára. Éppen ezért szervezünk egy SUP fesztivált, amin kifejezetten ezen deszkákra fókuszálunk, nagyon sok modellt kínálunk majd – a partnereinknek hála – igen nyomott áron.

A SUP használata nem igazán összehasonlítható semmi más sporttal. Alapvetően nem a sebesség a lényege, bár meglepően gyorsan lehet vele haladni, hanem az a mérhetetlen nyugalom, ami körbeveszi a használóját a nyílt vízen. Testedzésnek sem utolsó, rendesen el lehet benne fáradni, viszont megtanulni nem nehéz. Kis egyensúlyérzék nem árt hozzá, de egy kezdő is pár perc alatt fel tud állni a deszkán, utána pedig az evezés is szinte magától megy. Gyorsan el lehet jutni az élvezhető szintre.

SUP fesztivált szervezünk, hogy aki még nem rendelkezik ilyen sporteszközzel, de szeretne belevágni, ő jó áron beszerezhesse. Rengeteg modell lesz elérhető, jellemzően nagyon jutányos áron. A partnereink legjobb ajánlatait kértük be és egyedi kuponkóddal lehet majd az összeset megvásárolni. A készlet nem lesz nagyon nagy, de aki szeretne, nem fog lemaradni.

A kezdés június 17, 12:00 lesz, így érdemes ezt az időpontot megjegyezni és visszalátogatni a RendeljKínaitra.


A SUP fesztiválig hátra van:

hirdetés