hirdetés

Korábbi csúcsmodell, középkategóriás áron

A OnePlus 8 Pro 101 000 Ft-ért

hír
Korábbi csúcsmodell, középkategóriás áron 1

Forrás: OnePlus

Atika
írta: Atika
2024-05-08

A Gshopperen nemcsak a mai csúcs OnePlus modelleket kapjátok meg jó áron, hanem a korábbi flahshipekből is kapható még néhány. Közöttük van a OnePlus 8 Pro is, ami igaz, hogy már egy 4 éves készülék, még így is kényelmesen rommá veri a mai középkategóriás készülékek többségét, miközben árban már lassacskán alájuk is ígér. Magas képfrissítésű kijelző, 5G képes chip és még négyelemű kamerarendszer is a repertoár része, szóval nem lehet panasz rá. Ahogyan az árára sem, a gshopper50  kuponnal ugyanis már 101 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjátok rendelni, mindenféle extra költségek nélkül.

Az akkumulátor 4510 mAh-s, amit vezetékkel és vezeték nélkül egyaránt 30 wattal tölthettek fel. A Type-C portja USB 3.1 Gen 1 sebességű, de 3,5 mm-es jack már nem került erre a készülékre. Ami a kapcsolati módokat és szenzorokat illeti, mindent megkapott, ami 2020-ban csúcsnak számított. Van WiFi 6, 5G duál SIM támogatással, Bluetooth 5.1, NFC, mindenre kiterjedő helymeghatározó rendszer és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó.

Habár már nem érkezett meg rá az OxygenOS 14, a 13-mal még mindig el lehet lenni pár évig. Az árát elég komolyan megnyesték Gshopperen, a gshopper50  kuponnal már 101 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok, ebben az árban pedig már benne van az ÁFA is, tehát extra költségetek sem lesz, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés