hirdetés

A Pocótól jön a legjobb Xiaomi Pad alternatíva

Remek tablet, remek áron

hír
A Pocótól jön a legjobb Xiaomi Pad alternatíva 1

Forrás: Gshopper

Atika
írta: Atika
2024-05-29

A Poco Pad itthon egyáltalán nem kapható, azonban nagyon jó áron lehet hozzájutni, miközben a hardver, amit belepakoltak egészen elképesztő. A slusszpoén, hogy mivel ezen is a Xiaomi HyperOS-e található, ezért tökéletesen illeszkedik a kínai gyártó ökoszisztémájába, tehát ha Xiaomi telefonotok van, akkor kihasználhatjátok a megosztott vágólapot, a megosztott üzenetek és hívások és a telefon kameráját a tableten is kihasználó Notes app. A Poco Pad Gshopperen, a gshopper50  kuponnal 106 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg.

Vezeték nélküli technológiákban sincs lemaradva, van WiFi 6, Bluetooth 5.2 aptX támogatással felvértezve, szenzorok terén pedig gyorsulásmérő, giroszkóp, fényérzékelő, színhőmérséklet szenzor és még iránytű is került a Poco Padbe. Ezek mellett 4 hangszóró szólal meg benne Dolby Atmos technológiát használva.

A killer feature viszont a Xiaomi HyperOS, ami miatt az összes Xiaomi ökoszisztémába tartozó telefonnal hasonlóan tud együttműködni, mint az Apple készülékek esetében. Az Android 14 alapú rendszer nagy valószínűséggel frissítést is fog kapni, ahogy a legtöbb Xiaomi eszköz is. Ezen felül lehet majd kapni a tablet mellé billentyűzetes tokot és a Poco Smart Pent, ami a tablet mellé társuló aktív stylus.

A Poco Pad Gshopperen lett elérhető először global verzióban, ráadásul nagyon jó áron. A gshopper50  kuponnal már 106 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok, ingyenes szállítással és extra költségek nélkül.

hirdetés