hirdetés

Wanbo projektorválogatás a Geekmaxitól

A mai naptól az új Wanbo Mozart 1 Pro is kapható

hír
Wanbo projektorválogatás a Geekmaxitól 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-05-07

Már rendelhetitek az új Wanbo Mozart 1 Pro projektort, amit a Geekmaxi május 16-ig bevezető akcióban kínál. Érdemes használni az LZKVJU2J  kódot, így már 135 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet. Hamarosan egy teszttel mutatjuk be számotokra az új eszközt. A premiernek köszönhetően több régebbi Wanbo modellhez is kaptunk kupont, érdemes átnézni a válogatást.

A Geekmaxi 3iuUu5WJ  kuponjával most 58 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból.

Wanbo X5 projektor

A Wanbo X5 középkategóriás projektorát ősszel mi is teszteltük, és jó benyomást tett ránk. 1100 ANSI lumenes fényerejének köszönhetően úgy érezhetitek magatokat otthon, mintha moziban ülnétek. A natív felbontása 1080p és támogatja a HDR10-et és a 4K-t is, ennek köszönhetően jó képminőséget biztosít. Automatikus élességállítási és trapézkorrekció funkcióval is rendelkezik, el is felejthetitek a kézi állítgatást, a kép mindig tűéles lesz. A képméret 40 és 120 inch között állítható, a vetítési távolság 1,3 – 4 méter, a vetítési arány 1,5:1. A vezérléshez egy távirányítót is kaptok, ráadásul a Google Asszisztens segítségével hangvezérelhetitek.

Android 9 operációs rendszert használ, ami mellé 16 GB háttértár társul, találtok rajta számos alkalmazást és játékot. Kompatibilis az Apple Airplay, Android és Windows vetítéssel, könnyen tükrözhetitek mobilotok kijelzőjét nagy képernyőre. Egy HDMI, két darab USB-A, egy AV és egy jack csatlakozó is helyet kapott a hátoldalán, a vezeték nélküli kapcsolatról WiFi 6 és BT 5.0 gondoskodik. Nem foglal túl sok helyet, mindössze 26,5×23,5×11,9 cm. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el a korábbi tesztünket is. 

Használjátok az IKNNWL1S  kupont, így 79 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekmaxiról.

Wanbo Mini projektor

A Wanbo Mini elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a tenyeretekben, így könnyen hordozható és szinte bárhol használható. A fényereje 250 ANSI lumen, fizikai felbontása 720p, de támogatja az FHD dekódolást is. Kompakt mérete ellenére közel háromméteres vetítési mérettel büszkélkedhet. A 3 wattos sztereó hangszóróknak köszönhetően külső hangrendszer nélkül is mozizhattok, de ha személyre szabottabb hangzást szeretnétek, egyszerűen csatlakoztathattok külső hangszórókat vagy fejhallgatót. A kivetítő több csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, találtok rajta HDMI-, USB- és TF-kártyaportokat. 

A Geekmaxi kuponjával sokat spórolhattok, ha beírjátok a v3IJdwvL  kódot, akkor már 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvehetitek.

hirdetés