hirdetés

Projektor 20 000 Ft alatt? Lehetséges: Bakeey Stargazer

Mini változat is elérhető a „csillaglesőből”

hír
Projektor 20 000 Ft alatt? Lehetséges: Bakeey Stargazer 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-05-07

Egy projektor sosem olcsó mulatság, kivétel a Bakeey Stargazer HY300-as modellje, ami most 20 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt rendelhető Banggoodról, többféle változatban. Natív 720p felbontású, képes az automatikus trapézkorrekcióra és akár 330 centiméteres is lehet a vetített képe, de ezen felül még számos tulajdonsága van, amik alapján tökéletes belépő szintű vetítőgép.

Zajkibocsátása 25 dB alatti, így nem fogja zavarni a filmnézést. A távolról való, könnyű irányítás érdekében távirányítóval együtt érkezik, a terméklap alján pedig már számos ötcsillagos értékelést lehet róla olvasni, így, ha nem szeretnéd a nadrágodat is egy projektorra költeni, akkor ez egy kihagyhatatlan ajánlat.

Banggoodon a sima HY300 és a HY300 Pro Mini is elérhető kínai és cseh raktárból egyaránt, így az árak minimálisan eltérnek. A legolcsóbb verzió a HY300 Pro Mini, Kínából rendelve, mert a BGREUBSGS  kupon felhasználásával a végösszeg 19 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra csökken, ennyiért pedig nem sűrűn lehet projektort vásárolni. A kód a másik modell és raktár esetében szintén felhasználható.

hirdetés