hirdetés

A Duotts elektromos fatbike-ja 50-nel is tud menni

Brutális egy gép

hír
A Duotts elektromos fatbike-ja 50-nel is tud menni 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-06-14

A Duotts egyik bringáját már mi is teszteltük, azonban az S26 modelljük egy teljesen más kategória. Egyrészt ez egy fatbike, másrészt duplamotoros, ami kerékpároknál nem egy elterjedt dolog. Ennek örömére viszont iszonyatosan erős és nagyjából mindent tud, amit egy elektromos járműnek illik. A Geekbuying születésnapi akciója során az NNNDOTS26  kuponnal és további 20 euró kedvezménnyel PayPales fizetés esetén 470 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkaphatjátok, ami a hazai áránál közel 200 ezer forinttal olcsóbb ajánlat.

A váz magnézium-alumínium ötvözetből készült, a kerekek átmérője pedig 26 colos. Szerencsére a váz pontos méreteit is mellékelték a marketing anyaghoz, amiket a fentebbi galériában is megtekinthettek. A kormányoszlopra került egy kijelző, amin a pillanatnyi menetadatokat találjátok, a szokásos akkumulátor kapacitás visszajelzés kíséretében, a vezérlés pedig egy külön, 5 gombos panelre került. 

Ha ez kevés lenne, akkor jár hozzá egy okostelefonos app is, amin nagyjából ugyanazokat az adatokat éritek el, illetve a rásegítés módját is tudjátok innen állítani. A Duotts S26 tényleg egy nagyon durva cucc lett, védőfelszerelést mindenképp vegyetek hozzá, ha beszereznétek egy ilyet. Az eddigi értékelések nagyon pozitívak, sőt, már itthon is volt, aki le tudta tesztelni, ha érdekel titeket, akkor ezen a linken meg tudjátok nézni a videós anyagot róla.

A Geekbuying 12. születésnapjának tiszteletére most kupont is kaptok rá, az NNNDOTS26  kóddal, és a PayPallel fizetéskor automatikusan járó 20 eurós kedvezménnyel 470 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körüli áron kapjátok meg, ami bár nem kevés, de ezt az erőt meg kell fizetni. Európai raktárból küldik a járművet, extra költségetek pedig nem lesz, hiszen már benne van az árban az ÁFA is.

hirdetés