hirdetés

1MORE SonoFlow SE fejhallgató fele annyiért, mint itthon

Akár 70 óráig bírja egyetlen feltöltésből

hír
1MORE SonoFlow SE fejhallgató fele annyiért, mint itthon 1

Forrás: AliExpress, Factory Direct Collected Store

Raven96
írta: Raven96
2024-05-07

Nagy rajongói vagyunk a 1MORE fül- és fejhallgatóknak, a gyártó neve egy ideje már jól ismert ezekben a körökben. Itthon elég drágán adják a termékeiket, ezért kuponnal abszolút megérős választás a SonoFlow SE vezeték nélküli fejhallgatójuk, ami most AliExpressről a magyar ár közel feléért megrendelhető. A termék kényelmes és extra hosszú üzemidővel rendelkezik, hiszen akár 70 órát is kibír egyetlen feltöltéssel.

A fejhallgató kényelmes és könnyed viselet a puha fülpárnáknak és az állítható fejpántnak köszönhetően. 40 milliméteres, DLC (diamond-like carbon) membránokkal rendelkezik, ami a tiszta és éles hangzásért felel, míg a PET membránok az erőteljes basszust garantálják. Bluetooth 5.0 által kapcsolódik a telefonodhoz, hatótávja 10 méter és hívásaidat is kezelheted rajta keresztül. A 1MORE MUSIC applikációt mindenképpen érdemes letöltened hozzá, hiszen, többek között 12 hangszínszabályzó beállítás vár rád.

A 1MORE SonoFlow SE vezeték nélküli fejhallgató ára itthon közel 24 000 Ft-nál kezdődik, így a 05CD03  kuponkód felhasználásával, 12 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kihagyhatatlan ajánlat AliExpressen, ingyenes szállítással.

hirdetés